- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mihail88
csendes tag
Sziasztok!
Ha tudnátok tippet adni előre is köszönöm! Van egy 2009.11. havi HP 8530w-m és az akksija az elmult heten elkezdte azt csinalni, hogy 30% hatralevo tartamnal kinyiffan ... feszultseg megszunik benne létezni ! Igy jelentosen lecsökkent a noti akkuideje mondanom sem kell. Valami tipp ? esetleg gariba cserelik-e ? HD szentinel szerint nagyjabol 5800 orat ment a gép , altatni nem szoktam meg ilyenek szoval ez tenyleges uzemido, vegyesen hálozatrol ill akksirol, ennyi infot tudok addni a hasznalatarol.
Valaszotokat köszönöm!
-
Mihail88
csendes tag
Sziasztok !
Irtam a sajat topicjaba is a notinak de itt nagyobb a forgalom
es a segitokesz emberek szama
Szal egy eve nyuzom a 8530w met 4 bibi lenne vele
1, iszonyat modon elkezdett forrosodni tehat cpu , es vga is olyan 90 fok korul megy teljesitmenycentrikus modban
, nem tudom neha kopdos ki porfelhoket lehet az a baja , vagy valami mas otlet mitol lehet, mert ha tovabbra is igy porog a venti mint eddig az elmult 2 honapban lassan mehet cserere
2, a touchpad idegesito modon folyamatosan klikkel ezt azt ... de folyamatban szal a gepelest is elegge neheziti mar volt hogy letiltottam inkabb ... , nem tom ez most akkor menjek a gariba a szervizbe vagy valami otlet ? , kiprobaltam mar xp-tol vista , vinfos 7 , mindenfele illesztoprogi cseret , de semmi nem oldja :S:S:S, otlet ?
3, a kijelzomben megjelentek erdekes vilagosabb foltok ha oldalrol nezem :S , nem annyira zavaro , csak nem tudom hogy mit lehetne vele kezdeni
4, Egyreszt hibernaasbol nem tud felebredni , semmilyen op alatt :S , masreszt meg van hoyg ecceruen nem kapcsol be es nem kezd el bootolni , de ez is teljesen mindegy milyen op van alatta , sokszor akksi kivét segit csak , es akkor elkezd szepen bejonni a bios , de addig csak bekapcsol es ammen , kijelzot sem indit semmi ilyesmi , ez lenne a LEGFONTOSABB , hogy ez mitool lehet, gondoltam mar arra hogy sok neki hogy minden csatijaban van valami bedugva mikor indul , Lan + 4 usb + hang + kari a kariolvasoban ....
a 5odik pont csak eszrevetel
, hogy a kopasallo billek mar szepen kifenyesedtek es a gumi klikkek a touchpadon mar foszlasnak indultak , szal a dura technologia vagy mi az eleg gagyesz
, de ettol fuggetlenul imadom a gepet es nagyon jo vetel volt, hasznaltam is rendesen , nagyon kikapcsolva nem volt a lassan 1 ev alatt , es naponta taska melyen buszozik 50 km-t szal jahh, volt hasznalva.
Bocsi a sok kerdesert, Ha segitenetek a problemakban nagyon megkoszonnem !!!
remelem amiert ilyen hosszu lett nem riad el senki elolvasasatool -
Mihail88
csendes tag
válasz
spyduck #10686 üzenetére
Igen , megoldodott, nagyon korrekt a szervizuk , szoltam hogy a kijelzo bal alsoo sarka nem mukodik , aznap megrendeltek hozza a kijelzoot , masnap csere 3 adiknap mar vigan hasznalhattam teljesertekuen. nem mondom , szerelesbool adodoan lett 1-2 minimalis , de tenyleg minimalis karc , de ennyi ... , ugyhhogy nagyon konynen es egyszeruen ment a dolog.
-
Mihail88
csendes tag
Hi,
Csak annyit akarok mondani hogy aki tud az vegyek hp asis 8530 w -t
- nem irom le a csunya jelzoket de olyan joo , a gep , en nem hittem el, hogy tenyleg nagyon jook, de azok, es en pl kifogtam egy karcmentes zsiir ujat, semmi gondja , es higgyetek el kitunik a tobbi laptop kozul , nem is kicsit , a teljesitmeny / uzemidorool nem is beszelve! szal aki eddig azon gondolkozott hogy dv6 ot vesz vagy esetleg egy toshi a 500 at vegyen egy ilyet , jahh es koszonom azoknak akiknek a hsz-ei ennek a gepnek a megvetelere sarkalltak, nem tudom , sztetek lenne igeny egy blogolasnak , tapasztalatok szempontjabol ? - Ha lenne raa igeny , irhatok egyet , udv mindenkinek!!!!
-
Mihail88
csendes tag
jahh , ertem , sry eddig nem vagtam hogy azon belul hol azt kerdezed , szoval en is a pestnél vettem, annyi hogy rakattam bele +2 gb memot , azt belepattintotta a srac , mondtam oke azert nezzuk meg beolvassa e, megneztuk biosba , kerdeztek megfelel-e mondtam latom 4gb aztan ennyi ki is kapcsolta , mert mondtak hogy makulatlan a gep en meg el is hittem
, lehet hogy tenyleg nem tudtak hogy ez a baja en nem feltetelezem hogy at akartak baxni, meg azt hittem nincs is rajta op rendszer , mert a honlapon az volt , szal arrol sem esett egy szoo sem hogy van rajta na erre este hazajovok , mondom teszek raa gyorsan vmit, erre elkezd bootolni a vista , mondom hoppaa, nahh es annak a betoltoo kepernyojenel nagyon szepen lehet latni a hibat, mert ott mar a szep vilagoson eszre lehet venni hogy nem szepen egyenesre fut ki a bal alsoo sarok hanem ferden felfele :S, ugyhogy nem tudom tenyleg hogy a szerviz csak osszeganyolna , vagy szepen meg lenne csinalva , mert az tuti hogy garis legalabbis sztem! velemeny ?
-
Mihail88
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #10549 üzenetére
Nahh , bocsi euzt tenyleg nem mondtam , most hoztam el a gepet a notebookstore bol , ugyhogy megvan raa a 2 ev teljes gari , csak azt nem tudom ez a szarviz mennyi idoo lenne meg hogy mennyit arthatnak vele a gepnek egy ilyen kijelzoo cserevel, mert mar jartam ugy hogy tobb bajom lett vele miutan megjarta a szervizt , ez egy ket hetes 100 ropis mobil volt, szoval eleg rosszak a szerviztapasztalataim, igy mit valaszoltok ? elore is thx!
-
Mihail88
csendes tag
Hello!
Segitstek , pls, penteken hoztam el egy asis programos 8530w-t es ittjon derult ki hogy a kijelzoo bal alsoo reszen nem mukodik a kijelzo , tehat ahol a vindows start ikon van ott van atlosan egy tok fekete csik ?
Sztetek mit csinaljak , vagy szervizelnek e, ilyesmi?
Irjatok pls vagy ha van vkinek hasonlo tapasztalata !
Illetve meg egy kerdes , hogy sztetek milyen oprendszert tegyek raa , vin xp , vista vagy 7 ?
Mindegyik van legalisan iogyhogy ilyen szempontbool mindegy , illetve 64 biteset ha 4 gb ramom van ?valaszotokat elore is koszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- Fujifilm X
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Windows 11
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest