- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcanus
aktív tag
válasz
SeniorTilla #43849 üzenetére
Gondoltam ha esetleg benyelik (mármint hogy nem felhasználói hiba). Amúgy igen, rájöttem hogy nem az eMagról kellett volna rendelni. Hiba volt, első alkalom, többet az életben nem rendelek ilyet tőlük.
-
Arcanus
aktív tag
válasz
adika4444 #43845 üzenetére
eMagon vettem. Írtam nekik. De tudni kell IT-Bay szállította. Átküldtek hozzá hogy ott reklamáljak. Írtam az IT-Bay-nek. Átküldtek a HP-hoz, hogy oda menjek. Erre se telefonszám, se elérhetőség.
Közben találtam egy telefonszámot a felhasználói könyvben neten, azt írják, hogy hívjam ezen őket: (888) 259-5707
Hogyan tárcsázzam?
bocsi, ötletem nincs, mindenféleképpen próbáltam már
-
Arcanus
aktív tag
válasz
SeniorTilla #43843 üzenetére
HP Pavilion 17-F200NH-ról lenne szó. Amit linkeltél ott nincs telefonszám. Amúgy nagyon jó, hogy a 200-629-es telefonszám van a garancia papíron..
Augusztusban lett véve a notebook, kijelzője tönkre ment. Rendeltetés szerű használat volt, nem nyomódott meg, nem ázott be stb.
Kérdés: ha beviszem az üzletükbe úgy is működik a dolog (mármint a javítás)? Illetve Pesten melyik üzletbe kellene elvinni?
-
Arcanus
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam hívni ezt a telefonszámot szerviz miatt (0640200629), de mindig a következő üzenetet kapom: ezen a számon előfizető nem kapcsolható. Nálam van a gond, vagy tényleg rossz a szám. (garancia papíron írja, még érvényes)
-
Arcanus
aktív tag
Sziasztok!
A múlt hónap végén (augusztus) rendeltem az eMag weboldalról egy notebookot (HP Pavilion 17-F200NH), melyet az IT-Bay forgalmaz és szállít.
A Notebook kijelzője múlt héten péntek este folyamán tönkrement, konkrétan használhatatlan, nem tudni mi okból (mellékeltlátszik, bekacsolva). Rendeltetés szerű használat volt, nem nyomódott meg, nem tört be a kijelző, a notebook-nak semmilyen egyéb gondja nincs.
A kérdés az lenne, hogy hogyan tudnám garanciálisan javítani, mi az eljárás menete, mennyi időt vesz igénybe, stb.? Sürgős lenne, egyetemen használom, enélkül nem tudok tanulni.UI.: valamiért nem jeleníti meg a képet, itt a link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest