Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
1nsan1ty #22119 üzenetére
Igen, ezt már régen kiszedtem, még az elején mikor egyre jobban kezdett zavarni a suhogás, de nem lett más.
pumukli23:
Lehet a nagyobb képekhez több BIOS van, ehhez csak pár volt elérhető (öt), a negyedik volt fent. Ráraktam a legújabbat, továbbra sincs változás. Visszafelé nem próbálgattam őket, amúgy is ott volt, h a régebbieket nem lehet már visszarakni, és a leírásokban sem szerepelt ilyen irányú optimalizáció.Ez annak jó, aki nem egy süketszobában használja a gépét, hanem valami más helyen, ahol némi alapzaj azért van. Megkockáztatnám, h egy irodában se biztos, h ilyen hangra vágyna egy titkárnő. Vagy a másik megoldás, h csak időszakosan netezik, nem egész nap megy a gép nála.
Buszon/vonaton pl. semmi bajom nem volt vele.Viszont HDMI-n keresztül szoktam a képet küldeni a TV-re, na hát ezzel a notival nem működött a filmnézés se, mert egyszerűen zavaróan hangosan suhogott, a filmek csendes részei alatt nem lehetett (alacsony hangerőnél) érteni a párbeszédeket. Pont mintha egy asztali gép ment volna.
Ezt a billentyűzetelrendezést még csak-csak megszoknám, de az általam eddig használt notikhoz képest állandóan suhogó venti már zavaró.
Rossz, mint amikor valaki csoszog, vagy csöpög egy csap..Néha rámjön a Need For Speed: World Online, akkor azért szeretnék teljes értékű felfelé nyilat nyomkodni gázadás közben, de ezen a gépen még ez se megy.. egy idő után bosszantó, h a körmömmel kell nyomnom a gázt.
A rosseb az ilyen "ujjitásokba", simán elfért volna egy kisebb shift, cserébe meg lenne normális kurzorbillentyűzet. -
pumukli23
senior tag
válasz
1nsan1ty #22055 üzenetére
Ami működik azt nem piszkáljuk, különben közbe szól Murphy. (Persze ha muszáj volt egy bios frissítés, akkor megértem.)
Én a fedél lecsukására nem szoktam alvó állapotba tenni, csak kikapcsolja a kijelzőt és teszi a dolgát csendben.. Így a véletlen alvó állapotok számát lejjebb csökkentheted, de hasznos tanácsom sajnos nincs bios downgrade terén..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest