- Apple Watch
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Damage
senior tag
Akkor gondolom Inteles HP-d van. Úgy tudom, hogy az AMD-s gépekhez jár a 90W-s táp. Esetleg vmi AMD tulaj megnyugtatna, hogy természetes dolog, hogy ennyire forrósodik...vagy kezdjek megijedni?
Szerk:
Kory24: Rátettem egy szobahőmérőt és ~50 fok körüli hőt mértem vele. Ennél hidegebb nálad?
[Szerkesztve] -
-
westlake
félisten
allitolag, allitolag... ki allitotta?? en mar 3 evvel ezelott felhuztam egy dothan-os asus notit 1.8 gigarol 2.6-ra
szerencsem volt, mert az orajel generatorat eppen tartalmazta a clockgen.. egyebkent a mostani notikkal felesleges probalkozni, mert (sajnos) a hp sajat maganak gyartatja a generatort.. magyarul olyan egyedi, hogy meg pdf sem letezik hozza, igy modosito progit sem tudnak hozza kesziteni..
-
westlake
félisten
normal esetben a gyari szurke paszta is teljesen jo.. ha nem lenne jo, akkor nem azt hasznalnak tobb ezert gepben
itt termeszetesen az uzembiztos mukodesre gondolok, nem pedig arra, hogy melegnek tunik a proci
#572: egy 45 nanos procinak egyaltalan nem sok a 70 fok.. nalam 90 fokon megy a kentsfield.. hetek ota..
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
A notebook prociknak más a tokozása és a lábkiosztása, mint az asztaliaknak. Ez nyilván gazdasági szempont Inteléknél. Ne keress mögötte más logikát.
Utoljára a Northwood alapó mobil P4-ek lábkiosztása volt hagyományos S478, azok mentek asztali lapban is. Utána jött a Pentium M / Celeron M vonal, ami már S479, ezekhez már speckó asztali lap, vagy CT-479 átalakító kellett, és a mostani C(2)D mobil procikkal is folytatják ezt a hagyományt.
p -
Carline
őstag
Ugyan már!
Nekem is volt melegedési gondom, de megoldottam home made.
A CHS matricát csak ilyesztgetésképp tették föl.
HP szervíz nem is nézi (xcbiker monta itt valamelyik postban)
Kis méretű csillagcsavarhúzóra lesz szügséged, meg papírzsepire.
Pzs-ből kis darabot lecsípsz és ráteszed a csavarra, és azon keresztül csavarozod szét alul.
Így a csavaron nincs külsérelmi nyom.
Nekem nx6310 van, ott az alsó fedlapot egy csavar tartja, majd a billentyűt a fedlap mögött még 3db.
Ezekután 4db bill.pöcköket visszatolod és már látod is a CPU hűtőt.
Azt leszedet, trutyi letöröl, normális paszta rá és vissza mindent a helyére.
Leírni tovább tartott mint megcsinálni. -
nfsu17
veterán
Szia(sztok)!!
A ''Milyen laptop-ot....''-ból küldtek (ide), hogy a HP az jó notimárka.
Kívülről mondjuk az Asus-ok, FuSi-k jobban bejönnek, de most jobban érdekel mi van belül.
És a HP-re mondták, hogy azok nagyon jók.
Pont én is az általad említett notit néztem ki, mert tudásban nálam nyerő, árban szintán ok, és ha ez a 2 teljesül, akkor nekem az gyanús.
Szóval ennyi pénzért ez eddig BEST BÁJ.
Hamarosan néznem kell vmit, és most ez a nyerő.
Köszönöm. -
DeusHun
őstag
Csácsá!
Kössz a respons-t és a linket. Igen, én is ott néztem magamnak a kicsikét, már csak a hó közepét várom, hogy anyagilag úgy alakuljak ki, hogy meg tudjam venni. Ha megvan az összeg már veszem is meg (de addig még az asztalim alkatrészeit is el kéne adnom ).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Raider GE68HX 13V
- Dell Latitude 5580 Core i5-6300 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" FHD 6 hónap garancia áfása számla
- Eladó Gamer Laptop Asus TUF A15!
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest