- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
terror
tag
válasz
sghc_toma #6348 üzenetére
és nem fárad el a szemed hosszú távon szöveg olvasásnál?
Vagy az IE7-ben ha megnövelem 125%-ra a nagyítást akkor nem esnek szét a honlapok rajta?
egyébként vistában lehet állítani a dpi-t 96-ról mondjuk 120-ra arányosan növekedik minden? (Mert xp-ben ez nem nagyon jött össze.) -
ther
aktív tag
válasz
sghc_toma #4224 üzenetére
De van, de nem szükséges, megy anélkül is. Rájöttem, hogy a fényerő állítás csak akkor lép életbe, ha kikapcsolom a monitort! Szóval ez a problémám megoldódni látszik. Az NHC-vel kapcsolatos dolgokra viszont már énis kíváncsi lennék. Nem igazán tudom, hogy mire kéne figyelni jobban egy notebooknál, mint egy sima gépnél, új felhasználó lévén.
-
vfeco
aktív tag
válasz
sghc_toma #4022 üzenetére
Nincs. Az asztalimon fent van az XP és a Vista is. Szerinted melyikkel van bajom?
A legnagyobb gondom asztalinál azzal van, hogy borzalmasan szólnak a hangok... Nem igaz, hogy egy SB X-Fi nem tud rendesen megszólalni Vistán, XP-n gyönyör. És hát valljuk be, a driver problémákról nem keveset hallani.Amit írsz felettébb érdekes, én homlokegyenest az ellenkezőjét tapasztalom, az is világos, hogy 1GB kevés neki. Drukkolok, hogy XP forgalmazást kitolják a Seven megjelenéséig. Szerencsére már szó van róla... Pont senkinek nem kell a Vista. Vajon miért? Amit eladtak, az is csak azért, mert azt adták a vas mellé.
Amúgy pedig 2007 Febr. 4-én jelent meg, így 2009 elején már mondhatod is, hogy lassan 2 éve használodNa, nem OFF-olok tovább! Bocsi.
-
vfeco
aktív tag
válasz
sghc_toma #4018 üzenetére
Jaja... hónapok óta intenzíven használom a munkámhoz, C2D Procival, 1GB Rammal, pl. Office2007 - Excelbe egy cellaformázás ablak felugrására várni kell??? Miről beszélünk... (és még sorolhatnám az ilyen jellegű történéseket, a bootolási időt...) Én bánom, hogy az elején nem downgradeltettem... Ja és néha fogja magát egy-egy alkalmazás és azt mondja, hogy a működése leállt és újraindul.
Ez a HP notebook igen jó kiépítettségű, Vista Businessel gyárilag előtelepített cumó. Sokkal nagyobb sebességet vártam, de Pista gondoskodott róla, hogy ez ne így legyen... És nem csak úgy tudom mondani... ezt tapasztalom a napi használat során.
Amivel viszont teljesen egyetértek veled: Energiagazdálkodásban sokkal fejlettebb mint az XP, és sajnos itt a vége a pozitívumoknak.
kicsit off:
Anyukámnak vettem egy Acer Celeron notit. Vistát adtak hozzá. XP drivereket nem, de összeszedtem őket a netről. Jóval gyengébb az a vas, mondom erre Vista? Forgalomba se hoznám vele, mert használhatatlan. Feltettem egy XP-t rá, hát... az a gép szárnyal! Néha beülök elé, és meglepően gyorsabban kezel mindent. Böngészés, Excel, Levelezés, filekezelő ablakok. Nincsenek idegesítő várakozások a semmire..... nem sorolom.
Bocsánat az Offért!Ha valaki tudja, legyen szíves jelezze már, hogy Compaq 6710b-ben pontosan milyen típusú a gyári DDR2 memo. Jó lenne ha a bővítőhelyre ugyanilyet venni, hogy dualba kezelje.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
sghc_toma #3542 üzenetére
Hát sajnos nem mondtál újat.
Bios-t még nem néztem,elveszek én itt már abban,hogy van külön vista-hoz isSzoftveresen nem akarom piszkálni, nehogy baja legyen. Valószínű a bios lesz a hibás, de azt félek frissíteni(már kellett epromot újraégettetnem sajnos,igaz nem ennél a gépnél).
-
parandroid
félisten
válasz
sghc_toma #2365 üzenetére
Hm, nekem a HP ügyfélszoli mást mondott, amikor felhívtam őket.
Anno épp ezért vettem asis-t, és nem renewt, hiszen mindkettőre 1 év gar volt, csak az asis-re nem a HP adta a garanciát, hanem az általad is említett cég. Nem lehet, hogy a garbővítést is ők vállalják be (azaz csak náluk érvényesíthető), és nem a HP Mo?
p
-
Peter M
tag
válasz
sghc_toma #1433 üzenetére
Gari kibovites roviden:
Bovitheted az ujonnan vett es a RENEW gepet is (tapasztalat nekem is renew van)
A HP rendszereben:
A garancia lejarta elott garancia hosszabitast vehetsz max 3 ev tehat +2evet veszel. En az nc8430 + 45000 lett gari kibovitve. Elvileg szolgaltatast veszel igy itt is nagy a szoras az amcsi oldalon a kiegeszitoknel le van irva melyik mit takar (masnapi kiszallas cseregep bla bla bla...)
A garancia lejarta utan az amcsi oldalon van valami garancia utani csomag de sztem ez mo-n nem hasznalhato v ha hasznalhato nem veheted meg no mind 1 osszesen ha mindegyikbol bevasarolsz osszehozhatsz egy 6 evig garis laptopot. =)
megj.: Mo-n ha kiskerektol veszed a gar kibovitest alt eloszor beprobalkoznak azzal h elhajtanak mivel renew v utana bekinalnak a 72 000 es csomaggal (ami elvileg amiba ua ezert az arert az Acer szeru hulye garancia is benne van azaz foldhoz ba***od es beviszed gariba ;) no mind1 en vegul a hpn keresztul vmi net kft tol vettem ok uzemeltetik a hp mo-s oldalat. -
KS99
csendes tag
válasz
sghc_toma #1429 üzenetére
köszi a tippeket.
Azon gondolkodom, vajon az első miért ilyen olcsó. Nem gyanús?
Ami a felbontást illeti. Hátha meg lehet nézni melőtt megvenném. Ilyen árba talán még belefér, ha nem nagyon kínos. (bár modnjuk ezt lehetetlen lesz 1-2 év múlva eladni, vagy csak 5000-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mobil flották
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged