- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
asysoft #3670 üzenetére
PH! addikt-nak (bocsi elfelejtettem a PH-s neved
) : a hp oldalán keresd meg a géped,és töltsd le a biosodat, a flash programost windows alá,nyomsz rajta egy entert,és megcisnsiálja,semmi ördöngősség nincs benne,de az akksit semmiképp ne vedd ki a gépből!!!!
asysoft: a windows-ost kifejezetten utálom, a widcomm-os programot pedig feltelepítettem,de nem azzal működik,tudom, hogy van egytrükkje amivel el lehet tüntetni a windows-ost,de sehogy se akar sikerülni,azt hiszem valamilyen illesztőprogramot kellett frissíteni,de most nem megy.
-
Maxiri
tag
válasz
asysoft #3404 üzenetére
asysoft! Tudsz Nekem segíteni a Vista visszaállításában? Felraktam a gépre (jelenleg csak XP) a Vista bootPro-t és szeretném a Vistát is és az XP-t is elérhetővé tenni. Én már próbálkoztam, de akkor letörölte a program az XP-s partícióról az NTLDR-t. Enélkül nem indul az XP ugye. Tudsz(vagy más is
) segíteni a helyes visszaállításban?
-
Maxiri
tag
válasz
asysoft #3404 üzenetére
Hmmm... Ez jó ötlet... Ha jól emlékszem, akkor Én már szenvedtem ezzel a progival régebben (asztalinál) több kevesebb sikerrel. Mind1, így fogom először megpróbálni. De mivel partícionáljak, mivel csak egy nagy partícióm van? Tudsz/-tok ajánlani jó partíció menedzsert?
-
ABE
őstag
válasz
asysoft #2995 üzenetére
Édesanyám nx6310-ese meg nem csinálja, azt hittem, viszonylag egyedi hibával állok szemben. De hát mégsem... Gondolom, így arra se nagy esély van, hogy garanciában kezdjenek ezzel valamit.
Szerk.:
Más: nézegettem kicsit a notim alját. Egy-két csavaron látszik, hogy bizergálva volt (pl. a vinyót a boltban a srác az orrom előtt szedte ki, hogy megmutassa a cseréjét). Én meg megnéztem a gépben lévő memória modult, illetve óvatosan végignéztem a csavarokat (rossz szokás, de találtam egy kiesőfélben lévőt is...). Ugye ebből nem lehet gond, ha esetleg ezt meglátják szervizben? Vagy itt is a legbiztosabb, ha beballagok vele egy HP partnerhez, és megmutizom a gépet, hogy mondjanak rá valamit? Bocsi, hogy sokat parázom ilyeneken, de biztosra akarok menni, nem akarok pl. feleslegesen kiadni lóvét gari bővítésre, ha esetleg úgyis visszadobnák... Ja, és elkezdtem a visszaolvasást, hogy ne maradjak hülye HP ügyben, de addig is szeretnék kis megnyugtatást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest