- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
A RENEW besorolású termékek jogilag újak, rendelkeznek a HP egy, kettõ, vagy három éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével. Ezek a termékek vagy beragadt készlet, vagy meghiúsult üzlet miatt váltak a program részévé, illetve elõfordul, hogy bemutató/minta darabok voltak, vagy éppen kifutott konfigurációk/modellek. Továbbá itt szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a HP-Magyarország által még nem forgalmazott termékek (összes HP pavilion és COMPAQ presario típus) garanciája és támogatása hazánkban jelenleg sajnos még nem él. Ezen termékek garanciáját hivatalosan csak azokban az országokban lehet érvényesíteni, ahol a Hewlett Packard cég jelen van az úgynevezett "consumer" vonallal, azaz értékesít HP pavilion és COMPAQ presario termékeket. Amennyiben Ön sokat utazik, szüksége lehet világ-garanciára, vagy csak kizárólag a gyártó által nyújtott garanciális szolgáltatásokban bízik, akkor azt javasoljuk, hogy inkább válasszon a HP-COMPAQ business class (üzleti) sorozatából, mert ezen típusok a világ összes országában hivatalosan forgalmazottak és támogatottak
A renew tul.képpen 1 akció amit nem szabad kihagyni!
-
Maxiri
tag
Hát, nemtudom, hogy mik a szándékaid azzal a laptoppal, de, hogy sokmindenre nem alkalmas az internet elérésén kívül az fix. Gondolom nagyon olcsó lehet, de ha 100e fölött van, akkor az már rablás
.
Na, komolyra fordítva a szót itt van 3 db asztalra való és 1 db jó gép:
Kiemelkedő processzor, fos VGA, Fujitsu-Siemens
Kicsit gyengébb processzor, körökkel jobb VGA, Fujitsu-Siemens
Ez ~150e, de jó proci, jó VGA, Fujitsu-Siemens
Véleményem szerint ez a legjobb. Jó proci, jó VGA, ToshibaA fujitsu gépeket asztalra jónak találom jó árban, de hordozni nem. A Toshiba gép nagyon jó áron van, rendes hordozható, erős.
Ha HP notit akarsz venni, akkor az előzőekben leírtak szerint válassz, mert azoknál jobb árakat nem találtam. -
Maxiri
tag
Hát, az 530-as asztalra jobb, mint a 6720s. Ha nem akarod hordozni, csak kint az asztalon hagyni, esetleg elvinni egyik konnektorról a másikra, arra jó
. A játék részét úgy értelmeztem, hogy nem igazán játszanál rajta. A Flash játékok (miniclip.com, freeonlinegames.com, startlapjatekok.hu, stb.) processzorigényesebbek, ez a dual core mellett szól (HP530). A Celeron M tökölősebb irodai alkalmazások terén, mint a kétmagos, ez tény, de energia-gazdaságosabb, és kevésbé melegedős => csendesebb vmivel. A 6720s-ben a videokari Intel gma x3100 (chipset 965) ami durván 2× jobb, mint az 530-asban találhaló GMA 950. Irodai/internetezős feladatok ellátása szempontjából nem számottevő, magyarán nem is veszed észre, ha nem akarsz 3D alkalmazásokat futtatni. Bár nemtudom, hogy akarsz-e rajta CAD-et futtatni
. A többit látod Te is, azokról belátásod szerint dönts szerintem. A Vistához kell a 2 GB ram. 1gb van benne, még egyet vehetsz a legközelebbi boltban ~5e forintért, Énis vettem, megérte.
[szum]: Mind a 2 gép megbízható - hp -, otthonra az 530-ast ajánlom. A 6720s kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt, mind processzor, mind vga szinten és modernebb. Az 530-as egyel korábbi platformra épül (ez csak marketing dolog, nemészrevehető), processzora jó teljesítményt nyújt(3-4× a celeronhoz képest), vga teljesítménye kicsivel gyengébb, de ez 3D alkalmazások futtatásakor jelenik meg. A kései válaszért bocsi, csak este korán bealudtam.150e alatt körülnézek Én is a piacon, aztán írok megint
-
Maxiri
tag
Vista Home Basic van rajta. Egyszer sem fagyott le. A proci nagyon jó teljesítményű, hosszú ideig (1 órán keresztül) futtattam rajta tesztet, ami után is csak 75-78°C-ig ment el. Az Intel szerint ezek a procik 100°C-ig bírják. Nem hangos, sőt kifejezetten halk. Az Én gépemben Core2Duo T7250 @ 2 gHz. Alapból 40-41°C-os a processzor, amikor éppen csak egy picit forog a venti, ami nem engedi melegedni, ekkor hangja nincs is. A 4-4,5 órát tartja az aksi, ez pozitív. Viszont negatívum lehet a szemedben, az enyémben nem az, a mono hangszóró. A DVD-író lightscribe-os, az enyémben van bluetooth is, vgakimenet, de ezeket már láthattad.
[szum]: meg vagyok vele elégedve, kezes gép. Ha kíváncsi vagy valamire, csak kérdezz -
Maxiri
tag
Ha nagyon-nagyon, nagyoon, nagyon-nagyon szétszeded és minden garanciát érvénytelenítesz rajta, akkor talán kicserélhető
. Ugyanis a HP-gépek eléggé össze vannak rakva és nem úgy találták ki őket, hogy alkatrészt rakjanak bele/vegyenek ki belőle. Szóval nem barebone
. A hőcsatornája is érdekes a HP notiknak és ez is megnehezíti a cserét. Mellesleg alkatrészként a mobil proci sokkal drágább, mint az asztaliba való. Én sose cserélnék notiban procit... de Te tudod
. Milyen munkára/felhasználási területre is szánod a notit?
-
Maxiri
tag
Szia! Én is a 6720s-t választanám/választottam. Az enyém bír 4-4,5 órát aksiról energiatakarésoksan. Eddig nem volt még vele problémám és nagyon pozitív benyomást keltett. Játékra nemigazán használtam még, de a MOHAA elmegy rajta full grafon, ezt próbáltam. 1 giga ramot vettem már bele, és így sokkal jobb. Mondjuk vistát használok, nemtudom, hogy Te mit használnál. XP-hez elég az 1 giga is. Eszméletlen gép, igaz nem feltétlenül teljesítményre. Nálam nagyon kezes, ajánlom
Sok szerencsét a vásárláshoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Synology NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged