- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
Patentcsávó #1723 üzenetére
Nyilván neked is feltűnt, hogy a noti egy számítógép, csak kicsi házban. Így természetesen az időzítés itt is ugyanolyan fontos. Lenne...
Csakhogy notebookok esetében az időzítést felejtheted, notiramok standard időzítésűek, mind tök egyforma, ezért lehet össze-vissza párosítani őket. És a biosban sincs lehetőség az állítgatásra. Fixen by SPD, oszt annyi. 667MHz-en mindegyik 5-5-5-15.
Hogy megy-e majd 800-on a nyolcszázas, azt nem tudom, szerintem nem. Hacsak a biosban nincs egy beállítási lehetőséged, amivel utasítod a gépet, hogy mennyen má 800-on. Ugyanis nem a memória dönti el, hogy mennyin akar menni, hanem az alaplap, ill. a bios, ugyanúgy, ahogy a desktop gépekben. Ha 667-re van drótozva, akkor annyin megy, tehetsz te abba akármilyen memóriát. Szerintem. De tényleg csak tippelek. -
_Hunter_
őstag
válasz
Patentcsávó #1653 üzenetére
Jaja. Vagy msconfig -> szolgáltatások (windows szolgáltatások elrejtését bepipálod)
-
_Hunter_
őstag
válasz
Patentcsávó #1649 üzenetére
Drive Encryption service szolgáltatásod fut?
Kollega kikapcsolta és utána érzékelte, hogy vagy 2-3 perc a boot. Miután visszakapcsolta megjavult a dolog. -
marsu
veterán
válasz
Patentcsávó #1565 üzenetére
Legközelebb már rutinból megy majd ....
-
BluEyes
őstag
válasz
Nézőpont kérdése. A billentyűzet kibillentését nem nevezném teljes szétszedésnek. Ugyanakkor ily módon a két modul optimálisan közel - néhány milliméter - kerül egymáshoz az alaplap két oldalán, ami az alaplap tervezésénél jelentős előny, nem kell össze-vissza tekeregni nyomtatott vezetékezéssel a vezérlő és a két modul között, továbbá a jelutak is lerüvidülnek, illetve kb. egyformák lesznek, ami valszeg jótékony hatással van a megbízható működésre.
-
doc
nagyúr
válasz
Patentcsávó #1567 üzenetére
három variáció van (alul, a hátlap alatt; billentyűzet alatt; billentyűzet alatti lemez alatt), én kifogtam a legdurvábbat (nx8220, amúgy)
de legalább kellemesen langyos mindig a billentyűzet -
doc
nagyúr
válasz
szétszedni? az enyémben a billentyűzet alatt egy Qrva nagy lemez volt (ha jól láttam, a procihűtés része) azt is le kellett szedni, mert alatta volt a ram
-
BluEyes
őstag
válasz
Patentcsávó #1563 üzenetére
Legszakszerűbben: link Keresd meg a Memóriamodulokkal foglalkozó pdf-et.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Patentcsávó #1556 üzenetére
Igen. Csak akkor nem,ha a HP szervíz csinálja. (Gondolom nem véletlenül annyira nehéz kiszedni a csavarokat,meg nem véletlenül vannak festékkel megjelölve)
-
Damage
senior tag
válasz
Patentcsávó #1543 üzenetére
Felhívod a HP magyar supportot és egy héten belül kipostázzák 2 DVD-n az összes driver-t és a jogtiszta Vista-t.
-
polip
addikt
válasz
én a dellemet rögtön szétszedtem, annál nem ugrik a gar...szvsz hp-nél sem...
-
marsu
veterán
válasz
Nekem nem volt leragasztva az alsó fedél. Nem volt rajta garis cimke. De már nem is garis a szerkezet. Ha neked van, akkor elvileg az a helyes eljárás, ha beviszed egy HP szervizbe és ott rakatod be a memóriát, de persze akkor ott is kell megvenned. Lehet hogy nem úszod meg olcsón ...
-
marsu
veterán
válasz
Patentcsávó #1546 üzenetére
A másik memória hely a billentyűzet alatt van.
A billentyűzetet két csavar tartja alulról. Ha leveszed a memóriánál a takarást, onnan tudod kicsavarni, utána a négy pöcköt lehúzva tudod kibillenteni az egész klaviatúrát. A négy pöcköt a "esc" és az "F1" az "F4" és az "F5" az "F8" és az "F9" és az "F12" és a "DEL" között találod ... -
xcbiker
addikt
válasz
Patentcsávó #1546 üzenetére
a billentyűzet alatt van.
-
Onton
csendes tag
válasz
Patentcsávó #1543 üzenetére
Ha annyira szeretnéd,hogy az oprendszer amit mellékelt a HP,akkor kiírhatod DVD(kre) a HP Backup programjával windows alatt ki tudod írni. (de elvileg ezt időközönként fel is kellene ajánlja a program)
Nekem a Windows XP-t (beintegrálva a driverekkel) 2 DVD-re írta ki. -
xcbiker
addikt
válasz
Patentcsávó #1398 üzenetére
privát ment...
-
csabors
tag
válasz
Patentcsávó #1381 üzenetére
Szia!
Szerintem ne vegyél 1 év garival notebookot!! Ha 270 ezer forintot rászánsz, ''vékonykát'' még hozzáspórolsz kapsz notit 3 év garival!
Ha később el akarod adni akkor már előnnyel indulsz. Én áldom a mindenható szent nevét, hogy 1,5 évvel ezelőtt 3 év garival vettem! 13 hónapos korában alaplapcsere, nem olyan rég hűtőegység+ventilátorcsere ami valszeg újkora óta rossz volt, és tápcsere. Halkan jegyzem meg, hogy az enyém is üzleti szériába tartozik!!!
Ezeket a költségeket, -most három gyerek mellett- nem tuttam volna kifizetni, tehát NEM LENNE notim...!
Jól gondold meg!!
Üdv:
Itt érdemes szétnézni nw szériában, ill a Dell notik közt![link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
heim
tag
válasz
Júniusban vettem ugyan ezt a notit. Azóta volt egy alaplapcseréje. De most működik tökéletesen. Állítólag ezeknek a notiknak szériahibás az alaplapja, de javították. Csak akkor az enyém a nyáron miért violt mégis rossz...?
Egyébként nagyon profi, csak meg kellett csináltatni. -
n_stolz
tag
válasz
Patentcsávó #1383 üzenetére
sztem az már rég rossz,ha nem bírja ki az 1évet, de sztem a hp nem csinál albac. szintű gépeket...
-
repcor
csendes tag
válasz
Hali!
Teljesen korrektnak tünik a notebook. + dolog a kártya olvasó és az s-video meg a gbit lna kartya... Sztem árban nézz kürül jól... több weblapon is mert sok helyen akár 20e is sprorólhatsz 1 akcióval.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest