- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolby84
tag
Kezdek kicsit kilenni... mostmár mindenki fikázza a HP530-as szériáját is, meg fikázzák a DELL Inspiron 1500-as szériáját is (ami ugyan nekem sem tetszik), akkor most mi a szart vegyek... lejjebb kéne adnom a teljesítményt, és vennem egy másik márkát?... tényleg nem tudom mi a szar legyen már... Akkor is, mit vegyek 120e+áfából? azt hittem lassan eldől már, hogy mit is csináljak, de nem tudom...
ezzel sok gondom lesz szerintetek? [link]
nekem tapintásra masszív volt a billentyűzet is, meg a tft hátulját is nyomkodtam, és ok-nak tűnt... annyi, hogy a felszereltség fapados, de a teljesítmény nekem ok. és azt hittem, hogy a HP-ban azért megbízhatok...
-
Coolby84
tag
válasz
ronaldo #2073 üzenetére
ugye, hogy gagyi érzetű a dell... hp nagyon szimpatikus, és nagyon kezd oda húzni a szívem, sok sallang nincs a hp-n, de úgy érzem nagy szükség nem is lesz rá... 1 év gari meg kiterjeszthető, ha véletlen 1 éven belül sok gond lenne vele...
te miért a 6720-ast választod?
-
Coolby84
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy kinek van és mik a tapasztalatok, vélemények a HP 530-as notebookjáról, abból is erről [link]
Az ellenfele egy Dell Inspiron 1501-es, ami még szóba jöhet ezen az áron, de gyengébb a procija, viszont mindenki azt mondja, hogy a 3 év gari miatt a Dellt érdemes venni... de megnéztem élőben és nekem nem nagyon jött be... HP szimpatikusabb volt, de az 1 év gari félek kevés lesz... egyébként milyen a HP szervíze? gyorsak? korrektek?
köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest