- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
-
-
törölt tag
Szia. Gyári töltőnek néz ki. Megpróbáltam megnézni, hogy a sajátja-e a DC IN dugó-kábel, de ahogy néztem(Google kereső) Pavilionok-ba van ez a számú. Majd Hétfőn megnézem még egy másik töltővel is mi a helyzet. Most is rávan dugva a töltő, de még így is veszít a töltöttségéből folyamatosan az akku. Elég érdekes.
-
bepken
veterán
köszi szépen!
igen, amit írsz, az valójában túl logikus lett volna....
természetesen nem jegyeztem fel sehova sem a számot, most meg nem merném szétszedni csak emiatt újra.
vajon minden típusnál eltérő a kábel? mennyi esélye van, hogy a linkelt kábel megegyezik azzal, ami nekem kell?
-
prolad
addikt
Az elképzelhető, hogy a jack aljzatnak mechanikai baja van, eléggé könnyen jár ki-be a csatlakozó, sokat van dugdosva már lassan 2 éve. Csak az a fura, hogy a hangszóró se megy, a hibás jacknek nem kellene ezt okoznia. Holnap azért belenézek, hátha van valami látható baja.
-
-
Gus
aktív tag
Bocs a sok hozzászólásért, de mire kiegészíteném keresgélés után mindig lejár a szerkesztési idő. Mondjuk itt azt írják, hogy nem is fog menni.
-
Gus
aktív tag
Még az jutott eszembe, ha a BIOS nem tudja lekezelni, akkor bebootolsz egy Hirens Boot cd-ről és valamelyik particio editorral a HDD particiójáról leveszed a boot aktív státuszt, akkor a HDD-ről nem fog elindulni és a következő boot eszközre ugrik, ami az SSD. (elméletileg) Bár fapados, de lehet megoldja.
-
cigam
titán
Nagyon fura mércével mértek, és olyan könnyen odadobjátok, hogy "elviselhetetlenül lassú". Egy 10 éves, E8135-el szerelt (CPUmark:1520) asztali gépet használok nap mint nap. Böngészek, youtube-ozok, nézek 1-1 filmet az HBO Go-n, vagy a Horizon.Tv-n, zenét hallgatok, tanulok, cikket írok, stb... Nem érzem "elviselhetetlenül lassúnak".
Tudjátok mi az elviselhetetlenül lassú? Pl. a W10 intézője 1-1 könyvtár kilistázásakor. 10-20 évvel ezelőtt egy cikk ~500 szóból állt, ami ~4000 karakter. Volt hozzá 1-2 kép, és link. Ma egy cikk ~500 szóból áll, ami ~4000 karakter. Van hozzá 1-2 kép, és link. 20 éve elég volt egy P4(CPUmark 300) hogy megnézd mi újság az interneten. Manapság egy 2(4) magos i3 (i5) procit is képes megizzasztani 1-1 portál oldala. Ugyanannak az információnak az átviteléhez miért kell ekkora kraft?!
-
-
agent_k
őstag
Na ja...
6820s
már lötyögnek a billentyűk, illetve a laptop hangszórója nem működik... szóval hangom csak a jack-en keresztül van. Tuti, hogy nem driver gond, mert a stock driverrel, a soundmax-szal, illetve a realtek-kel sem megy....
Még szerencse, hogy nem én vettem a gépet, hanem céges, mert idegroham kerülgetne 150k-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest