Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Penguin95

senior tag

(#101841) FoxiestFox: Én mikor próbáltam a TPFC-t, nem sokra mentem vele, mivel nem csinált semmit sem. Meg akkoriban még nem volt fejhallgatóm, szóval nem volt rossz érzés, hogy hallom a gép hangszóróin kiadott zajokat játék közben is. Aztán úgy voltam vele, hogy ez egy ThinkPad, illik bírnia, így a hűtés javítása kimerült egy márkajelölés nélküli, de igen jó szilikonpasztában, meg egy új gap pad felrakásában. Ki is bírta, én meg azóta kételkedem abban, hogy ebben a gépben lehet kárt tenni.

(#101843) fungi: Nálam az a gond, hogy kellene egy B kategóriás jogosítvány, csak az meg még úgy is elviszi minden pénzem, hogy ismerős oktat. Közben azért volna ötletem másra is (az említett második T500, HDD-k kiköltöztetése az asztali gépből, némi fejlesztés, felújítás a házon...), csak mivel munka szempontjából rossz helyen lakom, illetve munkavállalás terén meg van kötve a kezem, így most fontosabb a jogosítvány. Aztán majd ha az égből mellém pottyan egy nyitott széf, csurig tömve Deák Ferencekkel, akkor jöhetnek újra a hobbiprojektek, fejlesztések, stb.

Új hozzászólás Aktív témák