- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
canniball #770 üzenetére
Igen tudom hogy így drágább de én csak részletre tudok venni és mivel van hozzá mobilnet ezér megéri + faterom aranykártyás és az itt sokat számít
Már csak megkéne győznöm h. ez mennyire megéri 3 napja ezen agyalok
u.i.: Ja és ez az a gép ami 119 980[link]
[Szerkesztve] -
-
polip
addikt
-
yash
senior tag
válasz
canniball #506 üzenetére
Az enyém fedél lecsukásra nem hibernál, hanem elalszik (Sleep üzemmód, Windows Vista). Így 5 másodperc alatt lemegy majdnem csuta kikapcsra, viszont 3 mmásodperc alatt visszajön belőle! Én a hibernálást mint ötletet elvetettem, lévén 2 giga ramnál piszok sokáig darálna, mielött elalszik, visszatöltésről nem is beszélve, meg talán vinyonak is jobb, meg ugy komplett a gépnek, ha Hibernálás helyett Altatok. Szerintem minden szempontból jobb és egészségesebb a gépnek. Fedél lecsukásra elalszik, és már hip-hop pakolhatom is a táskába... fedélnyitásra nem lehet bekapcsolást programozni sajnos ez tuti.
xcbiker: neked nincs ilyen kis kék gumisipkád pöcökegérre? komolyan, rendelnék töled 2-3 darabot, ha el tudod postázni vhogy! mennyibe fájna? nektek csak van iylenetek, akár vmi bontott gépröl vagy nemtom. Enyém totál gallyra ment
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
válasz
canniball #487 üzenetére
És újabb kérdések:
1. A recovery lemezek készítése közben létrehozott egy HP_RECOVERY nevű partíciót, amiről azt írja, hogy ''a rendszer visszaállítására szolgáló fájlokat tartalmaz. Ne törölje és ne módosítsa ezeket a fájlokat. A partíció módósítása meghiúsíthatja az esetleges későbbi visszaállítást.'' Az esetleges rendszervisszaállítás nem a lemezekről történik?
2. Azt be tudtam állítani, hogy a fedél lecsukásakor hibernálja a gépet. Be lehet valahol állítani, hogy felnyitáskor meg bekapcsolja (és ne kelljen megnyomni a bekapcs. gombot)? -
BluEyes
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest