- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
chicken
senior tag
-
chicken
senior tag
válasz
Khelben #13482 üzenetére
köszi, erre nem gondoltam
huszárosan megoldottuk a bios gyári beállítások visszaállításával.
viszont azóta teljes agyhalál van: a windows telepítése, illetve a driverek és programok telepítése után felfedeztem, hogy a bluetooth nem működik. azaz a kis kék ikonban a B betű piros, illetve a Bluetooth Configurator szerint "nincs eszköz"...
mivel az újratelepítés előtti SIW riport alapján úgy tűnt, hogy van bluetooth - "HP Integrated Module with Bluetooth wireless technology" jelent meg-, ezért innen letöltöttem a drivert, és az install után követelt reboot óta kék halál van, nem tudja betölteni a windowst, tehát a loading windows meg a logó után blue screen, sőt, csökkentett módban is!
nagyon nincs kedvem elölről feltenni az egészet!!!
mit csináljak?
-
chicken
senior tag
válasz
SeniorTilla #13479 üzenetére
mármint a HD-n levő windowst bootolja be, a CD nem nagyon nyikkan meg
-
chicken
senior tag
sziasztok
egy HP 6730s notit próbálunk újratelepíteni, de kevés sikerrel, mert nem hajlandó cd-ről bootolni. a BIOSban a sorrend jelenleg
USB cd rom
Notebook hard drive
Notebook upgrade bay
USB floppy
USB hard drive
Notebook Ethernet SD Cardde nem értem, hogy miért nincs másmilyen CDROM, hiszen ez elvileg nem USB. :s
szépen bebootolja a windowst, ekkor egyébként a cd olvasható. autoplay elindul stb.
a gépnek ilyen fura grafikus biosa van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest