- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxiri
tag
válasz
localhostadm #2764 üzenetére
Leszedtem a Norton-t. Különösebb venti-megállás nem történt
. Amúgy nem zavaró, mert nem is hallani, meg nyugodtabb is vagyok, hogy nem melegszik túl a gépezet
. Alapjáraton tényleg nem hallani. Olyan lassan forog, hogy kevesebbet fúj, mint egy enyhe lehellet. Csendes is, hűs is, jó is
. Tetszik. Az aksi most van "formázás" alatt és így is jól bírja. Másfél óra használat után is 40%. Ebben van filmnézés, telepítgetés cdromról, stb. full fényerőn. Mostmár visszább vettem a fényerőt. Egyszóval ez a gép JÓ!
Minden jót! -
xcbiker
addikt
válasz
localhostadm #2734 üzenetére
Hát nem tudom, de nekem pont a linksys-el vannak rossz tapasztalataim.
Több db-nál gyakran fagyott. A szülőknél a GL változat megy, mert ott a hatótáv lényeges. tomato firmware-el.
Itthon meg D-link DI-524 és tökéletes. (wifi routerekkel ADSL esetén rossz tapasztalataim vannak: 3com; smc gyártók egyes routerei esetében. -
fpy_
tag
válasz
localhostadm #2692 üzenetére
Megnézem...de melyik bill-el jutok be a BIOS-ba?
-
fpy_
tag
válasz
localhostadm #2690 üzenetére
Hálózatról.
-
Maxiri
tag
válasz
localhostadm #2684 üzenetére
Bravó! Tényleg sok sört ittál, ember
-
spyduck
nagyúr
válasz
localhostadm #2684 üzenetére
enable-ről disbale-re kell
-
pinterzoli
csendes tag
válasz
localhostadm #2667 üzenetére
A zár ugyanolyan minden 6720S-ben?
A matt képernyő a hagyományos, ugye? Akkor miért kerül többe egy 649, mint egy 777? Nem értem!
Azt sem értem, hogy a HP oldalán miért nem lehet nyomát találni a 777-nek? -
pinterzoli
csendes tag
válasz
localhostadm #2664 üzenetére
Azt nem tudod véletlenül, hogy a GR777 hardverét oprendszer nélkül nem lehet megvenni? Én csak Vistával láttam.
Ez (mármint a GR777-es) a fényes, a GR649-es pedig a matt kijelzős?
A fényes mennyire szokatlan-kényelmetlen a használat során? -
Maxiri
tag
válasz
localhostadm #2663 üzenetére
Köszíí!
-
pinterzoli
csendes tag
válasz
localhostadm #2656 üzenetére
Köszi a választ!
Ezek szerint nem lehetetlen működésre bírni, csak:
- BIOS update
- megfelelő driver vadászat
kell hozzá.Ha jól gondolom, itt a fórumon van olyan, aki ilyet használ.
Érdekelne az is, mennyire van vele megelégedve.
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
localhostadm #2610 üzenetére
ez nemaz az már megvan, amit a hp oldalán találtam abból minden megvan de egy ismeretlenem még mindíg van, ez volt a 8430as notimnál is, na de majd hátha lesz egy driver lemezem
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
localhostadm #2607 üzenetére
ez már megtörtént, a driver lemez csak azért kéne mert van egy ismeretlen eszközöm és nemtudok rájönni miaz
-
spyduck
nagyúr
válasz
localhostadm #2603 üzenetére
Igen azt olvastam is de valószínűleg én rossz bios-t raktam fel régebben!
-
spyduck
nagyúr
válasz
localhostadm #2588 üzenetére
Köszönöm szépen!
Xp-vel megy a HP 6820 sés még a hálózat is működik!
-
kcs73
aktív tag
válasz
localhostadm #2588 üzenetére
Annyi válltozott,hogy a LAN patch telepítése óta ottmaradt az asztalon a telepítő háttere,és nem akar eltünni!
De továbra sem működnek a dolgok! -
spyduck
nagyúr
válasz
localhostadm #2564 üzenetére
Hát igen, erre van esély! Csak én notin még soha nem csináltam bios frissítést, hogy kell egyáltalán? Meg most, h a szervízben visszavarázsolták rá a jogtiszta vistát (HP recovery) amit valahogy sikeresen letöröltem, nem merek xp-t rakni rá! Pedig az is jogtiszta
Én úgy utálom a vistát mint a .....! Felraktam az alkohol-t és kékhalál-t kaptam cserébe, telepíthettem újra! Már kezdek ideges lenni! Ha biztos lennék benne, h jó az xp a hp6820s-hez bios frissítéssel együtt akkor belemennék, de megint felrakom az xp-t és letörli a külön partícióról a vistát én szétvágom baltával persze ha jó az xp akkor nemHp-nál mennyi időm van eldönteni, h megveszem-e a garancia hosszabbítást?
-
Macilaci457
őstag
válasz
localhostadm #2574 üzenetére
Félre érted. Az egér működik, világít, meg minden. Mellesleg 3-4 éves, és eddig nem volt gond, nem huzamosabb ideig nem nyúlok hozzá, hanem épp használom, amikor elmegy a jel. Az USB-re dugható adapter az, amin kialszik a led, és nem kapcsol vissza. AZ USB adapterben pedig nincs alvó mód.
-
Maxiri
tag
válasz
localhostadm #2566 üzenetére
Köszi a választ. 2 gb-osat azért nem akarok venni, hogy a teljesítmény ne menjen az akkuról való üzemeltetés idejének rovására. Mert ugye nekem elsősorban a jó akksi ideje miatt kell ez a noti.
-
Maxiri
tag
válasz
localhostadm #2558 üzenetére
Nem, 1 giga van. Ezért szeretnék venni még 1 gigát. Mennyi esélyem van arra, hogy kompatibiliset veszek? Amúgy mi van a prohardverrel? nem akar betölteni...
-
klaree
csendes tag
válasz
localhostadm #2510 üzenetére
Aha, azt már elkezdtem. És ha CSAK a Vista Home Basicből akarok csnáln telep-dvd-t, akor azt hogyan tegyem? Úgy tudom, hogy ez OEM szofver, és szeretnék késöbb esetleg másik otthoni gépre is feltenni. Tudom, ez nem teljesen legális, de ha smereteim nem csalnak, akkor ezt nem s nagyon ellenőrzk, illetve az OS egyszerre egy gépen futhat, de többre is lehet telepítve. Nah, akkor csupasz Vista telep-et hogyan lehet pörkölni?
-
xcbiker
addikt
válasz
localhostadm #2500 üzenetére
Nekem meg. Én csak HP-t veszek, mert ahoz minden alkatrészt be tudok rendelni, ha gondom lenne.
IBM / Lenovonál még egy procicserét sem tudok úgy megtenni, hogy a gari ne ugorna.Ennek ellenére az IBM-eket tartom a legjobbnak. Utána jönnek a Dell; Toshiba; HP; ASUS...
-
xcbiker
addikt
válasz
localhostadm #2498 üzenetére
jó régi hozzászólásra reagáltál...
(újoncként megértem...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Könyvajánló
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest