Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
middleaged #41366 üzenetére
Épp találkoztam ilyennel, fel volt pasztázva, de volt egy kemény paszta darab ami annyira elemelte a bordát, hogy nagy százalékban nem feküdt fel. Már ott látszott, hogy amikor belenéztem a síkba a borda furcsán állt, de ez egy régi noti volt, mókolták. Egy gyárinál nem szabadna. Ha garis velük kell leharcolni, ha meg nem, bontani.
Ez így innen távgyógyítás. Nem több.
Amúgy a hőtermelés BIOS alatt is fenn áll? Mert azzal kizárható, hogy egy program vagy OS terheli. Aztán CPU-Z-vel még ha szoftveresen is, de meg tudod nézni mennyi feszt kap. Azzal is kizárható ez a verzió.
ESC gombod alatt van a venti: [link] - Látható a virsli hűtés is ráadásul.
Próbálj ki lehetetlen dolgokat is, pl vegyél ki egy ramot ha kettő van, javul e. Hülyeségnek tűnhet, de asztali alatt olyan dolgokat láttam ami a logikával vág egybe mégis ott volt a megoldás.
Havernak pár éve volt olyan notija,hogy takarítás után a gép lassú volt és a CPU 100-98% között dolgozott. Semmi sem indokolta. Újra szétszedte, újra összerakta és ment. Ez sem logikus mégis megoldás.
Engem bárki kérdez soha nem fogok szervizt javasolni. Az az utolsó ahova vinném, persze ha már halott akkor tessék kicserélni amúgy el a kezekkel.Khelben! Asztaliban el tudom képzelni, de itt eléggé ki van találva minden. Még talán lehet, hogy az egyik csavart nem csavarták be rendesen.
-
Khelben
nagyúr
válasz
middleaged #41366 üzenetére
Rosszul van rátéve a hűtő a procira és nem érintkezik rendesen. A javítása az, hogy leszeded és felrakod rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest