- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
Kolondrum #41577 üzenetére
Jaja, 2570P+Win7 verhetetlen. Mondjuk ma volt egy érdekes jelenet, PH! közben beakadt a hang, kimerevedett a kép a power-re is csak nagyon nehezen kapcsolt ki. Utána rendben bekapcsolt, de PH!, Facebook minden kidobott Ie-ből. Remélem ez nem valami hardverelem halálát vetíti előre...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Kolondrum #41570 üzenetére
Annyira erőszakosan tolják, hogy meguntam küzdeni ellene, megfigyelni, hogy most melyik sz@rral fog megint előjönni,hogy tegyem fel. Aztán win 7 alatt is volt valami az egérrel, már a logitech szoftvere nem akart rendesen menni. Mondom jóvan, kapják be... felidegesítem magam, felteszek egy debiánt és pá pá
-
-
tpeter77
addikt
válasz
Kolondrum #41486 üzenetére
közben megoldódott.
Kaptam a HP fórumon egy olyan webcímet, ahová a kapott kódot beírva ad egy számsorozatot a program és azt beírva beenged a BIOS-ba.
Ezután kikapcsoltam a BIOS-ban a jelszót, és öröm bódottá!
Ma sikeresen feltelepítettem a Windowst rá, és a többi progit.
üdv! -
-
aRm1n
aktív tag
válasz
Kolondrum #41418 üzenetére
Azért ide írom, mert a vinyó rendesen működik más gépen is és ugyanezen a gépen más operációs rendszerrel is. Íme egy benchmark amit 10 perce csináltam lubuntu alatt: [link] . Ezért gondolom, hogy mégis valamit a driverekkel szúrtam el, esetleg ütköznek vagy hiányoznak. Egy ilyen van benne: [link] . Mit mondjak a HDSentinelből?
-
sanyek2
senior tag
-
vtechun
veterán
-
-
-
-
ohway
tag
válasz
Kolondrum #41329 üzenetére
Szerintetek az normális ha egy 8650w, ami i7 2670QM-el szerelt 55°C fok környékén van kb minimális terheléssel, pl. miközben az asztalon vagyok ?
Meg néztem, hogy aida64 azt írja, hogy a gpu ventilátor 100%on pörög ez lehetséges (frissítettem többször is, és nem változik az érték)? Ugyancsak terhelés nélkül úgy hogy maga a gpu 50°C-os sincs...
Nem tudom, esetleg érdemes lenne valamilyen ventilátorszabályzó program vagy pedig valami nem stimmel ?
-
-
tajati
aktív tag
válasz
Kolondrum #41269 üzenetére
és azt honnan tudom hogy a laptopnak tetszik-e? Próba szerencse alapon? esetleg a 7620 biztos nem jó mert ahhoz hamarabb hozzá jutok.
továbbá az nem probléma hogy a routerem ac sugároz 5ghz a 6205 pedig n-en veszi a jelet? mivel fontos hogy 5ghz legyen mert nagyon nagy az interferencia annyi wifi van a társasházban.
-
desolator
senior tag
válasz
Kolondrum #41251 üzenetére
Igen ezt a hozzászólást én is megtaláltam de azok a linkek sajnos már nem élnek. Igazából csak vettem egy ssd-t amit beleszeretnék tenni és ebben a jelenlegi biosban nem találok AHCI beállítást és gondoltam ez segítene rajta. Meg még szinte a legelső f13-as bios van rajta, aztán gondoltam nem ártana neki egy frissítés.
-
embe
nagyúr
válasz
Kolondrum #41229 üzenetére
Na megnéztem töltőre csatlakoztatva, valóban többet mért. Valszeg az energiatakarékossági opciókat figyelmen kívül hagyja.
Nem akarom megvenni ezeket a ramokat, epéniszt sem akarok méregetni. Csak akitől a 4GB-os modult akartam venni, az a srác kölcsönadta. Lehet beetetési szándékkal.
De igazán nincs rá szükségem.
-
-
-
Sakab
senior tag
-
embe
nagyúr
válasz
Kolondrum #41153 üzenetére
Akkor benéztem - igaz nem is néztem utána. Nekem dedikált AMD vga van, és asztali gépeknél is volt korábban AMD karival hasonló jelenség. Vagyis ha lekapcsolt a képernyő utána "nem jött vissza a kép".
Megijedtem, mivel 1 hete vetem a gépet, arra gondoltam valami a géppel van. De akkor valami más, ami másnál is előjön ezek szerint.
-
válasz
Kolondrum #41035 üzenetére
Akku kalibrálás címén minden cikk ellent mond a másiknak, amit pl én művelek az nem ajánlott. Hát nem tudom. Ami biztos, hogy a meleg nem tesz jót az akkunak, az sem ha 100%_on bent van a gépben folyamatosan, az sem ha lemerülve hagyjuk és az sem (cella szinten) ha az ajánlott alá merül a 18650.Egyik cikkben nem szabad fullra meríteni, a másikban kell.
-
adika4444
addikt
válasz
Kolondrum #41002 üzenetére
fuh hát most már este nem mérem le, de holnap megteszem általános használattal.
Ami viszont biztos, hogy nekem suliban volt h 4,5 órát elment a 6 cellás akkuval igaz csak jegyzeteltem. De ha masszívabban használom (net, online rádió, Skype chat) és olyan 40% körül dobom töltőre, akkor olyan 2 órát megy, tehát az a 3 óra sztem nekem is meglenne általános használattal ha engedném alacsonyra az aksit. De nem engedem, csak ha belefelejtkezem a játékba, akkor meg nem nézem az időt csak 15%-on visít a Win. -
-
-
válasz
Kolondrum #40900 üzenetére
Win10 alatt azért működhet, mert a win10 már tartalmazhat egy teljesebb Synaptics drivert, amiben már benne van ez a funkció is.
A Win7 még csak annyit csinál, h a főbb funkciók mennek, mint maga a működés, ill. görgetés pl.
Nem tudom, nálam kiderült, h az eszközkezelő ugyan nem jelezte, de nem volt fent a drivere. Neked biztos, h fent van? Nagyítás, elforgatás megy pl? (nekem eddig ezek se mentek)
-
válasz
Kolondrum #40873 üzenetére
Ez a módszer amit leírtál tökéletesen jó, ha kalibrálni akarod az akksit. És kell is. Mondjuk van rá program is, de a biosban tudod a legalacsonyabb szintre lemeríteni, mert itt nem működik az energiagazdálkodás.
Amit mi csinálunk - szerintem - az már arról szól, hogy az akksiban van még energia, de a töltésmérője azt mondja a gépnek, hogy lemerült. Ezt kellene valahogy átverni, hogy még tovább menjen. Sokszor még jók a cellák, csak az elektronika mondja, hogy már lemerült.
-
-
wwhy
veterán
válasz
Kolondrum #40854 üzenetére
Kipurcan. Nekem 318 ciklusig cirka 3,5 órás volt az aksi, már azt hittem, örök élet, de nem. Utána már csak fél óra - 50 perc, de a legrosszabb, hogy random kikapcsolt, holott aksi szerint meg volt 40-50%. 2530p. Most vettem egy gyári újat, 10e-ért, remélem még egy darabig nem kell aksival bajlódni.
-
-
Razermazer
őstag
válasz
Kolondrum #40839 üzenetére
Hát én a 8560p-vel szívtam az 1.35v modulokkal, bár csak egyet próbáltam 2x8gb kiszerelésben 16gb társaságában samsungtól.
Nem is ment vele, szerencsére van olyan piacos akinél kipróbálható és visszaveszi ha nem menne. Másképp nem is veszek memóriát már bele. 1.5v-al simán megy, csak egyre nehezebb találni, aprón mondjuk most van pár darab nem is lesz fent sokáig. Én nem szívatnám magamat az 1.35v-os memóriákkal ,max modjuk g.skill, mushkin, mikron tájékáról azok szemetet nem gyártanak, ellenben meg is van az áruk rendesen. De így is benne van a rizikó, chipset kiosztás, cellasűrűség, stb is közbeszólhat még.
Dell M4600-am viszont ugye ő is sandy platform, de megvett keverve is minden memóriát. Egyoldalas, kétoldalas, 1.35-1.5 nem számított neki. Hp elég finnyás ilyen téren, erre rájöttem sajnos, jó lecke volt -
adika4444
addikt
válasz
Kolondrum #40837 üzenetére
Gyári speckó:
Standard
DDR3 PC3-12800 SDRAM (1600 MHz)
Two SODIMM slots supporting dual-channel memory
2 GB, 4 GB, and 8 GB SODIMMs
Maximum
Upgradeable to 16384 MB with optional 8192 MB SODIMMs in slots 1 and 2
Dual-channel
Maximized dual-channel performance requires SODIMMs of the same size and speed in both memory slots.
NOTE: Due to the non-industry standard nature of some third-party memory modules, we recommend HP branded memory to ensure compatibility. If you mix memory speeds, the system will perform at the lower memory speed. With Windows Starter 32-bit operating systems, the amount of usable memory is dependent upon your configuration, so that above 3 GB all memory may not be available due to system resource requirements.Az Intel oldalán pedig ez van:
Memory Specifications
Max Memory Size (dependent on memory type) 32 GB
Memory Types DDR3/L/-RS 1333/1600
Max # of Memory Channels 2Tehát bár a proci támogatja, de érzésem szerint nem fogja megenni a gép az 1.35-ös modulokat.
De próbáld ki, abból gond nem lehet és írd le mire jutottál. -
-
adika4444
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged