- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Új hozzászólás Aktív témák
-
A képen látszik, hogy neked ugyan az van ami nekem. A win10 felrakja a sajátját, nem tudom, hogy van e külön még ide driver vagy csak a win7-es. Sztem feleslegesen erőlködsz vele, az ennyivel megy ebben a felállásban. Én pl anno ezért nem vettem egybe HDD-vel kész cuccot, hanem magam raktam össze a vezérlő HDD párost.[link] - Az a miénkhez való, de ugyan úgy inteles ugyan ez a neve is nálunk és win7-es. Ha mindenképp akarod ezzel is próbálhatod, hátha.
-
Nem lehet, mert megmutattad és fent van a driver. Mit ír ki neked a HDD sentinel? valamit mondj, vezérlőt.
Pl mit mutat ha le akarod csatlakoztatni? Nekem ASMXXXX-et.
Ennek mondom topicja van, mert ezek okos cuccok. Pl az ASM leállítja a HDD-t ha nem megy adatforgalom 10 percet, vagy leáll a HDD ha leválasztom, de a linken sok dolgot olvashatsz az első HSZ-ben. A captivát tanácsolták, bevált. 95megát tud egy rendes HDD-vel. -
Az egy dolog itt két fél van, nekem is van olyan rack ami nem megy csak 40 megával, mert más a vezérlője. Sőt van ami notiba megy asztaliba elszállt az adatom, de ennek van topicja. Vagy még arra tudok gondolni nincs fent az USB3-as driver. Nincs garancia az elvárt sebességre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest