- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti #12760 üzenetére
Nekem 7200-es van a 8710w-ben és a 6910pp-ben is és mind2 gépben ugyan ez az eredmény született: [link]
Nem értem miértWin7, nem is 7200-es, régebbi? Pedig az összes tesztprogi szerint 7200-es, na mind1 nem értem...
Az akkura visszatérve pedig azt tudom mondani, h a gyári ez:
6cell 55Whr Li-Ion
-
kozyadam
tag
válasz
cellpeti #12753 üzenetére
amilyen Neked szimpatikus, amit vennél asztaliba is szerintem. én WD párti vagyok, azt fogok nézni az fix, de ha Neked más a szimpi, akkor azt keress.
már minden gyártónál van 320-500-640 GB-os és 5400 ill 7200 rpm-es lemezeket is találsz, tehát tényleg csak a Te döntésed. -
-
-
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti #12234 üzenetére
Nem kell komolyan venni, csak vicceltem!
Telepítsd fel az everest-et. Ott meg tudod nézni az ismeretlen eszköz hardverazonosítóját.
Milyen oprendszert használsz és az 32 vagy 64bites?
Amúgy itt minden drivert megtalálsz, csak ki kell választani az adott oprendszert: [link]A legegyszerűbb viszont ha letöltöd a HP SoftPaq Download Manager és az magának felrakja: [link]
-
mrbego
aktív tag
válasz
cellpeti #12224 üzenetére
Hali!
- Intel Matrix Storage Manager: ha jól tudom ez az achi/sata driver(ek),
- HP 3D DriveGuard: a merevlemez védelme gyorsulásérzékelő segítségével (gyorsulés/esés esetén parkolópályára teszi a fejeket),
- HP WWAN Broadband Wireless Drivers: ez ha jól tudom szélessávú mobilnet (kártya)-hoz való driver. -
-
-
-
jorden06
senior tag
válasz
cellpeti #11985 üzenetére
Nekem azóta ment tönkre a rendszer, mióta felraktam a HP SecurityTools-t és a hozzá tartozó biztonsági kiegészítőket. Akkora biztonságba akar téged tudni, hogy mindent felügyel, ennek következtében pedig minden parancs kiadása után gondolkozik, hogy ez akkor most bánt téged vagy nem... A másik meg a QuickLaunchButtons, na az még egy botrány. Egyrészt bugos mint az állat, másrészt mióta ez a csicsás sötétkék-zöld sáv jelenik meg pl. hangerő állításánál, rendszeresen lefagy ha hangerőt állítok.
-
kacsyx
aktív tag
válasz
cellpeti #11697 üzenetére
Az alatta levő nem fog eltűnni, legalábbis az átlátszó alapú matricáknál biztosan nem. Azt nem tudom, amit linkeltem, pontosan milyen fajta. Ha fekete a matrica és fehér rajta a betű akkor nincs vele gond mert a többit alatta nem látod. Írj egy e-mailt a boltnak és biztosan meg tudják mondani náluk milyen van.
Googleben találsz róla képeket, melyik hogy néz ki. -
rekid
addikt
-
rekid
addikt
válasz
cellpeti #11502 üzenetére
Szedd le a gepről.
Ezután tedd fel a softpaq-ot és szedd le amit ő ajánl hozzá. Ha ezutan se megy vszinu hogy nem a hp-nal van a bug. (tekintve hogy sok verziot kiprobaltal mar és masnal megy)Más:
8530-nál bug az erintős részen.
Ha beepitett hangszóróról szól a muzsika akkor működik a némító gomb. Ha bedugok egy hangfalszettet, működik a némítógomb. ha szett helyett fülhallgatót dugok be, nem működik a némító gomb. WTF??? -
válasz
cellpeti #11471 üzenetére
Nem hivatalos tanács, csak tapasztalat. (és nem reklám)
Pl. a tx2-es notikhoz gyárilag adnak normál és 3x-os kapacitású extended akksit is. De töltőt csak egyet. Mert a nagyobb akksihoz nem kell nagyobb teljesítményű töltő, hanem hosszabb töltési idő. A hosszú töltés egyébként is kíméli az akkut és meghosszabbítja az élettartamát is.
-
spyduck
nagyúr
-
laci010777
csendes tag
válasz
cellpeti #11370 üzenetére
Nálam nem jelentkezett, de ahogy pár HP fórumot olvasgattam, nem egyedi hiba a Pavilionok hang"hibái" - sztm. ez a diseign-hátulütője - kifinomultabb rendszer, nagyobb hibalehetőség...sztm. frissítsd a drivereket: Quicktouch, Launch Buttons, esetleg le a hang drivert-és újra vissza fel....sztm. megoldja a problémákat....
-
rekid
addikt
válasz
cellpeti #11345 üzenetére
Miutan feltöltött nem folyik rajta at aram.... Ugyan az mint a telefonodnál kb. Vannak annyira iteligensek ezek a toltoelektronikak hogy ha feltöltött az akksi akkor azt békénhagyja.Az aram meg arra folyik amerre nem az aksin keresztul visz az ut. Gondolom idonkent csekkolja az aksit az elktronika és ha adott szint alá csökken a fesz rátölt.
Én erre tippelek. De ha van a közelben akksi guru szivesen meghallgatnam a véleményét. -
jorden06
senior tag
válasz
cellpeti #11342 üzenetére
Van aki kiveszi az akksit a gépből és úgy használja tápkábelről, van aki benne hagyja az akksit is és rá van kötve a hálózati forrásra a gép. Előbbi azért lehet gáz, mert ha véletlenül kihúzódik a kábel a gépből ahogy mászkálsz vele, rögtön kikapcs. Én az utóbbit használom, állítólag így csak átfolyik az áram a gépen, akksit nem bántja.
Az szerintem nem jó, hogy otthoni használat alatt a feltöltés majd lemerítés módszert használod.
-
kozyadam
tag
válasz
cellpeti #11342 üzenetére
http://batterycare.bkspot.com/en/guide.html
én az innen letöltött kis progit használom az aksi figyelésére. nekem bejött eddig
-
-
rekid
addikt
válasz
cellpeti #11312 üzenetére
Arra való hogy tudj mobil netezni a laptopoddal. Nem kell az usb-s stick, amit általában adnak hozzá. Fogod a szolgáltatodnal kérsz mobil internetet, berakod a simed a laptopba és tudsz HSDPA-val netezni meg telefonalni a laptoppal.
Ennyi. A hsdpa modullal gyakorlatilag kiváltod az usb-s sticket.
Jah mindez nem olcsó. Sem a hsdpa mosul (hacsaknem bevan epitve) sem a mobil internet.Az infrás távirányítós mutatvanyra anno enis gondoltam de nem talaltam taviranyito alternativat. AMit a pavilionokhoz adnak elvileg nem jo ugyanis pavilion es pavilion kozt sem minden esetben mukodik.
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti #11258 üzenetére
Lényegében nem fontos, csak szép. Ez mutatja ha ki-be kapcsolod a:
-BT
-Wifi
-hangerőszbályzó
-némítás /nekem ezt nem mutatja/
-automata fényérzékelő
-monitorfényerőEzt próbáltad már? \Nekem 6930p, 6910p, 8530p, 8530w gépeken tökéletesen működik\ : [link]
Sztem csak rossz verziót raktál fel eddig. \ez win7-hez való!\ -
kacsyx
aktív tag
válasz
cellpeti #11250 üzenetére
Remélem nem haragszik meg Spyduck kolléga amiért idézem az egyik régebbi hozzászólását
, de ez talán segíthet Neked:
Link a HSZ-hoz -
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti #11240 üzenetére
Pedig azt volna érdemes felrakni, melyik verziót próbáltad?
Az összes xx10p és xx30p-s HP-ba ugyan az a kártyaolvasó driver kell. Vmi RICHO-t kell telepíteni.Ez a MBII-es meghajtó elég drága mulatság. Vagy vegyél egy USB-s winyát vagy egy USB-s DVD írót ha adatokat akarsz mozgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Oneplus Nord 5G
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest