- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
szia Marsu
te (sem) vagy az utcán?
köszi a + pontot, egyelőre 3 gép van a listán (HP, Dell, Toshiba), elég nehéz lesz kiválasztani. A HP a maga 2 GHz-es C2C-vel+GM965nyerőbb, mint a Dell az 1,5+M690G viszont a Dell javára szól a 3 év gari. A chipset-ek milyenségében nem vagyok biztos, h a 965 jobb-e mint a 690
-
Patentcsávó
tag
Tehát akkor 2 csavar a hátlapon amit jelöl is és +1 csavar a memória rekesz alatt?
A 4 pöcök sima ügy, de kell még valamit feszíteni vagy benyúlni valahova vagy így már simán fel kell, hogy nyiljon a billentyűzet vagy fejre fordítom és magátol kiesik?
Amúgy a kijelző felöl nyílik a "tácspad" felé felfelé?Köszi a segítséget
-
marsu
veterán
Amikor én vettem a notimat, akkor már majdnem egy éves volt. A gari még pár napig volt érvényes rá, és mivel előtte sosem volt vele gond, én gondolkodás néélkül szétszedtem. Raktam bele egy 120GB-os winyót, 2x512/400 memóriát, kapott egy vadiúj billentyűzetet, és egy vadiúj akksit. Jah, és mivel nem volt benne gyárilag W-Lan, egy HP kompatibilis W-Lan kártya is került bele. Azóta is napiszinten használom, minden gond nélkül.
-
LALA_kiraly
őstag
Ja bocsi.
Az volt a baj, hogy a belső 667es volt, én meg 1 gb-s 533asat sehogy nem tudtam belerakni, hogy menjen is. Szinte darabokra szedtem, h megtaláljam. Mígnem jöttél és sikerült. Megcseréltem, és így mennek szépen. Annó a fusi 1650esemen volt a bill alatt, csak mindkettő. Ott úgy le volt tekerve a csavar, h ki kellett hajlítanunk a védőlapkát. Ott is öregedtem pár évet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest