- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz
killermonkii #20532 üzenetére
Nem hinném h ilyen helyen megbontanák a gépet, valszeg vettek 3 raklappal a chstől, vagy egy másik nagykertől és kész.
Nem cserélhető benne a vga (úgy tudom), 2 van benne azért, hogy nem pörgesse az erős vga-t ha nincs rá szükség, így kevesebbet fogyaszt.
Ez a termékszám a szórólap alapján: LC869EAJól értem, hogy csak az "egyik irányba" tudsz váltani a videokártyák közt? Egyébként lefagy?
Még nem volt ilyen kapcsolgatós gépem, de elég ha a 64xx-t kapcsolod ki/be a catalystból.
Ha mindkettőt engedi kikapcsolni, az ciki az amd részéről. -
killermonkii
csendes tag
válasz
killermonkii #20532 üzenetére
Kód meg nincs is az alján.
-
pumukli23
senior tag
válasz
killermonkii #20530 üzenetére
A hp nem fog külön laptopot gyártani az ósannak, akármilyen szépen kérik
Van a gép alján egy termékszám, betűk/számok, mindenféle. Azt beütöd a gugliba és fogod látni, gyárilag minek kell a gépben lennie.Az AMD újításait nem követem (nagyon röstellem), de szinte biztos, hogy ők is megoldották a teljesítménytől függően kapcsolható grafikus kártyát... hogy ez a procin van, vagy az alaplapon.. nemtom.
Tehát 99%, hogy kapcsolható grafikus kártya van benne. Alapból megy a 42xx, ha kakaó kell akkor pedig a 6470 (bár lehet h neked kell-e kapcsolnod ezt nem tudom).Van egy Catalyst control center nevű progi a gépen, ott be tudod kapcsolni valszeg a pörkölősebb vga-t is.
-
pumukli23
senior tag
válasz
killermonkii #20528 üzenetére
Ha sokat fogot cipelni, fontos egy jó minőségű táska. Szerintem nézz meg több prémium minőségűt, hogy legyen egy "ideális", és úgy válassz az olcsóbbak közül, ami minőségben közel áll hozzá, viszont még elég olcsó.
Esetleg szoktak árulni használtan gyári táskákat akár itt hardveraprón is (gondolom egy-egy cég cserél egy szériát), egész jó áron lehet válogatni.Ha főleg asztalon lesz használva, akkor szinte mindegy, de jobb ha minél jobban körbe van párnázva.
-
pumukli23
senior tag
válasz
killermonkii #20525 üzenetére
Nem tudom pontosan melyik hp gépről van szó, prociból ítélve kb 1 éves masina lehet.Közben megnéztem, G6-ról van szó. Itt 5k-val olcsóbb, de nincs 0% thm-re, persze ha ez szempont... viszont van hozzá táska, nemtom ósanban adnak-e hozzá.
Kérdezd meg h náluk lehet-e garanciát bővíteni.. De 10k +1 évet szerintem megér.Magáról a konkrét gépről nincs tapasztalatom sajnos, hátha jelentkezik még itt valaki, akinek hasonló gépe van.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest