- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
SeniorTilla #55035 üzenetére
Közben meglett csak kutyát is sétáltattam ez idő alatt de f9 ott az usb és már fel is került az új rendszer.
Köszi. -
zodo
nagyúr
válasz
SeniorTilla #55033 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
Azt hittem f10 majd a boot menüben lesz lehetőség választani. -
zodo
nagyúr
Van egy HP 14s-fq0017nh (302T8EA) típus amin jelenleg Linux Mint van.
Szeretnék Win 10-et tenni á de sehogy nem jövők rá miként tudnám a bootolható usb pendrive-ot kiválasztani.f10 belépek a biosba
boot ablakban van boot manage linux vagy win, nyilván utóbbit választom f10 save.
Eszköz listában nem látom az ssd-t csak usb vagy dvd de hiába választanám az usb-t nem jutok tovább.Hogy tudnék win-t telepíteni usb kulcsról? (működik pc-re erről települt)
-
zodo
nagyúr
8 éve használtan vásárolt Elitebook 6930P után, tegnap vettem egy új HP 14s-fq0017nh-t.
Érdemes regisztrálni a HP oldalán?
Gari ügyintézés vagy bármi haszna céljából érdekelne mert ha nem létszükséglet akkor kihagynám.
Esetleg tapasztalat, tipp ha háklis lenne valamire ez a széria amire érdemes ügyelni? -
zodo
nagyúr
válasz
Ice&Lime #35026 üzenetére
Sima ügy a belépés és nincs bios jelszó beállítva.
Na majd itt szétnézek kicsit most hogy átállítottam Angolra hogy milyen lehetőségek vannak mert pl látom hogy itt kell engedélyezni/tiltani az új lenyomat olvasót is.(#35030) kengyel
Nem tudom mi a normális ezeknél de szerintem nem vészes.
Tud meleg lenni ha melózik, főként a bal oldali szellőzőn át távozó levegő és az aksi környékén ill. némi meleg távozik elől is de normálisnak gondolnám. -
zodo
nagyúr
válasz
Ice&Lime #35020 üzenetére
Igen, tudom.
Furcsállom is kicsit mert nálam is így van a 6930p-n.(#35015) kengyel
Nekem ilyen van de csak múlthét péntek óta így nem tudok róla bővebb infóval szolgálni.
Itt vettem az apróba alfa156-tól ha ez segít, szinte tökéletes esztétikai állapot és hibátlan működés. -
zodo
nagyúr
-
zodo
nagyúr
válasz
gergobaby #34957 üzenetére
Köszi szépen a részletes választ.
Remélem az enyém is valami hasonló paraméterekkel érkezik. Igaz ma hogy bevillant már késő hogy holnapra szerezzek valami újat/nagyobbat, pedig telepíteném ahogy megjött.
Nyilván nem hasonlítható össze a két különböző meghajtó sebessége. -
zodo
nagyúr
6930p-nél vagy úgy általában van valami méretkorlátozás vagy akár TB -os lemez is tehető bele?
Továbbá ha jól gondolom a magasságuk sem mindegy, csak 7mm -et lehet bele tenni? -
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Pénteken érkezik az első laptopom ami egy használt Elitebook 6930P lesz, elméletileg op. rendszer és egyéb driverek nélkül. Szeretnék kicsit előkészülni és összeszedni a fontosabb drivereket.
Win 7 Ultimate 64bit rendszert szándékozom telepíteni de milyen eszköz illesztő vagy egyéb hasznos driverekre lesz szükségem akár a támogatási oldalról azaz mi az amit mindenképp jó ha már felkészülvén most leszedek?
Nem tudom mennyire frissek/használhatók az oldalon található driverek így ha van jobb alternatíva szívesen venném minden egyéb infóval amit nem árt tudni egy újdonsült laptop tulajnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest