- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
SeniorTilla #44134 üzenetére
Köszönöm.
Az a gond, hogy a szerviz már visszadobta, hogy ez biz ilyen.
Úgy képzeld el, hogy nálam a bal CTRL és a jobbra nyíl a macerás. PL ha a nyilat az alján nyomom (nekem valahogy ott esik kézre) akkor nem érzékel. Ha a CTRL+C egy kézzel nyomom akkor teljesen OK, ha utána CTRL+V -t az már 10ből 4x false lesz.
A cégnél van egy ilyen gép CZ billentyűvel, és van egy 450 G2 szintén ilyennel. annál is fennáll a gond, csak ott más betűkkel. Szóval a billcsere is lutri. én meg nem igazán tudom nélkülözni a gépet, mert munkaeszközöm.dec 31-ig ráérek agyalni rajta.. majd meggondolom.
-
válasz
SeniorTilla #44135 üzenetére
Akkor közel hasonló
egysegesites felé halad a dolog már
-
dugo_
veterán
válasz
SeniorTilla #44136 üzenetére
Igen-igen, azt fontos elkerülni.
Köszönöm a választ!
indigo:
Köszi. Patentok bontására nekem is vannak kipróbált műanyagdarabjaim. Bár elég utálatos művelet.
-
gebro
aktív tag
válasz
SeniorTilla #44123 üzenetére
Köszi a részletes leírást.
Igen, jól gondoltad nem a gyári beépítő keretet gondoltam beszerezni.
Akkor a hdd szépen marad a helyén.
Köszi még egyszer.
-
válasz
SeniorTilla #44107 üzenetére
Pedig tipikus jelenség, vagy halott a kártya.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
SeniorTilla #44107 üzenetére
Komolyan szét kellene szedni egy 1 napos notebookot, hogy miként van bekötve az antenna?
Mert ha igen, akkor ez k*rva röhejes... Agyon ajánlják ez a notebookot, nem hiszem el, hogy ehhez bontani kell. Óriási csalódás lenne -
válasz
SeniorTilla #44074 üzenetére
Új laptopot gondolom nem áll neki szétszedni
Főleg a 250-est nem
-
AtHoS
nagyúr
válasz
SeniorTilla #44069 üzenetére
Hát a teljes qwertz sor rosszalkodik + még 1-2 szóval érdekes ez a valami alámegy és ezt csinálja dolog. Nekem kicsit problémásabbnak tűnik (hulladék gyártási minőség), de ugye ez már csak az én szubjektív véleményem
Végül lehet angol kiosztás lesz belőle, mivel a magyar verziót négyszeres áron találtam csak. (15k+ vs US ebay 4k), de mondjuk ezen sem csodálkozom
-
MrChris
nagyúr
válasz
SeniorTilla #44027 üzenetére
Ezzel rengeteg időt elpöcsöltem.
Újabb kérdés, az említett HP Pavilion Sleekbook 15-b000sh-ra csak Win 8 és 8.1 driverek vannak, Windows 10-re ezek telepíthetők és működni fognak? Pl a wifi gomb csak win 8-assal müxik, próbáltam win7-en, de nincs driver.
-
chickenloop
csendes tag
válasz
SeniorTilla #44004 üzenetére
És mi a tapasztalat? Érdemes ilyet venni? Látom nálad éppen lehetne is....
-
Kud1988
csendes tag
válasz
SeniorTilla #43998 üzenetére
Szia!
HP 15-ay022nh
Mindenhol az van írva, hogy m440 4GB videókártya van benne. Ehhez képest M340 4GB. Már több programmal is lekérdeztem. Ebben valami segítség? Köszönöm!
Google-n nem találtam semmit. Eddig. Még azt sem, h ez mikori kiadású laptop. -
szjoci
őstag
válasz
SeniorTilla #43987 üzenetére
Nem jól gondolom? Ha egy 1366x768-as felbontásba belezoomolok böngészőben, 150% már szerintem nem fér el a képernyőn, míg ugyanez 1920x1080-ban még szépen, nem kilógva jelenik meg.
Remélem nem hülyeséget beszélek... -
szjoci
őstag
válasz
SeniorTilla #43984 üzenetére
Hogy nagyobbra tudjam állítani a szövegméretet anélkül hogy scrollozniuk kellene jobbra-balra
Köszi a választ.
-
válasz
SeniorTilla #43983 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de ritka ha ennyire meg van hajtva. illetve ha akkut tölt nem nyúzom, most csak teszteltem.
-
CoRt3z
tag
válasz
SeniorTilla #43974 üzenetére
Azt írtad hogy túl van árazva a HP 250 G5 és hogy ez belépő modell. Ha szétnézel a piacon, nem kapsz ennyi pénzért ilyen felszereltségű notebookot. (Acert és lenovot talán, de azok nem ajánlott kategória.)
Nem értem miért húzod le ezeket a notebookokat. Erre irányult volna a kérdésem, de látom már mindenki jött belém harapni egyet -
CoRt3z
tag
válasz
SeniorTilla #43970 üzenetére
Hol lehet venni 8gb-os RAM-mal, i5-ös procival, 256gb SSD-vel és FullHD kijelzővel laptopot 100-ért?
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #43968 üzenetére
A mysoft eléggé túlárazva adja mostanában a gépeket.
-
sajby
senior tag
válasz
SeniorTilla #43955 üzenetére
Az az igazság,hogy tetszik a Probook
Árban pláne.Egy full HD-s 440 vagy 430-ast megkukkolok.Sima 430 G3-asom volt,de azt visszaküldtem 1 hét után,mert nem bírtam nézni.Meg i3 helyett jobb lenne az i5.
-
sajby
senior tag
válasz
SeniorTilla #43951 üzenetére
430 vagy 440 ami érdekel
erre lennék kiváncsi,hogy megéri az új vagy vegyek egy régebbi szériát és hozzá egy monitorthogy kapjak valami élményt is ha egy két filmet és szép képet nézek
-
FÖNÖK
tag
válasz
SeniorTilla #43915 üzenetére
köszönöm
esetleg a többire valaki -
jujafa
csendes újonc
válasz
SeniorTilla #43887 üzenetére
Köszi a jóindulatú választ.
-
válasz
SeniorTilla #43882 üzenetére
Kinti vásárlás volt, nem akartam háztól házigolni, Én vittem oda a szervizbe és én mentem érte, a futár kört nem jártam végig lehet-e vagy sem, nem akartam plusz egy rizikót beletenni.
HP Probook 4530S, 6 éves ,én akkortájt nem tudom volt-e ilyen gari, én 3 év garival vettem, vagyis 1 volt és kiegészítettem még.
Nem műszaki hiba volt, palm-rest sarka volt elválva, mint kiderült, egy koppantástól, a szervizben viszont kicserélték szó nélkül.
-
válasz
SeniorTilla #43879 üzenetére
Én Romániában vettem anno, semmi számlát nem vittem, serial-t kérdeztek, és Szegeden a szervizben javították is a gépem
-
_q
addikt
válasz
SeniorTilla #43879 üzenetére
Köszi
-
temp123456
tag
válasz
SeniorTilla #43855 üzenetére
aaaa koszonom a valaszt
-
Arcanus
aktív tag
válasz
SeniorTilla #43849 üzenetére
Gondoltam ha esetleg benyelik (mármint hogy nem felhasználói hiba). Amúgy igen, rájöttem hogy nem az eMagról kellett volna rendelni. Hiba volt, első alkalom, többet az életben nem rendelek ilyet tőlük.
-
ló úr
őstag
válasz
SeniorTilla #43840 üzenetére
#Arcanus A hibát ott követted el h egy román székhelyű román cégtől vásároltál Magyarországon laptopot.
Emag garis ügyintézése egyébként is kimerül ebben, h mutogatnak másra mivel sokat úgysem tudsz velük tenni a fentebb említett dolgok miatt. -
Arcanus
aktív tag
válasz
SeniorTilla #43843 üzenetére
HP Pavilion 17-F200NH-ról lenne szó. Amit linkeltél ott nincs telefonszám. Amúgy nagyon jó, hogy a 200-629-es telefonszám van a garancia papíron..
Augusztusban lett véve a notebook, kijelzője tönkre ment. Rendeltetés szerű használat volt, nem nyomódott meg, nem ázott be stb.
Kérdés: ha beviszem az üzletükbe úgy is működik a dolog (mármint a javítás)? Illetve Pesten melyik üzletbe kellene elvinni?
-
válasz
SeniorTilla #43802 üzenetére
Igen, ez nekem is úgy tűnik, hogy oda lett b.sz.rintva valaminek, vagy egy pendrive ott maradt.
Durván használom a notimat már 6 éve, de sose pattant el í]y a kijelzőm.
-
válasz
SeniorTilla #43799 üzenetére
Ettől függetlenül a HP gépekre nemzetközi garancia van, nem?
Csak mert én anno Romániában vettem a gépemet, mert ott 70 ezerrel olcsóbb volt ugyanaz a gép, és garanciában Szegeden intézték is a palmrest cserét.
-
Khelben
nagyúr
válasz
SeniorTilla #43799 üzenetére
Tudom, ezért mondtam, hogy ha nincs szerencséje és valami román vagy szlovák gépet kapott, akkor azt valószínűleg az emag fogja javíttatni kitudja hol és milyen minőségben.
-
castiels
addikt
válasz
SeniorTilla #43751 üzenetére
Ment pü.
-
KozyP
csendes tag
válasz
SeniorTilla #43711 üzenetére
Köszönöm, visszaküldöm!
Üdv
-
kocsij
tag
válasz
SeniorTilla #43713 üzenetére
Rendben, köszönöm a segítséget.
-
Móncsa
aktív tag
válasz
SeniorTilla #43700 üzenetére
Köszönöm.
Az ember azt írta hogy decemberben 165 pénzért vette. -
twine
veterán
válasz
SeniorTilla #43696 üzenetére
+1 Az eddig olvasottak alapján...
Ezért új notebookot venni
Az egyik barátom a napokban egy új navit vett az autóba, mert azt hitte tönkrement a réginek a touch felülete...
Aztán mutattam neki a sarokban a kijelzőn, hogy nézd:"Unlock"Picit mérges volt, aznap vette az új navit
mindegy na,,,,ő meg máshoz ért nagyon, amihez meg én nem -
gyiku
nagyúr
válasz
SeniorTilla #43692 üzenetére
nem egyszerre,de a 745 g2 foleg emiatt a hiba miatt lett lecserelve. erre meg tessek, ugyanaz a gond.
-
gyiku
nagyúr
válasz
SeniorTilla #43690 üzenetére
ezen mar tulvagyok.
-
soldi3r
veterán
válasz
SeniorTilla #43683 üzenetére
Aah, ezek egyik sem birna ki a gyartasban fel evet. Lassan kene vennunk egy par darabot, de jelenleg nincs ertelmes valasztas.
-
Messzilátó
csendes tag
válasz
SeniorTilla #43675 üzenetére
Konkrétan ezt néztem ki: HP Envy 15-AS003NH X5D83EA#AKC
Csak annyira kevés teszt és vélemény van erről a típusról, hogy nem igazán tudom eldönteni mennyire éri meg ebben a gépben gondolkodni. Legfőbb kételyem a fedél felhajlásakor megemelkedő géptest. Mennyire jó a zsanér? Nem 2-3 évre venném, hanem legalább annyit szeretnék vele tölteni, mint a mostani 8530w-vel (8 év). -
soldi3r
veterán
válasz
SeniorTilla #43677 üzenetére
Eleg sok business class noti atment mar a kezeim kozt
Az viszont igaz, hogy tejfolosdoboz muanyag jatekszerekkel, nem foglalkozom.
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #43676 üzenetére
Köszönöm a választ!
SZIGMA, Viktor77, soldi3r, ló úr hozzászólásait is köszönöm!
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #43658 üzenetére
Igen, ki tudja látatlanban.
A 4730s-emben lévő Samsung panel ilyen volt, de ez nem a legjobb minőségű felvétel, talán nem volt annyira kékes, mint a kisebbekben lévő kijelzők. A 4740s-ben lévő panelnél is mintha szebb lett volna, habár az idő sok mindent megszépít.
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #43655 üzenetére
Feltételezem, hogy Inteles párja; a 450 G3 is ugyanolyan panelt kapott, de nem tudhatom.
Vajon a 450 G3 kijelzője milyen?
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #43652 üzenetére
Vajon milyen lehet a 455 G3 kijelzője?
-
FlashLed
senior tag
válasz
SeniorTilla #43649 üzenetére
....
-
FlashLed
senior tag
válasz
SeniorTilla #43647 üzenetére
Ne haragudj de én nem ilyen stílusban tettem fel a kérdést. Nem, nem tetszik,mert egyesek itt olyan nagyokos húde infós szakiknak hiszik magukat. Nem kioktatást kértem,hanem segítséget. Azt én eldöjtöm milyen rendszert használok,abban segítsen amit kérdeztem,ne félre beszéljen.
Szerintem...
Egyébként igen másfele nézelődök, szerencsére van itt olyan is,aki segíteni akar
-
tomi5244
őstag
válasz
SeniorTilla #43621 üzenetére
Értem, köszi. A keresőt használtam itt a fórumon, de nem sok választ adott, ezért is kérdeztem
Az edigitállal nekem eddig nincsenek rossz tapasztalatim, de nyilván mielőtt vásárolunk személyesen is érdeklődünk.
Tartósság hiányát mire érted? Azért napi 8-10 órában nem lesz nyüstölve, sok alap funkciót kell csak kiszolgálnia és a már említett pár videóvágást. Meg ahogy olvasom alap 3 év garancia van, az azért nem rossz.
-
GBRDVD
tag
válasz
SeniorTilla #43596 üzenetére
Nem is várom el, hogy extra képességei legyenek egy olcsó gépnek, de józan ésszel azt gondolná a (hozzá nem értő) ember, ha egy 5. generációs HP 250 laptopot hirdetnek a boltok HDD-vel is és M.2 SSD-vel is, akkor ebben a típusban az alaplapon van M.2 foglalat. De nincs. És erre vásárlás előtt nem kap választ az egyszeri user, mivel a G5 egy új típus, nincs leírás róla a neten, sem fénykép az alaplapról, a boltban meg nem szedik szét vásárlás előtt. Viszont bruttó 170e kifizetése után otthonodban megnézheted és választ kaphatsz arra, ami a vásárlás előtt napokig érdekelt.
Ezeket csak tanulságul írom le, hátha valaki hasonló cipőben jár, mert gondolom nem egyedi igény, hogy valaki ssd-rendszer/merevlemez-tárhely kombóval szeretné használni a laptopját (a jelenlegit is így használom, ami egy 3 éves ACER).
Ha meg a 250-es üzleti belépő modell, akkor meg pláne nem értem, viszont legalább megnyugodtam, hogy mégsem vettem szart?!
-
Rico33
aktív tag
válasz
SeniorTilla #43591 üzenetére
Online rendelném, ahol garantálják a 100% kompatibilitást, úgy se merjem kockáztatni? Nem nagy összeg, 20€ egy 2 gigás modul, csak minden bolt saját névvel árulja, tippen nincs mi lehet a név mögött..
-
sz.j
nagyúr
válasz
SeniorTilla #43586 üzenetére
"Nem valószínű, hogy így van. A hardvernek az égvilágon semmi köze egymáshoz (notebook és egér). Véletlen volt."
Na majd meglátjuk, mert most már a harmadik DX-150-es egeret fogom csatlakoztatni a hp notihoz és ha ez is aránylag hamar ugyanazzal a jelenséggel megfog hibásodni akkor mégis csak lehet ebben valami, mert szvsz olyan nincs, hogy egymásután kifogjak 3 db gyári hibás egeret ....
-
válasz
SeniorTilla #43576 üzenetére
Kérdeztem a tulajtól azt mondta nem.......Hp assistant szerint sem volt.
grafikus vezérlőre azt írja:Grafikus eszköz 1:Intel Hd......
-
válasz
SeniorTilla #43574 üzenetére
Hát ezaz
nem igazán értem...........
Biosban sem látható semmi -
válasz
SeniorTilla #43567 üzenetére
akkor hova tűnt?
cs az intel hd-t ismeri a win7 amd-t nem lát
,most mi van akkor?
-
Májsztró
addikt
válasz
SeniorTilla #43558 üzenetére
Megtörtént. Azt írja, hogy az eszköz nem található.
-
frakkk
csendes tag
válasz
SeniorTilla #43532 üzenetére
-
Csabi1984
addikt
válasz
SeniorTilla #43491 üzenetére
A HP laptopoknál van alapértelmezett BIOS jelszó! Mert annyit látok, hogy LOGIN!
Hogy lehet szétválasztani őket?
-
gilfoyle
őstag
válasz
SeniorTilla #43466 üzenetére
miért nem tud jönni a papír a géphez? - mert az eladó nem adja/nem tudja adni, ki tudja hogyan szerzi be...
De a lényeg, hogy nem veszem meg a gépet, pont az ilyen buktatók miatt -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SeniorTilla #43367 üzenetére
végre valaki ezt mondja, hogy a win 10 hagy némi kívánni valót maga után
nekem is ez a véleményem és nem csak laposokon hanem asztali gépen is...
bárkinek mondom, mindenki dicséri a win 10-et. már kezdtem azt érezni hogy bennem van a hiba és nem látom a fától az erdőt -
Lacess
tag
válasz
Hiszek neked, miután gondolom jópár gép megfordul a kezeid közt.
Nekem meglepően jól szalad, pedig ssd sincs a gépben. Ami jobban zavar az az, amit az előző hsz-ben leírtam. Mintha kicsit eltűnt volna a Support, kedves HP!
Pedig az hogy EliteBook-ot vettem egy jó részben a Supportnak köszönhető. -
edari
őstag
válasz
2 gépre raktam magyar nyelvet. Egyik se szart be.
-
Lacess
tag
válasz
SeniorTilla #43363 üzenetére
Én is csak tegnap tettem fel mert szerettem volna kipróbálni, valamint hamarosan lejár az ingyenes frissíthetőség. Amúgy nagy Win7 kedvelő vagyok és egyre jobban sajnálom a régi rendszeremet.
A legnagyobb sokkot ami vele járt azt ebben és ebben kifejtettem.
Nem értem a HP-t, nincs SoftPaq, nincs Connection Manager (a 3g modem kezelése nagyon kényelmes volt vele) valamint a Support Assistant sem értékelhető semmilyen formában.Elszomorító.
-
edari
őstag
válasz
SeniorTilla #43363 üzenetére
Akkor én lesz a kivétel. Nekem tökéletes. (csak ssd-vel van tapasztalatom)
-
jacnapier
újonc
válasz
SeniorTilla #43341 üzenetére
Köszönöm a választ! Javítható még vagy teljesen kuka?
-
embe
nagyúr
válasz
SeniorTilla #43345 üzenetére
Ok.
Köszi!
-
Viktor77
titán
válasz
SeniorTilla #43335 üzenetére
Nincs a BIOS-ban semmi ilyen opció és neten keresgélve sem találtam semmit, szóval így marad.
-
Tim82
félisten
válasz
SeniorTilla #43329 üzenetére
Igaz, a Te hozzászólásodra válaszként írtam, de nem volt konkrétan személyre szóló. Valóban, kissé szarkasztikus voltam (néha rossz szokásom, ha már leszoktam X éve a cigarettáról, ez maradt
), de nem szántam támadásnak.
Utólag is boldog születésnapot, feltéve, hogy a Te bulid volt.
-
embe
nagyúr
válasz
SeniorTilla #43329 üzenetére
Ez a meleg meg milyet jót tett....
-
Tim82
félisten
válasz
SeniorTilla #43325 üzenetére
Nem írtam volna be, ha nem lett volna érezhetően nem igazán komolyan véve a fórumtárs problémája, de már hasznos volt - örülök, hogy szerény módon, de hozzájárulhattam ismereteid bővüléséhez.
Az említett topikok alkalmankénti megnézése szerintem egyébként hasznos dolog.
embe: Nincs gond, én sem írtam semmi halálosan komolyan veendőnek szánt dolgot.
-
Tim82
félisten
válasz
SeniorTilla #43320 üzenetére
Meg még sok találat Google-ban, keress rá mondjuk "HM70 i3 i5 30min" keresőszavakkal.
Szervízes fórumtársak évek óta írnak a jelenségről az Azonnali notebook-os kérdések és Notebook alkatrészek cseréje stb. topikokban.
Örülök, hogy a jelenlévőknek tudtam újat mondani.
-
embe
nagyúr
válasz
SeniorTilla #43320 üzenetére
Akkor jön rá a chipset, hogy ő ezt a procit tulajdonképpen nem is kezeli.
Fejéhez kap.....na bammm. Ilyenkor kapcsol ki a gép. -
SZIGMA
aktív tag
válasz
SeniorTilla #43308 üzenetére
"Azok tanácsát kell megfogadni, akik valós információkat adnak, és szakemberek vagy tapasztalt felhasználók."
Na,pont ez nem fog kiderülni egy fórumon sem, hogy a nicknév mögött milyen tudás, tapasztalat vagy érdek van.
És ami személyes fájó tapasztalatom: hiába kérdezik meg előtte,hogy milyet igen,milyet nem, az áruházban az eladó rájuk rak valami vackot, aztán boldogan hozzák telepítésre.És amikor a gép nem hozza az eredeti elképzelést,akkor meg én vagyok a hülye és én nem értek hozzá. -
SZIGMA
aktív tag
válasz
SeniorTilla #43304 üzenetére
Lehet,hogy ez is benne van a pakliban,de azért informálódásra tökéletesen megfelel.Mivel a fórumtárs egy adott modellről érdeklődött, ami új, arról nyilván azok fognak tudni valamit,akik újban,felújítottban találkoznak vele.Évek óta ezzel foglalkozol, tudod hogy megy ez.Jó szériák,rossz szériák.
"Óva intek mindenkit attól, hogy az ottani tanácsok alapján vásároljon."
Oké, de akkor mi alapján vásároljunk? -
b1sti
senior tag
válasz
SeniorTilla #43303 üzenetére
Rendben! Nagyon szépen köszönöm a segítséget Neked is és mindenkinek!
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #43302 üzenetére
Nekem anno a Geil memóriám pár év után elromlott a PC-ben. Honi garancia már nem volt rá, de a gyártó élettartam garral reklámozta, ezért mellékelve a diagnosztikai eredményeket is, elpostáztam Tajvanba. Becsületükre legyen mondva, hogy postafordultával küldték is az újat.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SeniorTilla #43287 üzenetére
hát akkor te szerencsésebb voltál
mondjuk én csak ezzel az egy laptoppal próbáltam, amit azóta már el is adtam -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SeniorTilla #43284 üzenetére
+1 a samu ramoknak...
nálam konkrétan a kingston rammal nem volt hajlandó elindulni
pedig megfelelő volt, új volt, ddr3l volt, és a 1,35 V-os volt...
másik laptopban működött, de az én 250 g3-as hpo-al nem volt hajlandó elindulni, cserélve lett -
b1sti
senior tag
válasz
SeniorTilla #43284 üzenetére
Az időzítés számít? Esetleg alternatíva? Eddig 3 boltból 2 helyen nem kapni! Csak azért kérdezem!
Dhampir Köszönöm szépen
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
SeniorTilla #43264 üzenetére
Azt most lehet,hogy benéztem.A kapcsolós caddy-k miatt gondoltam,hogy lehet valami elektronika benne, de most utánanéztem és csak a 3. érintkezőt kapcsolja ki-be. Pedig itt is szoktak keresgélni bevált típusokat,amik nem pörgetik folyamatosan a vinyót vagy nem dobálja el a caddyt a gép.
(nyilván a különböző interface-k közötti sztoriknál van elektronika (pl.:ide-sata) )
Ha valakinek van egy szem előtt lévő SATA-s caddy-je és 2 perc szabadideje, kérem, hogy szedje szét és ossza meg velünk,mi rejtőzik belül.Cserébe csak az emberiség megbecsülését tudom felajánlani meg persze nagyon szépen megköszönném. -
soldi3r
veterán
válasz
SeniorTilla #43231 üzenetére
Jatszani nem jatszom, de a VGA-t CAD-ben ugyanugy nyuzzuk. A laptop ott is kompromisszum, legyen az akar 6-800k-s Precision. Az M4800-zal szemben a T3610 sokkal dolgosabb.
Ha neha ki kell vinni a termelesbe, akkor szabad csak notit venni, de bele kell torodni a kisebb teljesitmenybe, rosszabb hutesbe, gyengebb beepitett kijelzobe stb... -
törölt tag
válasz
Kb. -
válasz
SeniorTilla #43234 üzenetére
Közepes, nem forró, de azért meleg.
2 hete szedtem szét, nem hiszem ,hogy ez gyári állapotában ennyire melegedett / 5 éves már lassan 6 is lesz /
Nem extrahalkságra vágyok ,csak fura, hogy a 455-ös Probook meg full néha szinte.
-
embe
nagyúr
válasz
Jujjjj! Ez nagyon demagóg volt....
-
soldi3r
veterán
válasz
SeniorTilla #43215 üzenetére
Hat, azert egy komolyabb osszeallitasu renderelesnel felugrik minden orajel a maximumra, ami el tud tartani 1-2 oraig.
-
Viktor77
titán
válasz
SeniorTilla #43212 üzenetére
Értem, tudom, hogy nem játékra van. De akkor minek raknak bele 8750M-et? Az APU-ban lévő 7640G elég kisebb játékokra.
-
sztikac
őstag
válasz
SeniorTilla #43168 üzenetére
-
twine
veterán
válasz
SeniorTilla #43112 üzenetére
-
twine
veterán
válasz
SeniorTilla #43102 üzenetére
Én közben végigjártam az összes utat, amire eddig lusta voltam, és rájöttem valamire:
[link]
BIOS-ban minden létező security,és anti thief opciót engedélyeztem, hátha ezek kapcsolják a hardware-t...
Neten utána néztem mit kellene látnom eszközkezelőben,de semmi nem listázza...
Sem az eszközkezelő, sem az Aida64...
Ahogy eddig is találgattad a többieknél,,,,az enyémnél
ez
biztos, hogy "vakdugó"...
Ebben nincs ujjlenyomat olvasó az tuti... -
embe
nagyúr
válasz
SeniorTilla #43095 üzenetére
Na ha lesz kedvem, lehet megbontom hétvégén, hogy alánézzek. Azért kíváncsi vagyok, hogy nem lehet-e az hogy csak nincs bedugva a szalagkábele. Mint írtam a 8460-ban más kinézete volt teljesen. Hogy hozzáférjek ki kell venni az egész alaplapot ugye? Mert a billentyű felől nem lehet bontani, alulról kell.
-
válasz
SeniorTilla #43044 üzenetére
Nem prof kell nekünk, hanem Enterprise rendszer. Prof-os driverek vannak HP oldaláról. Lehet visszarakom a régebbi 64bit-es drivereket, amik a működő gépen vannak.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
SeniorTilla #43045 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy ezek többségében alibi tisztítások.Hogy a bontás nélküli kompresszoros fújkálás miért nem ér semmit,azt tudjuk.
Naívan feltételezve, hogy szétszedték a gépet, a következő hibákra gondoltam:
- újrapasztázták, de: nem jó paszta, nem jól terült el, rosszul lett a hűtés visszacsavarozva
- gap pad szakadt, hiányzik
- a hőleadó és a ventilátor közé befújták a szutykot igényesen
- szétszedték a ventilátort, ki is tisztították,de összerakásnál a ragasztócsíkot odacsípték a venti és a lamellák közé, csekély 50-60%-ban elzárva a légáramlás útját
stb...A hibakeresésben, megoldásban egyetértünk. Szétszedés nélkül ezen semmilyen külső csodahűtés nem segít, kivéve talán egy jégkunyhót a Déli-sarkon, abban kellemesen hideg levegő van.
-
shaggy
aktív tag
válasz
SeniorTilla #43035 üzenetére
Kö9sznöm mindenkinek a segítséget valóban HDD védelem hiányzott neki.
-
zsambek
aktív tag
válasz
SeniorTilla #43031 üzenetére
Sajnos kell nekem ÁFA-s számla róla, szóval a HA nem játszik.
-
shaggy
aktív tag
válasz
SeniorTilla #43023 üzenetére
nah megnéztem a listát az alábbi cuccokat raktam fel a hp oldaláról.
Realtek kártyaolvasó-illesztőprogram
Intel Rapid tárolótechnológia illesztőprogram
Synaptics TouchPad illesztőprogram
HP Wireless Button illesztőprogram
Intel nagy felbontású (HD) video-illesztőprogram
NVIDIA grafikusrendszer-illesztőprogram
Realtek High-Definition (HD) audio-illesztőprogram
Intel Chipset telepítő segédprogram és illesztőprogram
Intel Smart Connect Technology illesztőprogram
Broadcom 802.11b/g/n vezeték nélküli LAN illesztőprogram
Broadcom Bluetooth illesztőprogramNem tudom mi hiányzik neki.
-
zsambek
aktív tag
válasz
SeniorTilla #43028 üzenetére
Az mit jelent, hogy ugyanolyan?
Méret, CAS latency, sebesség?
Egyébként ebben a laptopban gyárilag egy Ramaxel DDR3L 1600MHz 4GB memória van. Ilyet nem hiszem, hogy találok Magyarországon.
-
Khelben
nagyúr
válasz
SeniorTilla #43022 üzenetére
Mármint azt akartad írni, hogy mindenképp DDR3L-t vegyen. A Probook 450-be DDR3L kell.
-
shaggy
aktív tag
válasz
SeniorTilla #43023 üzenetére
így van szerintem minden fent van ami az oldalon van de lehet átsiklottam valami most leszedtem ezt a support assistant a hptól hátha az megkeresi és akkor jó lesz.
-
edari
őstag
válasz
SeniorTilla #43015 üzenetére
Én már nem tudom mióta nem rakok fel chipsetet. Nem is igazán hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged