- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
napocska2
senior tag
válasz
Khelben #14313 üzenetére
Az általam eddig fellelt képes útmutató azt mutatta be, hogy hogyan kell csumára szétkapni egy dv6810-est. Attól azért inkább óvakodnék, ezért próbálnék tapogatózni, hogy a kibelezés helyett van-e egyszerűbb módja a pucolásnak.
A környékünkön nem ismerek senkit, akinek a gondjára merném bízni a notimat, hogy kitakarítsa. Úgy vigyázok rá, mint a szemem világára. -
DarkDeer
senior tag
-
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
Khelben #13892 üzenetére
Gondolom tudod, h vélekedek a Pavilionokról, de ez a gép full aluminium borításù, a bill is kényelmes és nem hajlik. Sztem nagyon jó kis gép. A minőségével semmi probléma nincs, sőt inkább ki is emelkedik. Ha matt kijelzővel és touchpaddal rendelkezne tökéletes business gép volna!
-
Avicularia
veterán
válasz
Khelben #13618 üzenetére
Ez igaz,de el szeretném kerülni,hogy a gépet is be kelljen küldenem.Egyébként sem Magyarországon élek,és itt kellene beküldenem.
Kb 1 hónapja kaptam vissza javításból,a hazudós magyar hp elvileg kicserélte otthon a ventillátort,ami zúgott mint a kávédaráló.
Visszakapáskor jól hallhatóan zúgott és kevesebb mint 2 hónap alatt be is állt a venti.
Beküldtem itt a svéd hp-hoz,1 napot sem volt a szervizben és kicserélték.A probléma az,hogy a magyar hp szerint még garis,de itt már azt mondják nincs rá nemzetközi gari.
A ventire is azt mondták,hogy csak azért csinálják meg,mert korábban be volt jelentve ez a hiba,csak nem küldtem be hozzájuk. -
leyo76
senior tag
válasz
Khelben #13552 üzenetére
Nem tudom mi számít jó tesztnek, én egy éven át használtam egy olcsóbb verzsönt, társam nem használt olyat, az ő gépe 1,5 év után megadta magát, az enyém talán még most is ketyeg valahol. Tudom ez használat függő is, de azért szerény véleményem szerint hosszútávon meghálálja magát.
-
chicken
senior tag
-
chicken
senior tag
válasz
Khelben #13482 üzenetére
köszi, erre nem gondoltam
huszárosan megoldottuk a bios gyári beállítások visszaállításával.
viszont azóta teljes agyhalál van: a windows telepítése, illetve a driverek és programok telepítése után felfedeztem, hogy a bluetooth nem működik. azaz a kis kék ikonban a B betű piros, illetve a Bluetooth Configurator szerint "nincs eszköz"...
mivel az újratelepítés előtti SIW riport alapján úgy tűnt, hogy van bluetooth - "HP Integrated Module with Bluetooth wireless technology" jelent meg-, ezért innen letöltöttem a drivert, és az install után követelt reboot óta kék halál van, nem tudja betölteni a windowst, tehát a loading windows meg a logó után blue screen, sőt, csökkentett módban is!
nagyon nincs kedvem elölről feltenni az egészet!!!
mit csináljak?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Khelben #12245 üzenetére
Ez nekem azért gyanús mert ha úgy telepíti a WIN-t, h nincs bekapcsolva az AHCI, majd telepítés után bekapcsolja akkor kék halállal indul a gép és nem generál ilyen problémákat.
Itt valami más probléma lesz! Sztem semmi köze az AHCI-hoz.
Peet84Telepíts fel egy Harddisk Sentinel-t és nézd meg mit ír a winyó állapotára. Én személy szerint badsectorra tippelek esetleg DVD meghajtó hibára vagy vírusra.
Ha ezen hibák nem észlelhetők akkor egy win újratelepítés megoldja a problémádat! -
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Khelben #12030 üzenetére
Figyu srácok, ne OFF-oljátok légyszi szét a topicot! Ugye ez nem is HP-s probléma hanem Vistás annak ellenére, hogy HP gépen van a probléma. Arra pedig itt a megfelelő topic: windows_vista.
Illetve hardveres jellegre hamarabb segítenek itt: azonnali notebookos kérdések órája, mint itt a HP-s totyikban.
-
Mszabi8
csendes tag
válasz
Khelben #12024 üzenetére
Elindítottam a bootolást a telepítő CD-ről és annál is ugyanazt csinálja (nem megy tovább a csíknál amikor tölti be a windowst. Ennél nem megy tovább:[link]) Csak azt tudom ilyenkor csinálni hogy kikapcsolom a laptopot.
Megpróbáltam ujratenni a gépet de ez nem lehetséges mert amikor kiírja azt hogy nyomjak meg egy gombot akkor betölti a vista fájljait és ezután bejön ez a csík és innen már nem megy tovább. Ismét csak kikpacsolni tudom a gépet.
Hiába várom hogy betöltse magát ez nem sikerül. (kb. 45 percig vártam...) -
-v-
addikt
válasz
Khelben #12010 üzenetére
Nekem nincs ilyen menüpont, de ez a trusuite meg már alkalmazásnak tűnik: http://www.authentec.com/truesuite.cfm
Épp ezt kérdeztemEz nincs benne a driverben.. legalábbis nekem fent van az, de ez biztosan nincs.
Bár igazából mindegy, mert ez az új hp progi úgy látom már win7 kompatibilis, csak az elődjével volt gond meg volt ilyen lassú úgy látom... -
-
-
albi31
aktív tag
válasz
Khelben #11629 üzenetére
..ez nem ford.szám függő..ez tipus függő...asztalinál is..
Pitu:szerintem jó árban van,ha tied lenne a noti,és tudod hogy 2x annyiért vagy még többért vetted,akkor te sem örülnél,ha még az olcsó árán felül alkudoznának..bár én mindig az elején tisztázom,hogy alkunak helye nincs,és ez mindig működik..
-
adam526
tag
válasz
Khelben #11644 üzenetére
A gta 4 szerintem még a crysis-nál is rosszabbul van optimalizálva (meg a proc igénye szerintem sokkal nagyobb). Amúgy simán lehet notebookon játszani, én pl a crysist medium beállításokkal 1680x1050-ben játszottam végig és futott (és élvezhető volt). És az én vidkártyám 5500 pontot tud 3dmark06-ban, az ati4650 pedig 6200-at. Szóval biztosan elég a mai játékokhoz is. Az utóbbi időben ki sem jött és nem is nagyon fog kijönni olyan játék, aminek nagyobb gépigénye lesz mint a crysis-nak. Talán a crysis 2-nek, de ki tudja lehet, hogy annak is ugyanez lesz a gépigénye, mert jobban lesz optimalizálva.
A mai játékok, amiket próbáltam, és szépen futottak
Batman: 1680x1050, minden maxon, 0xAI
Gta IV: 1680x1050, minden mediumon
Modern Warfare II: 1680x1050, minden maxon, 0xAISzóval szerintem teljesen oké a notebook játékra, ha nem vagy hardcore gamer, aki egész nap csak azt csinálja.
A konfigom, amivel teszteltem:
- core2 duo t9400 2,53ghz 6mb L2 cache
- nvidia quadro fx770m 512mb gddr3 (ez kicsivel a 9600m gt felett van)
- 4gb ddr2 800mhz -
válasz
Khelben #10869 üzenetére
A dv6-osokban én úgy tudom, nem LED-es a kijelző. A dv7-2xxx-ekben igen, elég nagy a különbség pl. fényerőben. dv6 és dv6 között is (mint ahogy más típusnál is) vannak különbségek a kijelzők között. Pl. egymás mellé teszel két dv6-ot, és teljesen más a két kép, az egyik határozottan szebb a másiknál, mert más a kijelző típusa, amit a HP belerak.
A legszebb képük a nagy gépeknek van, tehát a 17-estől fölfelé (kivétel a HDX16, az lever sok mást, és nem csak a felbontása miatt).
-
jorden06
senior tag
válasz
Khelben #10898 üzenetére
Én az sp45248-at próbáltam felrakni, ez nov. 5-én jelent meg. 32bites Ultimate Win7 van a gépen, de a HP oldalán ugye ezt is választom ki az oprendszereknél. Mi lehet a baj
BIOS-ban nem kellhet hozzá valami beállítás?
spyduck: a Protect Tools-ban a Credential Manager résznél tudod regisztrálni az ujjlenyomatodat. Ha előtte már megtette ezt az előző tulaj a saját ujjlenyomatával, akkor a BIOS-ban resetelni kell a biztonsági beállításokat. Neked egyébként volt, hogy nem működött a 6930p-n valamilyen szoftver, és egy másik gép szoftverét töltötted rá le, vagy rosszul rémlik?
-
-
rekid
addikt
válasz
Khelben #10751 üzenetére
Hát fotomanipulalashoz inkabb ram kell 3 giga azert otthoni felhasznalasra eleg. Videokartya kb közepkategoria ha nem akar ultrabrutal 3D-s dolgokat mokolni (pl komplett épületek 3D tervezése)akkor szvsz nem lesz vele semmi gondja
Mondjuk nyáron kivancsi lennek mennyire melegszik az amd proci.
-
-
cigam
titán
válasz
Khelben #10735 üzenetére
Sztem jobb ha te olvasod el azt a bizonyos törvényt (ami tulajdonképpen kormányrendelet) mert ott nem szerepel 1 hónap, az nagyon régen volt. Most az szerepel, hogy "törekedni kell" a rövid határidőre.
"(2) A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze."
-
StArScReAm89
csendes tag
válasz
Khelben #10503 üzenetére
Az a baj, hogy mielőtt elromlott a HDD addig nem érdekelt hogy milyen van benne, így ezt nem tudom megmondani, a laptop dobozán sincs rajta, csak annyi h 160 GB HDD...
De most hogy garancián volt kíváncsi voltam hogy milyet raktak bele, Hitachi, nem nagyon hallottam még róla azelőtt. Az asztali gépemben Maxtor HDD van, igaz hogy csak 40 gigás, de már 8 éve megvan és nem volt még semmi baja :-) -
spyduck
nagyúr
válasz
Khelben #10368 üzenetére
Kiírta, h van már fent frissebb. Na jól van mondom akkor megnézem az általad belinkelt Mobility centert és láss csodát ott van
Azt hittem, h nem működik közben csak az XP-n a starttárca jobb alsó sarkába rakja itt meg nem
Hát akkor ha tudni akarod van újabb isMásrészről meg próbáld csak ki a 8530wnek a Win7-es Wierless Assistantját. Átvarázsolja a QuickLaunch Buttons-t, sokkal jobban működik és szebb is!!
-
spyduck
nagyúr
válasz
Khelben #10368 üzenetére
Én nem azt töltöttem le hanem egy elvileg újabbat de mindjárt kipróbálom.
Ha megkérhetnélek belinkelnéd a letöltés?szerk: Csak azért mert nagyon lassú a HP szervere és 1000év mire az általad említett driver verziót megtalálom.
AZT ESETLEG TUDJA VKI, H MIÉRT NEM TUDOK WIN7 ALATT BIOS-t FRÍSSTENI?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Khelben #10214 üzenetére
Az alaplapról nemrég sikerült (egy kicsit kisebb) képet találni eBay-en, az AMD-s is pont így néz ki, elég jól meghajlik a billentyűzet, be is tudok lesni alá, de egyelőre nincs mit cserélni (egy ZM-86 ha épp kapni 300$), szóval csak a kíváncsiságom hajt, hogy szedjem szét.
-
-
rekid
addikt
válasz
Khelben #10135 üzenetére
Ennyi pénzből már jobb is van, főleg ha renew modelleket nézek, notebookchecken nem nagyon vannak elájulva tőle.
-
hajospeti
tag
válasz
Khelben #9982 üzenetére
Hello!!
Segítség!
Már nagyon ideges vagyok. Feltettem a win7 7100 rc-t ment, tök jó tetszett, utána még is visszatettem a Vista-t lassú szar. Feltettem a Win7 Ultimate-t és állandóan lefagy. Csak villanik egyet és ennyi. Meguntam, visszaraktam a Vista-t ugyanaz ott is lefagyott. Mi a próblémája?? Mert nagyon idegesítő.
Most már annyira szar, hogy elindul a gép amikor valamire rákattintanék befagy. Érdekesség, hogy csökkentett módban nem csinál ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest