- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcs73
aktív tag
válasz
Macilaci457 #2712 üzenetére
Köszi,ez eszembe sem jutott!?
De komolyan!
Nincs ilyen? -
localhostadm
tag
válasz
Macilaci457 #2596 üzenetére
Csatlakoznék hozzád, valóban, én sem ajánlanám a szoftveres húzást, mert mégjobban fog melegedni, aminek a hűtését nem lennél képes megoldani, sajna nem asztali pc.
Procicsere inkább vagy egy új noti. Proci cserét olcsóból meg lehet oldani.
-
Kirbly
aktív tag
válasz
Macilaci457 #2579 üzenetére
Koszi! Megprobalom akkor igy
Nem tudod vehetek bele barmilyen slimes meghajtot vagy csak kimondottan az jo amit multibaykent arulnak?
-
localhostadm
tag
válasz
Macilaci457 #2576 üzenetére
tény, abba tuti nincs. ez pusztán fizikai hiba. vagy port, vagy stick, csak úgy tod kipróbálni, hogy másik portban használod, azt ha abban is ugyanazt csinálja, akkor innentől meg már értelemszerü.
Jójó, tudom, ez túlzás! -
localhostadm
tag
válasz
Macilaci457 #2573 üzenetére
a wireless egerek többségében van alvó mód, ha huzamosabb ideig nem nyúlsz hozzá az egérhez. asszem csak kattintani kell vele egyet, picit várni, aztán már életre is kel.
Ajánlom figyelmedbe ezt a kis olvasmányt.
-
niveas
csendes tag
válasz
Macilaci457 #2527 üzenetére
Nem, minden beállítás ugyan az...
-
littlemole
őstag
válasz
Macilaci457 #2215 üzenetére
Ez jó hír.
Azért a biztosnág kedvéért ha tudom rákérdezek vásárláskor. -
dudi
senior tag
válasz
Macilaci457 #2121 üzenetére
nhc oldalán nincs fent acpi fájl a notidhoz? Nekem ugyan lenovo van, de ahhoz van acpi fájl, beraktam az nhc könyvtárába és én szabályozom kézzel a ventit. Vagy te is írhatsz egyet, le van írva, hogy hogyan kell
más: hp 230V/20V töltő egyik pillanatról a másikra megadta magát. Mi baja lehet vajon?
köszi
-
diablo1984
veterán
válasz
Macilaci457 #2118 üzenetére
dehameg túlmelegszik a procos, akkor senkinek sem jó! az enyém 65 fokon izzik(persze gém alatt), de a ventijét nem hallom!
-
sompetike
aktív tag
válasz
Macilaci457 #1390 üzenetére
hát nekem azt mondta a hp magyarország,hogy a központi adatbázisba benne van a gépnek a sorszáma és a alapján tudják azonositani,meg a garit is az alapján tudják intézni
-
polaar
tag
válasz
Macilaci457 #1173 üzenetére
Nem, azt írta ki:frissités nem lehetséges,forduljon a gyártóhoz.
-
kymco
veterán
válasz
Macilaci457 #1168 üzenetére
Az lesz sajna...
-
kymco
veterán
válasz
Macilaci457 #1165 üzenetére
Nem felejtődött el még soha a bios jelszó, és eddig semmi gond nem volt a géppel. Ellenben tény, hogy kis pihi után a gép beindul....
Szerintem sem a windows-sal van a gond, mert el sem jut odáig, amikor baj van. -
kymco
veterán
válasz
Macilaci457 #1161 üzenetére
Megy a gép rendben kb fél órája... csinálok egy újraindítást, erre indul reboot. Kiírja grafikusan a bios a centrino proci logoját, meg hogy f10-zel lehet belépni a biosba, ezu a kép már szokatlanul rossz felbontásban nagy méretű, rossz felbontású logoval, nagy karakterekkel jön ki, majd jön egy kék alapú karakteres ablak, hogy várja a smart card-ot, és még az xp szóhoz sem jut... és ilyenkor nem is fog... mert kb 2 perc után kiírja, hogy nincs smart card és shut down... szintén karakteres üzenetként.
Ha F10-et leütöm, akkor kiírja, hogy entering setup, de nem tesz semmit. Ha kikapcsolom (4 sec, power gomb), akkor ha várok egy pár percet, akkor rendben indul a gép..... mintha mi sem történt volna....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest