Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dead_slow
tag
Sziasztok!
Adott egy idén áprilisban vásárolt HP 450 ProBook, ki szerettem volna cserélni a HDD-t SSD-re. Akksi ki, szerviz ajtó le, HDD rögzítő csavarok ki, SSD-be, gondoltam én....itt jött a baj, az első két csavar gond nélkül kijött, viszont amint szedtem volna ki a harmadikat, rögtön az első tekerésre elnyírta a csavarhúzó a csavar fejét, ugyanez a 4. csavarral is (tökéletesen illeszkedő Philips csavarhúzót használtam mielőtt megkérdeznétek), nem tudom mit csináljak, remélem még garanciát is vesztett a gépem emiatt....
Szerintetek, ha beviszem szervizbe tudnak vele csinálni valamit, illetve megvonják a garanciát emiatt? Esetleg valami ötlet, hogy tudok ebből kikeveredni? 
-
MájMekk
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
A lányom tavaly december 19-én vett egy HP Pavilion 15 notebookot, ősztől egy ösztöndíjjal külfödön tanul. A probléma a géppel, hogy nem lehet tölteni az akkumulátorát, csak hálózatról megy. Elvitte a helyi HP szervizbe garanciális javításra, ahol közölték, hogy nedvesség ment a gépbe, ezért nem érvényes rá a garancia. Megmondták, hogy valamilyen alkatrészt kell cserélni benne, amit meg kell rendelniük és adtak árajánlatot. Megrendelte a javítást, húzták az időt, végül másfél hónap után visszaadták a gépet ugyanúgy, ahogy beadta avval, hogy nem érdemes vele foglalkozni, mert egyre rosszabb lesz.
Mit lehetne tenni?
Köszi előre is! -
timirosicka
tag
Sziasztok. azt hallotam,hogy HP-nál létezik olyan,hogy DOA procedura (vásárlástól számított 30 napon belül elromlik a notebook,akkor vissza adják a pénzt)
Ez igaz?
Köszi -
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Multimédiában bizonyára jobbak, hiszen otthoni felhasználásra találták ki őket.

A régebbi Pavilionok szép gépek voltak. Mostanában már ezekben is terjed a kombinált audio ki- és bemenet és a kispórolás egyéb nyomai is felbukkannak (a többi gyártó is ezt teszi). Olcsón, de jót nem könnyű adni.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Sokan, akik Magyarországon normális szerelésű gépet, normális szervizzel keresnek nemcsak kifejezetten irodai, hanem "mindenes" felhasználásra, inkább választják a HP olcsóbb termékei közül a ProBookot (amiben legalább Gigabites LAN, könnyű bővíthetőség stb. is megtalálható), mintsem más gyártó, rossz hírnévnek örvendő szervizhátterű gépei közül válasszanak (ha nincsenek nagy igényeik, hiszen régebbi játékok simán elfutnak egyes ProBook konfigurációkon is).
-
-
flash-
veterán
válasz
Ice&Lime
üzenetére
rendben köszönöm úgy lesz
még egy kérdés

régebbi hp notikhoz volt mycam vagy youcam szoftver, ehhez nem látok a letöltések között..
tudtok valami ingyenes webkamera szoftvert amivel el lehet látni az alap dolgokat -videó és fotó készítés max felbontásban korlátozások nélkül?
-
flash-
veterán
üdv!
na egy kirdésem lenne ezzel a hp 450 g2 notival:
touchpadot használok, és ki akarok jelölni egy szövegrészt ugye ahhoz duplán kell koppintani és a második koppintásnál nyomva kell tartani a tapipadot és húzni a megfelelő irányba..
ez ennél nem mindig sikerül..nem érzékeli minig a dupla tapizást..
van valami okosság ? -
Sz7Cs
aktív tag
Sziasztok ! Korábban már feltettem ezt a kérdést, de akkor nem érkezett válasz, hátha most több sikerrel járok

Alkatrészt melyik szervizből érdemes rendelni, egy már nem garanciális hp notebookhoz ?
Konkrétan HP Elitebook 8460p hűtő ventilátor (HP 641839-001)
-
Ez azért van, mert a probook, a középkategóriás irodai modell, mindenhol egész Európában, sőt a világon 1 év garival kerül forgalomba. Csak kishazánkban, ahol marhára túllövik ezt a modellt (aminek a sok fanatikus persze bedől, ezt itt a fórumon nagyon látni) van rá 3 év garancia. Nézzétek csak meg NY-EU-ban mennyi rá a gari.
A HP márkaképviselet - mivel az igazán jó gépekből nem kap, mert akkora árréssel dolgozik, hogy nem lehetne itthon eladni - pedig vesz hozzá 3 éves kiterjesztést. Én is adhatnám Care Pack-kel az összes probookot 3 év garival, még úgy is jó áron lenne, de elég azokra az egy év is
Ha valaki akar, vesz majd rá garbővítést magának, ezt megteheti a lejárat előtt bármikor. -
harcsacsa
csendes tag
válasz
flash-
üzenetére
Megnéztem amit mondtál de nem akartam kűzdeni vele tettem fel Win 7 et viszont olyan problémába ütköztem hogy elkezdett melegedni a processor ki lett takarítva a hűtő rendszer de még mindig azt csinálja hogy sima üzemelés közben (Internet, alap dolgok) megy rendesen 45 fok körül de amint elkezdem használni a processort 40% felett elkezd nagy ütemben melegedni teljesen leoldásig nem tudom hogy érzékelő baj lehet vagy mi de igy elég csákányos használni a notit, sima asztalon használom semmi extra igénybevétel.

-
wwhy
veterán
válasz
Gedeon31
üzenetére
A próféta szóljon belőled .... megcsináltad már?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt nem az a gond, hogy számla vs.központi beregisztrált időpont közötti 1-2 hó közötti különbség, hanem az, hogy az alapgari 1 év vagy 3 év.
Rendes a HP support ... de érdemes ennek utánajárni.
Volt rá már példa, h XYZ üzlet 3 év garisként adott el 1 év garis HP notikat - én is kaptam belőle, igaz, 2 éve. -
Gedeon31
addikt
Semmi köze nincs a boltnak hozză. Nálam is ez volt a HP azt mondta nálunk rendben van minden megirtåk meddig van a garancia. Mondtam ez egy hónappal kevesebb, mint ami a számla kiăllítăsi dátuma szerepel . Azt mondták bármilyen probléma lenne küldjem el a számlát online és ătírjăk az időpontot az számla szerint. Az Edigitalba vettem a laptoot.
-
flash-
veterán
tudnátok segíteni?
vettem a napokban egy hp probook 450 g2 notit ipon-ban.
az ipon oldalán azt írják ennek a notinak az adatlapján, és más oldalakon is hogy ehhez a notihoz 3 év gari van.a hp garancia ellenőrző oldal viszont azt írja hogy 2015 októberig él a gari.
ezt nem igazán értem
kezdhetek félni? -
üszök
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
10-15 munka nap mire ide ér a lemez.

-
simos
tag
Sziasztok !
Segítséget kérnék :
A BIOS nyelvét szeretném angolra beállítani. Jelenleg arab (vagy olyasmi)

És így a menüben egyenlő a lehetetlennel.
Hogyan lehetne visszaállítani , vagy kisütni vagy ilyesmi.........
A gép tipusa : HP 350 G1Előre is köszönöm a segítséget !
-
flash-
veterán
válasz
harcsacsa
üzenetére
Biztos nem tette fel a win magátólna drivereket?
eszkozkezelőben nezz utana..aminel meg van sarga felkialtojel(lan wifi hang) azoknak a hardverazonositoja alapjan keress ra google ben win 8 szóösszefüggéssel.
Ezt azert mondom mert nekem van egy hp nx 6310 noti ami eleg regi megis win8.1 el rendesen megy talan csak a wifi drivert kellett megkeresnem magamtol de az is konnyen ment -
harcsacsa
csendes tag
Hali
Vettem egy HP Elitbook 8530P Laptop-ot viszont win 8-ot tettem rá amihez sehol sem találok drivereket a HP saját oldalán azt irták hogy telepítsek rá win 7-et valaki tud nekkem segíteni akinek esetleg fut Win 8 ilyesmi gépen.
-
flash-
veterán
Udv
Kerdeznem hogy a hp 450 g2 nek a biosa uefi? -
üszök
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Holnap keresem őket.
-
Ilyen művelet előtt MINDIG ki kell írni a recoveryt, ami egyébként is ajálott, és a gép többször figyelmeztet is rá. De ha már így jártál és az eredeti rendszert szeretnéd, hívd fel a HP-t és rendelj tőlük telepítőkészletet. Valami minimális díja lesz, postaköltség, ilyesmi.
-
nolika
senior tag
Sziasztok,
Probook 4330s-em van. Szeretném MIMO-s kártyára cserélni a wifi adapterem. Ebbe a verzióba van BIOS tiltás (csak ami a bios-ban letárolt típusú kártyákat támogatja)?
-
üszök
őstag
Üdv uraim.
Vettem egy ilyen gépet. elkövettem azt a hibát,hogy Easus Parcticion Master-el partícionálni akartam a winyót,de mint kiderült Win8-al már nem lehet ezt használni. Megállt a gép. A telepítő nem tudta megjavítani le kellet formázni a lemezt.Sajnos ugrott a recovery partíció is. több féle Win8 volt telepítve,de egyiket sem lehet aktiválni. kérdésem a következő csak a HP-tól tudok olyan telepítőt vagy recovery lemezt kapni amit be lehet aktiválni? Ha jelzem ezt nekik k.b mennyi idő mire kapok valamit? Fizetnem kell érte? -
Gedeon31
addikt
válasz
Willanyasz
üzenetére
Szia!
Itt nézzél szét [link]
-
Willanyasz
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a 450 G1 Probukomba szeretnék SSD-t rakni a DVD író helyére amit USB-n keresztül akarok néha használni.Milyen tartót kellene vennem az íróhoz?Az SSD megvan. -
-
-
w.miki
veterán
HP esetén hogyan lehet extra garanciára szert tenni?
HP ProBook 450 G1-et vettünk a laptopszalonban, nem tudom jár-e erre plusz garancia, és ha igen, hogyan aktiválható? -
atika88
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az jó, akkor már haladás van.
Kérdés már csak tényleg az h akkor csakis Windows 8 támogatott a gépem ezek szerint? Esélyem sincs a 7et használni rajta? -
-
atika88
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
És ha csak ez van az oldalon?
Vicces h CD a telepítőcsomag... Amikor meghajtó nincs is benne....
Esetleg vmi tipp a gond megoldására?

-
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Van egy HP ENVY 15-j179ez gépem ami alapból a Winows 8-as rendszert támogatja, azzal is vettem.
Viszont nagyon nagyon nagyon nem csípem a win8-at így nekem a 7 is bőven elég. Addig már eljutottam, hogy a Win 7 rajta van és fut is, felvan telepítve. Viszont a drájverek telepítésével már gondban vagyok: ugyanis a gép nem hajlandó semmit ( a hang és bluetooth-on kívül) felismerni drájverileg. A másik MÉG nagyobb gond, hogy HP szoftvertámogatási oldalán: NINCS Windows 7-hez drájver...ez hogya pikulában lehet?

Itt van eredetileg a gyártói drájver...dei tt nem hogy a 7-hez, de még a 8-hoz is egy fájl van csak

Köszönöm a segítséget!
-
simos
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm a tippet !!

-
simos
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az a baj, hogy a HP honlapján csak win 8 -hoz vannak driverek erre a gépre.
Máshol találtam wint 7 -hez is (többféllét) de nem akarja telepíteni.
Pedig már egyszer működött jól win 7-el ! -
rvjackal
újonc
helló
Vennék egy Hp ProBook 430 G1-et
http://www.edigital.hu//Notebook/HP-ProBook-430-G1-H6P49EA-notebook-p402029.html
Egyik fórumozó írta, hogy veszettül sípol a laptop ventillátor hűtés közben,
az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez bárhogyan is kiküszöbölhető?
Valakinek van esetleg ilyen gépe, vagy tapasztalata?
Ez az egyedül hátrány ami elriaszt a laptop megvételétől.
Előre is köszi a válaszokat! -
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Aha köszi
így már érthetőbb.Csak aki nagyon nincs tisztában ezekkel hol lehet megnézni mit tegyen fel ,lesz egy pár kellemetlen pillanata .

-
-
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Vajon miért jó a gyártónak egy adott laptopból a wifi driverből csinál 4-et és úgy árulja pl. a HP 450 laptopot?
-
törölt tag
Sziasztok!
Akad egy kis gondom.
Van egy HP Pavilion dv 6700-as, aminek eltört a kijelzője. Egy ismerősöm tudna szerezni egy Pavilion 6110-es kijelzőt, ami egy Samsung LTN154X3-L01 A törött kijelzőn csak egy vonalkód van, típus nincs. Neten nézegettem, de sajnos semmi meggyőző. Tudnátok nekem segíteni, hogy jó e bele, ill. mit nézzek meg, hogy el tudjuk dönteni?bbca
-
-
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Azzal a mondandóddal egyetértek, hogy otthoni felhasználói célra egy minőségi konzumer kellemesebb időtöltést eredményezhet, persze csak addig, amíg nem kerül hosszabb időre szervizbe.

-
simos
tag
Sziasztok !
Segítséget kérnék :
Nem tudok wifit és bluetooth-t telepíteni egy PAVILION g7 notin.
Win 7 64 bit van rajta.
Tudnátok segíteni, hogy milyen wifi van benne ?Előre is Köszi !
-
válasz
Dhampir
üzenetére
De-de, ajánlottad, olvass csak vissza. Kijött belőled a konzumer gyűlölet, ami azokra a fanatikus szakbarbárokra jellemző, akik szerint csak az üzleti széria ér valamit. Ha tudnád, mennyi konzumer gépet eladtam már a sok-sok év alatt, bizony nagyot csodálkoznál
és ha tudnád, hogy az emberek mennyire szeretik őket, mert nem mindenki egy szürke, lapos egyengépet akar használni, amit egy irodába terveztek Hansjürgennek, hogy dolgozzon vele. Azt sem tudod, hogy igazából hová sorolja ezeket a probookokat a HP, melyik kategóriába, mert csak az itthoni offert ismered, ami nagyon túl van spirázva, túllövik ezt a szériát, hadd higgye azt a p*raszt, hogy mekkora király gépe van 3 év garival. Érdekes, hogy kisországunkon kívül minden NYEU-i országban 1 év a gari ezekre, kevesebb, mint a konzumer szériára!!! NA vajon miért? -
dkpisti
tag
Hello hp 450 ( i3 4000m/4gb/8750m) Ati Catalyst mennyire gázos bugos,vagy megy normálisan (win 8.1-el) ?
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Egy belépő üzleti gépet kimondottan játékra biztosan nem ajánlottam.
Hacsak nem te vagy a visegrádi gyógyító, akkor nem tudhatod, hogy mennyi tapasztalatom van, nemcsak üzleti és munkaállomásokkal, hanem kifejezetten játékra szánt gagyi gépekkel is, különféle márkák terén.

-
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Front van?
Ne keverd már bele az EliteBookokat is, amikről én nem írtam.
A kérdező Benchmark linkeket kapott, hogy az általa először megjelölt gépek tekintetében könnyebben eligazodhasson.
Egy ProBook is alkalmas szerényebb játékra, nyilván elsődlegesen nem játék céljára veszi az a réteg, aki belépő irodai gépet szeretne használni.
Hangminőségben ezek a 2 wattos hangszórók nem tudnak csodát mívelni egyik gépben sem (talán kivéve az Acer Nitrokat, ha jól rémlik azokba 8 wattos teljesítményűek kerültek, nyilván az sem fog kiváltani egy asztali sztereó hangfalpárt). Dedikált hangkártya tekintetében pedig megoldható egy USB-re dugható eszközzel is a hangminőség feljavítása.
(#37621) laci1978
A Biosban is tudod állítani a ventilátor üzemmódját.
-
Sziasztok
HP Pavilion g6-1150ew hez keresek chipsetet. Tudna valaki linkelni?
Eszközkezelőben SM buszvezérlő még felsáltójeles, meg a PCI-eszköz (de az a vga és már töltöm az illesztőjét)
Köszi
szerk:
win 7 x64 -
laci1978
tag
sziasztok. Segítsetek nekem légyszíves.
Adott egy Probook amin 2 dolgot vettem észre vásárlás és telepítés után.
1: állandóan nagy sebességgel megy a procihűtő!
2: az fn lenyomásával csak a hangerőt tudom módosítani,a fényerőt nem!
Hogyan tudnám ezt módosítani?
Le tudná nekem írni valaki,hogy mik azok a nagyon kellő,leg alapvető driverek amik kellenek ennek a gépnek?
-
-
válasz
Dhampir
üzenetére
Összekevered az ultrabookot a notebookkal. Mi itt notebookról beszélünk, azokban az envykben pedig sokkal erősebb hardver van, mint bármelyik probookban. Nézz csak utána

De még mindig nem értem, hogy mi a fenéért kellene egy unalmas irodai gépet venni sz*r képminőséggel, ugyanilyen hanggal multimédiára??? Erre a felhasználásra vannak kitalálva a konzumer gépek. Ne hirdessük már itt is a - csak a probook meg elitebook a jó - dogmát, mert ez egy nagy hülyeség.
-
Dhampir
félisten
Némelyik Envyben ugyanaz a Radeon 8750M van, mint az irodai ProBookokban és mellette az alap Intelhez képest gyengébb, energiatakarékos processzorral.
Már egy HP ProBook 4720s (benne Radeon HD 6370M 1 GB) remekül futtatta például a Stalker Call of Pripyat játékot.
Régebbi játékok futtatására elég lehet egy irodai gép is.
AMD APU-s gépem volt (Lenovo IdeaPad Z585, A8-4500M + 7670M), a régebbi játékokat szépen vitte.
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Van egy 8460p notebookom és lett hozzá egy HP Docking System HSTNN-I11X.
Szeretnék hozzá venni egy töltőt...Milyenre van szükségem?
Ez jó hozzá: HP Compaq PPP012L-E ?
Köszönöm
-
GRaul
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
mit ajanlanál ami 160e körül van?
15 colos eleg. nem kell 17es
-
-
KZP
őstag
Nekem pár hónappal a 3 éves garancia lejárata után makkant meg az alaplap a Probook-omban, egyik pillanatról a másikra, pedig agyonhasználva sem volt, vigyáztam is rá mindig. Lehet, hogy ez nem általános, de hogy én többet nem veszek Probook-ot, az biztos.

Inkább javaslok egy használt Elitebook-ot, persze azok sem gamer gépek. -
-
GRaul
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Azt neztem en is h azok olcsobbak

Illetve jobb hardverrel.
De nekem fontos az is, hogy idoallo legyen.
A probook pedig kinezetre nagyon bejon.
Foleg, hogy 3 ev garit is adnak ra. -
dehecked
tag
Hali mindenki!
Elore is bocsanat az ekezet hianyaert, angol noti, angol billentyuzettel
Kis segitsegre lenne szuksegem, van egy HP EliteBook 8460p-m, es valamiert nem tudom hasznalni a webkamerat benne. Drivert a HP oldalarol megprobaltam telepiteni, sorozatszam alapjan kerestem meg a gepet naluk, az annyit irt ki h nem fog semmit csinalni, mert nincs a telepitovel kompatibilis hardver a gepemben
eszkozkezelo nem lat semmilyen hianyossagot driver teren (semmi felkialtojel vagy barmi egyeb) de semmifele webkamerat se latok itt a listaban 
Ha barki barmit tudna javasolni, kerem ne tartsa magaban!
Elore is koszonom szepen mindenkinek az igyekezetet
-
-
Dhampir
félisten
Kis technikai segítség, az alábbi táblázatokból ki tudod keresgélni a konfiguráció mobil CPU és VGA részeit:
Lehetséges, hogy érdemes lenne megvárni a 28-án esedékes Fekete Péntek akciózást (már ahol lesz), de nem biztos, nehogy elfogyjon addigra a hőn áhított noti.
-
leslieho2
csendes tag
Sziasztok!
455 G2 laptophoz keresek megfelelo optibay-t, milyen meretben es gyartotol tudnatok ajanlani ? -
-
laci1978
tag
sziasztok. Segítsetek nekem légyszíves.
Adott egy probook amin 2 dolgot vettem észre vásárlás és telepítés után.
1: állandóan nagy sebességgel megy a procihűtő!2: az fn lenyomásával csak a hangerőt tudom módosítani,a fényerőt nem!
Hogyan tudnám ezt módosítani?
Le tudná nekem írni valaki,hogy mik azok a nagyon kellő,leg alapvető driverek amik kellenek ennek a gépnek?

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Proxmox VE
- Yettel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7400, 14" FHD IPS kijelző, i5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JU
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerintetek, ha beviszem szervizbe tudnak vele csinálni valamit, illetve megvonják a garanciát emiatt? Esetleg valami ötlet, hogy tudok ebből kikeveredni? 

de csak akkor, ha szép, igényes és multimédiára tökéletes gépet akarnak

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eszkozkezelo nem lat semmilyen hianyossagot driver teren (semmi felkialtojel vagy barmi egyeb) de semmifele webkamerat se latok itt a listaban
Pyttawrx