- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxiri
tag
válasz
xcbiker #3304 üzenetére
Hátt, lehet hogy nem egy erőgép
, de melegedni azt tud. Például "teljesítménycentrikus" állapotban képes a proci felmenni 78°C-ig, hosszú és kemény igénybevételkor 82°C-ig is. A beépített venti ~62°C körül kapcsol rá és ~75°C körül éri el a végsebességét
. Ha megnézem, hogy a szobában 21°C fok van most és nyáron 30°C-35°C is lehet (nem feltétlen csak szobában használom), akkor ΔTmax= 15°C => 82°C+15°C=97°C. Ez csak így végigfutott az agyamban, és gondoltam, az nem jó dolog
. Szóval nem butaság amit mondtam. De lehet, hogy veszek egy USB ventillátort, amit szétkapok és átszerelek
......És azért elég erős. Erősebb, mint gondolnád.
És még azt szeretem, hogy S3 vga van benne
. Tudniillik az Intel az S3-tól vásárolta az x3100-at, ami meglepően jól teljesít.
-
Farcsy
tag
válasz
xcbiker #2987 üzenetére
www.newegg.com itt néztem...mamám kint él és 1100 dolcsi ami a max amit rászán ballagási ajándéknak ...én a hp-kat nézegettem...ez pont belefért a keretbe is és még jó is sztem mármint "géperősségileg" ...de nem értek hozzá...úgyhogy köszi az eddigi infokat is...ha vmi van még akk nyugodtan mondjátok ...szal akk szted ezzel pavilion-nal nem járok rosszul?...
-
kopac
csendes tag
-
Teemu
tag
válasz
xcbiker #2837 üzenetére
Igen hát ez lemaradt. Először is nekem a gép nem játékra lenne csak irodai munkák meg net, esetleg néha egy kis photoshop oszt ennyi. Fontos lenne ,h jól legyen összeszerelve,mert szállítani fogom,és az akus idő sem elhanyagolható. (Amúgy igen tudom ez nem busines kategória,és lehetne venni sokkal jobb gépet,csak az a baj,h nekem kb ennyi a keret amit notebookra tudok szánni.)
Ö lenne a legjobb (így első ránézésre)
nx6310
• 15"XGA (1024x768pixel) anti-glare TFT LCD • intel GMA-950 maximum 224MB
• Core-Solo T1300 (1.67GHz/1MB/667) • 512MB DDR-2 • 60GB HDD • DVD+/-RW DLayer
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Microsoft Windows XP Home Edition
• renew • 1év nemzetközi HP garancia
• akciós nettó ár: 83.300,-a másik a (sajna ez már szűkös lenne a keretben)
nx6310
• 15"XGA (1024x768pixel) Brightview™ TFT LCD • intel GMA-950 maximum 224MB video
• Core-Duo T2050 (1.6GHz/2MB/533) • 1024MB DDR-2 • 80GB HDD • DVD+/-RW DLayer
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • Microsoft Windows XP Home Edition
• akciós nettó ár: 99.990,-nx6325
• 15"XGA (1024x768pixel) anti-glare TFT • ATi Radeon X1150 128MB H-Mem • fp-reader
• AMD Turion-64 X2 (TL-52 - 1.6GHz) • 512MB DDR • 60GB HDD • DVD+/-RW D-Layer
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • Microsoft Windows XP Professional
• akciós nettó ár: 99.990,- -
localhostadm
tag
válasz
xcbiker #2726 üzenetére
linksys powa!
Rossz tapasztalatok vannak D-Linkkel meg Belkinnel, kicsit kevesebb SMCvel. Ami igazán a linksys mellett szól, az a jel. Valamilyen okból kifolyólag a linksys routereknél jóval kisebb a jelveszteség, így nagyobb a hatótáv még házon belül is, mint a hasonló kategóriás más routereknél.
-
Boreas86
csendes tag
válasz
xcbiker #2539 üzenetére
Kössz a választ! Én a azt hallottam - igaz az Lenovo 3000-es volt - hogy Vista-val pl. sokkal gyorsabban boot-ol (Santa Rosa-s chip). Állítólag, egy Celeron 530-sal (1700 Mhz) szerelt gép is elég jól futtatja a Vista-t... Vagy az erősebb is, mint egy Dual Core T2310 (1.46Ghz)? Úgy tudom mindkettő Merom magos, mindkettő 1Mb-os L2-vel bír, illetve azonos az FSB-jük (533 Mhz). A különbség a SpeedStep hiánya a Celeron-ban. Akkor melyik muzsikálhat jobban Vista alatt - nem tekintve az akku üzemidejét, pusztán a teljesítményt nézve?
-
Kbali
nagyúr
válasz
xcbiker #2326 üzenetére
A dual channel-re valaki ezt írta: "Ahhoz, hogy dual-channelben használd a memóriákat a kapacitásuknak mindenképpen meg kell egyezniük. Továbbá a memória modulok azonos sebességűek, ill. időzítésűek kell hogy legyenek." Ez igaz, vagy teljesen mindegy a két modul milyensége.
A gépem chipsetje támogatja a DC üzemmódot. -
törölt tag
válasz
xcbiker #2194 üzenetére
csak a fedlap? és a többi műanyag? de ennek mi értelme?
akkor egy BC noti mért kerül 100k-val többe mint egy consumer azonos belsőségek esetén? egy nyomorult fedlap miatt?pl a 8510-es szériánál magnézium HÁZ-at említenek
-
Peter M
tag
válasz
xcbiker #2091 üzenetére
Lényeget kiemelném mind ezt hivatalosan. Mert akkor kifejtenéd h pl ha nem te te lennél hanem egy mezei halandó hogyan tudnád neki indokolni a 6xxxp melletti döntésed és nem egy HP530st pl? Nincs tökéletes termék de a Supportba nagyot csalódtam
Sajnos ahogy én tapasztalom eddig nem nyert igazolást az az igényesség amivel a laptopok között bogarásztam...
Ez az urambátyám viszony magyarországon ez kiborít:
Valamit vagy lehet vagy nem lehet ezen nem kellene, hogy változtasson az a tény, hogy te ismersz vkit v nem.
Szerintem -
Darth_Revan
veterán
válasz
xcbiker #1421 üzenetére
hát,legtöbb adatokat sikerült úgy összeállítani,hogy a Sempron 3500+t több X2-sel se tudtam összehasonlítani...de pl a Turion 64 X2 TL-56-ot és a Sempron 3500+t SuperPI 2M* alapján össze tudtam..az eredmény érdekes,mind2 CPU 1800Mhz-en megy,de a Turion 64 2 magos,a Sempron meg 1 magos,viszont a Turion 114,a Sempron 113 pontot ér el...érdekes,hogy 1 és 2 magos CPU között csak 1 pont különbség van...van ez az 1 teszt eredmény alapján felesleges még ítélkezni ?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
xcbiker #1419 üzenetére
ok,már csak 2 kérdésem lenne és nem is zavarlak tovább
1) MO-on hol lehet eek közül beszerezni bármelyiket?
2)van-e értelme kicserélni a Sempron 3500+t egy 2 magos Turion 64-re? vagyis érhető-e el vele jelentős sebesség növekedés,vagy a többi alkatrész miatt,csak minimális sebesség növekedés lenne,ami miatt gyakorlatilag felesleges bajlódni vele? -
pacorro
aktív tag
-
Darth_Revan
veterán
válasz
xcbiker #1149 üzenetére
Aki már szedett szét ilyen gépet pls mesélje el mit hogy kell ahoz,hogy el lehessen érni a 2. SO-DIMM foglalatot. a Notebook alján levő összes csavart ki kell csavarozni? Az a baj,hogy még nem szedtem szét és félek,hogy minden kihullana belőle mint a lego és aztán meg a fejemet kapkodnám
5k-t meg nem fizetek boltban,hogy beszereljék (meg hogy 1 hetet ott álljon)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged