- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szata.68
senior tag
válasz
pumukli23
üzenetére
Fasza...A srác valamit hablatyolt róla,hogy mi,de nem értettem,mert egy elhadart fél mondat volt az egész,a mondat második fele,meg,hogy "nem kell vele foglalkozni".

Ráadásul van még egy dolog,de én azt nem hibának veszem.
A szervizeléskor meg kellett vizsgálniuk a kijelzőt.Amikor hazaértem,akkor vettem észre,hogy a fedlap tetején a kis vékony sötét csík érdes,meg picit másabb színű. Aztán feltűnt,hogy a kijelző körüli műanyag keret is más. Lecserélték az itteni alkatrészeket,és újakra cserélték. Ezzel nekem semmi gondom,legalább megújult,viszont pont ezért nem értem,hogy miért hallgattak róla,mert ott állították,hogy csak az alaplapot kellett cserélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx