- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Giga akkumulátort kínál a OnePlus Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Monokultura
Az 1800-as években Írországban létezett vagy öt fajta krumpli (Win7, Win 10, Linux, stb), ami az emberek fő táplálékforrása volt.
Aztán az 1820 körül kijött egy nagyobb termésátlagú fajta (Win 10) és szinte mindenki áttért rá.
1840-ben megérkezett egy huncut, Mexikóból áthurcolt kártevő, ami tönkretette a termést, Írország lakosságának fele éhen halt.Nem értem, miért erőltetik ennyire a Windows 10-et.
Igaz, hogy korát tekintve elvileg már ki kellett volna nőnie a gyermekbetegségeit, de a pár hetes, gyakorlati tapasztalataim szerint Win10 egy még mindig több sebből vérző szörnyeteg, 90%-ban Microsoft, 10%-ban Lenovo programhibák miatt.A betegségekkel nem is lenne gond, ha kiadnának rájuk tisztességes javítást, de nem adnak ki.
Az a szerencsém, hogy alapszinten vágom az angolt, tudom, milyen fórumokon kell kutakodnom a megoldás után és van időm, valamint adatforgalmi keretem, hogy meggyógyítsam.
Elképzelni sem tudom a fejlődő országok idegen nyelvet nem beszélő, lassú adatkapcsolattal rendelkező, tapasztalatlan felhasználói, hogyan oldják meg a helyzetet.Előző kifakadásom óta belefutottam még két darab, több ezer felhasználót érintő, nem egyedi hibákba (fórumtémák tucatjaival, inkompetens MS moderátorokkal), melyekből az egyiket megoldottam, de a másik miatt még hullik a hajam.
Most ott tartok, hogy két Win7-ről migrált gépem már működik rendesen, de az új telepítésű ŐSANYA, aki majd minden evolúciós folyamat alapja lesz (belőle ágaztatok majd el családi életutakat) újabb hibába ütközött.
Biztos, ami biztos, lefagyasztva várakozik minden gépre 1-1 Macrium reflect biztonsági mentés a jó öreg, legutolsó Windows 7 állapotról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Windows 11
- Battlefield 6
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő