- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Lacess #44913 üzenetére
Tényleg nem értelek. 2x írtam le, mit kell tenned, de még mindig máson gondolkodsz... Érdekes, kicsit mazochista vagy ebben a témában....
Itt nem kell semmit trükközni, a letöltés legális, a telepítés is. Az, hogy hol vagy helyileg, nem számít. A net bárhonnan elérhető
De ha nem hiszed, csak próbálkozz tovább, legalább elmegy vele az idő
sok sikert.
-
Lacess
tag
válasz
Lacess #44912 üzenetére
Lehet kicsit rosszul fogalmaztam az előző hsz.-ban. Itt egy kép hogy érthetőbb legyen:
SeniorTilla: A helyzet az hogy nem vagyok egy "nagy virágboltba járós", emellett jelenleg egy olyan országból írok ahol a "virágbolti vásárlás" nem épp támogatott, sőt. A jelenlegi ISP-m konkrétan tiltja a thepirateb.....se megnyitását is. Azért persze köszönöm a segítséged, lassan ott tarok hogy fizetek is már ha valaki megoldja a gondomat...
-
válasz
Lacess #44898 üzenetére
OEM telepítőn kívül más is van? Google: Windows 10 letöltése -> Microsoft oldaláról letölt: Media Creation tools. Ez a kis program kirakja pendrive-ra a telepítőt, arról pedig el lehet kezdeni a Windows feltelepítését. Ha viszont kér termékkulcsot, akkor a gép alján a Windows matrica csak kamu.
-
-
Lacess
tag
válasz
Lacess #44896 üzenetére
Nos, feltettem egy Windows 8 Pro-t és sem online, sem a kiolvasott termékkulccsal nem hajlandó aktiválódni. A hibakód ebben az esetben : 0x8007007b, a Microsoft oldala ezt írja erről:
•Ez a hibaüzenet akkor jelenhet meg, ha a Windows Enterprise kiadásához tartozó termékkulcsot adott meg a Windows 10 Home vagy Windows 10 Pro kiadások aktiválásához. Adja meg az eszközön található Windows-kiadásnak megfelelő termékkulcsot.
•A hibaüzenet akkor is megjelenhet, ha a munkahelyi számítógépét próbálja aktiválni, de az nincs csatlakoztatva a munkahelyi hálózathoz. Ha a hibaüzenet a munkahelyi hálózathoz való csatlakozás után is megjelenik, lehetséges, hogy módosítania kell a hálózati beállításokat. További információért forduljon a szervezet támogatási személyzetéhez.•Ha a szervezetnél nincs támogatási személyzet, előfordulhat, hogy újra meg kell adnia a termékkulcsot
Sajnos elfogytak az ötleteim (vagyis a "Virágboltból lesz Windowsom" még megvan...), minden megoldási javaslatot szívesen fogadok! Az előzmények az elmúlt két napon az általam írt hsz.-ekben olvashatók!
Mindenkinek köszönöm előre is!!
-
válasz
Lacess #44892 üzenetére
Rendben, akkor ez azt jelenti, hogy a gép BIOS-ába van beleintegrálva a termékkulcs. Akkor viszont nem értem, miért kér a telepítő kulcsot. Érdemes lenne a BIOS-ba belenézni, van-e bármilyen utalás arra, hogy a géphez tartozik-e OS. Az is simán lehet, hogy alaplapcserén esett át a gép, és egy OS nélküli lap került a gépbe.
-
-
válasz
Lacess #43366 üzenetére
Az egész win 10 egy kalap sz*r. Sok gépen gyárilag van fent, és miközben teszem rá a magyar nyelvet, újraindításnál kifagy a gép. A legkülönbözőbbek, lenovo, hp, asus. Pedig gyári a rendszer, nem mókolt. Olyan szinten fagy meg, hogy a boot managernél tovább sem lép. Aztán random csinálja ugyanezt a már működő rendszer is. Röhej...
-
Viktor77
titán
válasz
Lacess #43361 üzenetére
A némítás gomb nekem csak a HP oldalán lévő Audio Driverrel vált színt, a Windowsossal nem (7 és 10 alatt tesztelve).
Amúgy visszatettem a 7-et időközben. Gyorsabban bootol, nem kényszeríti rám a VGA drivereit (bár 7 alatt is jelzi őket, egyszerűen nem rakom fel, tudom 10 alatt is kikapcsolható), gyorsabban tölt be a WoW (baromi lassú volt 10 alatt), és az egész gép sokkal reszponzívabb.
-
adika4444
addikt
válasz
Lacess #41015 üzenetére
Szia!
[akku kalibrálás és teszt]
közvetlen a HP-tól.
(#41016) solfilo:
A Milyen notebookot témában tudnak segíteni. Az általad nézett gépek amúgy nem ajánlottak, ilyesmi áron inkább ilyen áron HP Probook 450 ha találsz, vagy használtban ProBook 650 Laptopsystem-től (laptopsystem.hu), az még pár évig jó gép lesz.
-
válasz
Lacess #40588 üzenetére
Csavaros. Azt nem tudom maga a felület amit nyomkodsz mivel. Nekem amúgy a jobb széle süllyed, de ha nem mondod rá nem jövök...
ÉSzre sem vettem.
Eléggé szét kell szedni a notit hozzá, majdnem teljesen le kell bontani. Alatta a csavarok, szalag kábel. Inkább úgy mondom előbb cserélek ki egy billzetet benne mint egy tapi padot. -
laci5909
újonc
válasz
Lacess #40545 üzenetére
adika4444 Szia!
Ha a HP Cool sense programra gondolsz? Próbáltam telepíteni.Végig is futott, de nincs is sehol....
Állítólag a biosban is lehet állítani a ventit, ki-be vagy folyamatos. A gond csak az egyes korábban látott beállításokat nem találtam meg. Így nem is nagyon merem gyilkolni. Bekapcsolásnál egy pillanatra felpörög, de utána le is áll. Egyébként a gépen fent van a HP gyári programja is. Ami szerint a garancia, tavaly áprilisban járt le. Azért ez nem kicsit furcsa, ahhoz azért már túl öreg a gép...... További ötlet valakinek? -
amdathlonxp
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged