- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
-
sziku69
őstag
válasz
pumukli23 #22327 üzenetére
Hát ez van
Tulajdonképpen mindegy, csak fura volt nekem is.
Elég gyors a memóriakezelése, ezért már nem nagyon akarok variálni.Most már csak azt mond meg miért nem tudom a 8 gigás pendrive-omat ntfs formátumba leformázni?
Tudom hogy ez nem ide tartozik, de hátha tudtok segíteni. -
apuc
őstag
válasz
pumukli23 #22307 üzenetére
Sorozatszám 5CB140078G
Termékszám A1E55EA
Termékvonal Comm Trans Ntbk
Termékleírás HP-635UAE450QX500NXN04Xa ALL
Garanciális ellenőrzés dátuma 01 Jan 2012Garanciatípusa Szerviz típusa Kezdődátum Befejező dátum Státusz Szerviz szint leszállítandó áruk
HP Care Pack - Care Pack Serial Number GGQYHU4F3226 HWM Offsite 03 Dec 2011 02 Dec 2013 Active Standard Turn-Around-Time, Customer Delivers, Delivery by HP, No Special Coverage, Standard Material Handling, Country Coverage, Standard HW, Std Office Hrs Std Office Days Offsite Support & Materials,
Hardware Problem Diagnosis,Return to Depot, excl ext mon, HW Suppor
Base Warranty Wty: HP HW Maintenance Offsite Support
03 Dec 2011 02 Dec 2012 Active Std Office Hrs Std Office Days, Std Office Hrs Std Office Days, Global Coverage, Standard Material Handling, Standard Parts Logistics, Pickup by HP, 10 Business Days Turn-Around, No Usage Limitation, HP Ships to Customer Site Hardware Problem Diagnosis, Offsite Support & Materials -
sziku69
őstag
válasz
pumukli23 #22278 üzenetére
szia.
Ok, de látja a 4 gigát, mint ahogy a kép is mutatja. Én azt gondoltam, hogy a fennmaradó memóriát a videokártya használja. Szóval akkor legyen 64 bit?
Sajnos win 7 driver nincs a géphez, de vista driverrel működik. Szerinted a win7 64 bithez épp úgy használható a vista 64 driver ?
Hp nc8430 laptopom van. -
kutga
félisten
válasz
pumukli23 #22228 üzenetére
Én is három lemezt kaptam a géphez, holnap meg is lesem őket.
Syl
HP-től direkt nem recoveryt kértem. Így utólag jó nagy marha voltam hogy nem néztem meg azokat amiket a géphez kaptam.
Ha már itt tartunk, van recovery lemezem, azokkal akkor is vissza tudom állítani a gyári állapotot ha a recovery partíciót törlöm?
MOD
A kijelzőn elvileg van egy fényérzékelő szenzor. Ezt hol tudom ki-be kapcsolni? -
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pumukli23 #22207 üzenetére
én alapvetően nem.
nem a bivaly hw miatt vannak évek óta prémium notebookjaim (persze szigorúan renew
) és nem tartom magam sznobnak sem, hogy 200.000Ft felett volt a laptopom ára.
iphone 4S-em is van és nem Angry Birdsre...
a telefonom munkaeszköz és kiváltott az iphone egy E71-E72-t
-
dh66e
veterán
válasz
pumukli23 #22201 üzenetére
Köszönöm,remélem beválik.Furcsa a széles kijelző a 4:3 sony mellett meg szoknom kell a tapipadot is, de a hangja az megnyugtatóan csendes
Nekem a win7 is új még szoknom kell az xp után,de azt írja hogy 4GB ebből 2.9 használható. a többi gondolom a videokártyának kell vagy nem?.Holnapután már jön az unokaöcsém ő már win7-en nevelkedett fel szóval lesz segítség csak gondoltam addig leszedek minden drivert hozzá,mert most csak win driverek vannak ezen a 32bites op rendszeren ahogy elnézem. -
válasz
pumukli23 #22180 üzenetére
Ez a videó kééééész , hmm ,meggyőző, innentől kezdve ajánlott, igaz számomra azért vonzóbb az az i3, de hát nem lehet mindent egyszerre
, Az tény, hogy a legnagyobb különbség, hogy 2mag 2 szál a P8600, az i3-330m pedig 2mag,4szál, de hogy ez hol érezhető, azt nem tudnám megmondani
-
dh66e
veterán
válasz
pumukli23 #22173 üzenetére
Értem és köszönöm szépen a választ.
A G62 85k ért lenne talán kis alku belefér a 620-as pedig 70k.Nekem ezek már plafon árak nem tudok mit tenni,de a kis öreg Vaio már nagyon hangos és semmit nem lehet hozzá kapni.
A vinyója hibátlan pedig irdatlan sokat megy szinte non stop 24órát,de kiszolgálta magát USA-ból lett hozva már használtan.Nálam van már 4 éve.
Ezek az újabb notik nem tudom mennyit fogyasztanak de gondolom kevesebbet mint az én P4 2.8GHz asztali notim mert szerintem az eszegeti a villanyt rendesen.Még valami csak otthon használnám semmi cipelgetés aksi nem is lesz benne.
Fujitsut nem is láttam még csak a siemenses változatot de arról sok rosszat olvastam.Másikról dettó.Lenovot néztem még de azt sem ismerem és nem is találtam róluk sok infót.Gondoltam a HP megbízhatóbb persze ár érték arányban.Valakinek van még tippje tanácsa szívesen venném. -
1nsan1ty
tag
válasz
pumukli23 #22056 üzenetére
Igazából napközben már rájöttem, hogy nem csak a lehjatásra sötétedik be, hanem ha a gombot megnyomom, akkor is. Azt hogy az alvó állapot sikerül-e neki, ezt ő dönti el, vagy a windows. Pont amikor szépen elcsendesedne a gép és alvó állapotba kerülne, ez nem történik meg. Mintha az utolsó lépést nem tudná végrehajtani. Most újra telepítem a windowst, hogy mi történik, a friss driverekkel minden eszközhöz, és majd kiderül. Én ezt továbbra is szoftveres problémának érzem.
-
Etzel
aktív tag
válasz
pumukli23 #21970 üzenetére
Miután letöltöttem a drivert ki kellett csomagolnia és azután egyből elkezdi telepíteni, viszont külön bluetooth kapcsoló nincsen a gépen (nem csak a billentyűzeten néztem), ezért a WiFi-t bekapcsoltam hátha, ahogyan te is írtad azzal együtt kapcsolódik a BT-is.
Bekapcsoltam, de megint ez az üzi fogadott
Nem tudom mi lehet a baja.Aztán megkerestem külön a kitömörített drivert, van 32 ill 64 bites változat, fogtam és a 64 bites változat mappájából feltelepítettem. De véleményem szerint az csak valami Bt software és nem maga a driver
-
-
-
szata.68
senior tag
válasz
pumukli23 #21835 üzenetére
Fasza...A srác valamit hablatyolt róla,hogy mi,de nem értettem,mert egy elhadart fél mondat volt az egész,a mondat második fele,meg,hogy "nem kell vele foglalkozni".
Ráadásul van még egy dolog,de én azt nem hibának veszem.
A szervizeléskor meg kellett vizsgálniuk a kijelzőt.Amikor hazaértem,akkor vettem észre,hogy a fedlap tetején a kis vékony sötét csík érdes,meg picit másabb színű. Aztán feltűnt,hogy a kijelző körüli műanyag keret is más. Lecserélték az itteni alkatrészeket,és újakra cserélték. Ezzel nekem semmi gondom,legalább megújult,viszont pont ezért nem értem,hogy miért hallgattak róla,mert ott állították,hogy csak az alaplapot kellett cserélni.
-
chab7
addikt
válasz
pumukli23 #21360 üzenetére
Persze, megírom. Amúgy bő 2 óra után kapcsolt ki a laptop. Szóval tuti, hogy tölti a töltő, de a visszajelző led és az oprendszerekben levő programok szerint 0% a töltöttség.
Ha kikapcsolom akkor be sem lehet kapcsolni, mivel nem engedi a 0% miatt. De ha töltőről kapcsolom be, akkor megy akksiról is a 0% ellenére is.
Bár a 2 órát is keveslem, mert nem csináltunk rajta semmit, és így alapjáraton ketyegve azért többet kellett volna menjen vadiúj akkuval.
Már most ezen után én sem tudom eldönteni vajon az akku elektronikája vacakol-e vagy az alaplapon valami ami az akku töltésért felelős.
Töltőről megy, és tölteni is tölt még ha nem mutatja is.
Akármelyik lesz most már én is azon vagyok hogy holnap utazás és csere (sajnos).
Így még 10ezerrel drágább lesz a gép, még ha zokszó nélkül cserélik is -
chab7
addikt
válasz
pumukli23 #21358 üzenetére
Közben annyit kiderítettem, hogy maga az akku működik és fel is van töltve, csak épp 0%-ot mutat, és a narancs led is veszettül villog az oldalán, de már 1,5 órája megy akkuról
Valami a töltés kijelzéssel lesz gond.
Pénteki vásárlás, tehát benne vagyunk a 3 napban, egyetlen gond, hogy 200 km-re lakunk Pesttől
Egy plusz út az ördögnek, pedig az üzletben direkt ki is próbáltattuk, az ilyen hibákat elkerülendő. Akkor itt még mutatta a töltést.
Hát mindenesetre holnap reggel az első lesz hívni őket hogy megyünk cserélni. -
norral
aktív tag
válasz
pumukli23 #20874 üzenetére
Cyrin javaslatára benéztem a NAS topicba, most ott olvasgatok, meg kérdezgetek éppen. Ha választottam, és kézbe is vettem, akkor majd mesélek.
-
-
gerii
addikt
válasz
pumukli23 #20566 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Az akksi igazából csak egy irányba mozog, mert a rögzítőfülek nem elég vastagak anyagukban. Egyébként ugyanezért lötyög az ODD takarófedele, de az jobban; lehet megkérdem a szervizt nem-e cserélik ki.
A sípolás/ciripelés akkor "normális" (hogy tennék a tervező párnája alá mikor alszik
)
A hűtése viszont tényleg jó, fémhideg csuklótámasz
, és csak játék alatt sikít de az kibírható.
-
gerii
addikt
válasz
pumukli23 #20521 üzenetére
Felhívtam őket, elvileg a héten meg is jön a lemez.
Közben észrevettem pár hibát még a gépen (8540p):
-lötyög az akksi egy kicsit
-lötyög az ODD tálca takaróeleme, nem is kicsit, elég bazári...
-sípol a gép mint a régi 486-osok, de ne mtudom hogy melyik alkatrésze(k), mert pl sípol olvasás/írás közben az SSD, de sípol a gép a weblapok görgetésénél is. persze ezt csak csendesebb helyen lehet hallani, de akkor is... a fülemnek biztosan nem használ a frekvenciája
Másnál is ez a helyzet? -
rizso
addikt
válasz
pumukli23 #20434 üzenetére
Igen, én is csak ezt az átvevőpontot találtam eddig...Arra is gondoltam, hogy elviszem a laptopszalonhoz, bár szerintem ők csak Dell és Lenovo gépek garanciális szervizelését vállalják, és csak a bevizsgálás 5000Ft.
Ja a másik gondom, hogy számlám nincs a géphez, csak a serial/product number alapján van rá garancia (az viszont 2013 márciusáig).
-
rizso
addikt
válasz
pumukli23 #20429 üzenetére
Nem mondtál hülyeséget, mert nem lilásan villog, hanem a narancssárga és a kék egyszerre villannak. Megkerestem az online manualt, de ott nem ír erről semmit...
Pécsen hol van HP szerviz, ahová be tudod vinni a gépem, és a helyszínen meg is nézik? Bárki aki tudja, jelezze!
-
rizso
addikt
válasz
pumukli23 #20427 üzenetére
Egyik sem villog. A winyó ledje gondolom nálam is tud narancssárgán villogni, csak most olyan lilás-kékesen villog. Nem tudom mennyire látszik majd, de csináltam egy rövid videót róla (kicsit gyenge minőségű).
-
rizso
addikt
válasz
pumukli23 #20421 üzenetére
Igen, a nagy baj az, hogy bekapcsolom a gépet, és a kijelző egy pillanatra sem villan fel, csak a ledek "gyulladnak fel", meg elkezd pörögni a venti. De már arra is rájöttem, hogy a merevlemez állapotát jelző led sem úgy működik, ahogy szokott: eddig (ha jól emlékszem - erősítsetek meg) szimplán kék fény villogott terhelésnek megfelelő rendszerességgel, most viszont kékes-lilás, és 2-3 másodpercenként villan egyet.
Szóval igen, a bootig sem jutok el...Az "Azonnali notebookos kérdések órája" topikban már arra is gondoltunk, hogy vga hiba lépett fel...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest