- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kár volt lecserélned a Sárkányt...
A dv6-os csak digitális adást fog, a Sárkány pedig vette az analógot is. Ezért van a problémád.
A ventit lehet állítani, hogy nem nejen mindig, a biosban. Akármit állítasz is, ez az AMD-s gép soha nem lesz olyan csendes és halk, mint egy 20"-os nagy inteles.
-
Szerintem nem.
Következők miatt:
1, jók a gépek
2, 2 év gyári gar van rajtuk, ennyi idő alatt egy PC már enyhén szólva sem lesz az élvonalban (persze ez egyénfüggő döntés)
3, nekem van pl. 10 éves videokamerám. Jó minőségű, akkor az egyik csúcs volt. Semmi baja...MSI-re persze érdemes lenne venni...
-
-
localhostadm
tag
"At the end, I also had the "Unknown Device" warning. The only way I found how to solve it is by installing the ThinkVantage updater. It immediatly found a critical update to the intel chipset, which solved this issue."
Ezek alapján keresni kell a egy chipset critical updatet és már jó is lesz. Sok szerencsét!
Hülyeségnek hangzik, de töltsd le a lenovo oldaláról a chipsetednek megfelelő drivert és próbáld meg azzal, azt hiszem ott találsz critical updatet is.
-
parandroid
félisten
HP asis programban gyakorlatilag ugyanilyen gépet (bár 120GB-os HDD-vel, ellenben oprendszer nélkül) 220e-ért kínálnak most üzletben, egy éves (nem HP) garanciával. Ez alapján azt mondanám, hogy állapottól és esetleges extráktól függően 180-200e FT körül érdemes meghirdetni, aztán figyeld az ajánlatokat.
Garanciának azért én a helyedben utánakérdeznék, ha az eredeti papírjai megvannak, akkor elvileg érvényesnek kell lennie a garanciának itthon is. Ha van róla papírod, akkor kérdezd a HP Magyarországot mélben vagy telefonon, hogy milyen feltételekkel érvényes rá a magyarországi garancia.
p
-
Maxiri
tag
Háttt.... Mivel használt, ezért az újonnani ár 2/3-da élből. Csak 80 GB-os a vinyója; DVD combo-t írtál ami ha jól olvasom ki, csak CD-RW -t ír, dvd-t nem; Mivel németből van, ezért azt feltételeztem, hogy német feliratú a billentyűzet is. De én most csak azt írtam, hogy mennyit adnék egy ilyen kaliberű használt gépért. De szerintem rakd fel vmi aukciós honlapra, mint pl a teszvesz.hu, vatera.hu stb. Most hogy megírtad az újonnani árát, így 240e Ft ról kezd eladni...szerintem. De kérd ki mások véleményét is, mert ez eléggé szubjetív volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest