- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabors
tag
Szia!
Ha nem "értenél" hozzá, és nem tudnád a garanciát ellenőrizni akkor csak az az egy év garanciád lenne amit a vásárláskor kaptál. Ezt bővíthetetnéd +1, vagy +2 évvel, de a garancia minden esetben a laptop vásárlás napjától él. Pl: Ha 2009.02.10.-én vásárolsz gépet akkor a gari 2010.02.10. él. Ha vásárolsz hozzá +1 évet akkor 2011.02.10, ha +2év 2012.02.10. Ennél több garanciát nem tudsz venni! (Bár a Dell bizonyos sorozatokra ad 4 év garit.)
A magyarországi garanciális feltételek még mindig nem zárkóztak fel az európai uniós szintre. A Hp központi szervíze csak számlával, vagy a vásárlás napját igazoló garanciajeggyel fogad el javításra terméke. De Budapesten van olyan szervíz, amelyik megelégszik a sorozatszám ellenőrzésével. Ez akkor jelenthet buktatót ha a gép 2-3 hónapot pihent valamelyik raktárban, és alapból 1 év gari van rá.
Ha baj van a kötelező 1 éven túl a géppel, és nem gond ha pestre kell hoznod a notit javíttatni akkor nem kell "lepapírozni" (vásárolni) a garit. De a központi szervízek csak papírral együtt javítanak.Üdv:
-
spyduck
nagyúr
Nem próbáltam ki minden HP-t de amiket kipróbáltam azt a következtetést vontam le, hogy:
-"s" kategória hangos és melegszik viszont nem ciripel
-"p" kategória csöndes és nem melegszik viszont ciripel ha akksiról megy, de ez alig hallaható.
-"b"-nél nem tudom, h van-e ciripelés de annak is jó a hűtése és kevésbé melegszik.mod: A BRAND egy márka pl.: Kingstone
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
A garit úgy érted, hogy amikor veszem adnak rá 1évet, és ha a hp gari ellenörző oldalán a sorozat+termékkód alapján megnézem tovább jelzi a garit, mint amit hivatalosan adnak a vásárlásnál? Tehát tulajdonképp nincs értelme gari bővitést venni, mert gyakorlatilag 2-3éves hivatalos hp gari van rajta?
Igen!
Vedd úgy, h ezek bent ragadtak a HP raktárban és emiatt már csak 2év gari van rá, vagy javították mondjuk egy kondicserével vagy vmivel és emaitt már csak 2 év 10 hónap gari van rá. Fél áron van, szerintem ez belefér.Azt tudom, hogy pata-s a vinyó benne, de ezt esetleg később lehet cserélni gyorsabbra vagy sata-sra??
Én a 4200rpm-re gondoltam az 5400rpm helyett, meg az 1,2ghz-es ULV cpu-ra. -
spyduck
nagyúr
A LED-re azt mondják szebb a képe és kevesebbet fogyaszt. A 2510p nagyon jó gép de elg lassú benne a winya és a proci. Ha nincsenek gépigényes alkalmazások amiket futtatni akarsz és sokat utazol akkor ideális választás. Ha viszont erősebb gép kell de viszonylag kicsi akkor 6510b vagy 6910p.
A renew "p" széira egyik előnye, h az eladó által említett 1év garancia eddig ismereteim alapján (2sajátt és 15 megkérdezett) 2-3év garancia.
Magyarul többet kapsz mint amennyit veszel
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T490s - i5 8365u I 16GB I 256GB nvme SSD I 14" IPS FHD I HDMI I Cam I W11
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP 840 G3 (Core i7-6600U / 8GB DDR4 / 256GB / 14" FHD / Windows 11) ÁFA-s számla
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest