Hirdetés
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszati
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
UEFI-ből elérhető self-test semmi problémát nem mutat, HD Sentinel-ben perfect az állapot, és az ottani self-test sem ad hibát.
Ellenben most már néha abbamarad a tekerés, aztán kezdi megint. Windowsban még talán kapnék valami processt, ami közben elindul (bár Windows Update és Search Indexing is le van állítva), de USB-ről futó Ubuntu is ugyanezt csinálja.
-
SeatZola
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Még egy kérdésem lenne: a 8770w-ben van egy gyári Intel 24GB-os mSATA foglalatos SSD. Ennek mi értelme van? Az oprendszert nem engedi rá telepíteni, meg ugye kevés is lenne neki.....
-
Gyomman
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég lettem egy Probook 450 G2 boldog tulajdonosa. Mivel op. rendszer nélkül kértem, ezért szépen elinstallálgattam magamnak a Win7-et (egyelőre ez jött kapóra) meg a drivereket, és kb flottul működik minden. Két problémám azért lenne:
1. M.2 foglalatba került egy 128 GB-os SSD, erre raktam fel a Win7-et. Az 1 terás HDD-ből most a Windoes csak azt a kis részt látja, amin a FreeDOS van. Hogy tudom láthatóvá tenni a többi részt?
2. Felraktam a driver-t az ujjlenyomatolvasóhoz, viszont ez nem elég a használathoz
Milyen szoftver ajánlott még hozzá? -
HPAA
őstag
üdv
HP 8540w -t szereztem be nemrég , tenném rendbe , nagytakarítás , pasztázás stb ...
ekkor látom hogy a hűtést vga -ra lefogató csavarok közül 2 hiányzik a 4 ből
milyenek ezek a csavarok , valahol kaphatóak ?
köszönöm
-
cserix
tag
válasz
Pharaoh
üzenetére
A 430 G1 -en egészen biztosan megy az M.2 SSD . Így néz ki beépítve. Még én raktam bele rá pedig 8.1 pro win-t. Egyből látta a gép és így trükközni sem kellett a telepítésnél. A HDD megmaradt csak adatoknak. Tökéletesen működik, bootol.
Ezen a listán a430450 G2 is szerepel, így gondolom azzal is megy minden gond nélkül.
Ha bizonytalan vagy hívd fel a HP-t és ott biztosan megmondják, a géped beazonosítását követően, hogy kezeli-e. -
Zoli1222
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
-
-
Zoli1222
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
-
Zoli1222
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Rendben. Köszi!
-
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
A gépembe(probook 4535s) ha bedugom az adaptert, akkor a led 2x felvillan és annyi. Az akku nem töltődik. 11%-ot mutat, de ha kihúzom az adaptert akkor azonnal leáll a masinéria. Az akku ment gajra és cserélni kell vagy vmi más lesz a hiba? Illetve az optikai meghajtó is rosszalkodik. A win telepítő lemezt üresnek vélte, illetve fel sem tűnik neki, h lemez van berakva. Nem pörgeti fel őket. Ha ez is csere akkor milyet rakhatok bele? A válaszokat előre is köszi!
-
Ragnar95
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi a tippet, AMD megoldása nem is működik csökkentett módban (
), úgyhogy a DDU "megmentett" 
Úgy tűnik, a 61161-es számú működik egyelőre, remélhetőleg így is marad. -
Ragnar95
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az alkalmazások automatikus frissítések azt hiszem, bepipáltam.
Miközben a driver felment netre volt dugva.
Most csökkentett módban megpróbálom törölni a Catalystot, aztán teszek egy próbát a 61161 kódnevű driverrel a 61159 helyett, hátha ezzel több sikerrel járok. -
szabonagyur
félisten
válasz
Ragnar95
üzenetére
Elég érdekes a hiba... amikor felraktad a 8.1-et az elején volt egy beállítás rész ott kikapcsoltad az automatikus driver frissítést? Vagy netre volt dugva a gép telepítés közben?
Amúgy lehet a legfelső driver sem az igazi, ahogy nézem elég sok driver van, ugyanolyan dátummal más méretben

Lehet BIOS frissítés is bejöhet bár ahhoz stabil rendszer kellene...
-
Ragnar95
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Valóban, nem értem, nekem miért nem hozta ki a kereső

Viszont én is elírtam, mert Pavilion 17-F102NH, nem F101
Esetleg arra ötlet, hogy bírjam működésre a gépet?
Amúgy most nézem, ugyanezt a drivert raktam fel, ami a 17-F102NH driverlistájában is szerepel és így nincs kép
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Link lemaradt: [link]
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
A családba Karácsonyra került egy HP Pavilion 17-F101NH notebook, ami FreeDOS-szal érkezett.
Először Win7-et próbáltam felrakni rá, de rájöttem, hogy arra a HP volt olyan kedves és nem készítette el a drivereket, így még az USB portok sem mentek, úgyhogy jött a Win 8.1.
Itt minden szép és jó is volt, amíg fel nem raktam a Catalystot, ami viszont elég komoly problémát okozott, mivel miután felraktam kért egy rebootot és azóta nincs kép bekapcsolás után. Betölt a windows, először még a bejelentkezési képernyő is bejött, mostmár viszont az sem, egyszerűen megjelenik a windows logó, majd full fekete képernyő.
Csökkentett módban jó minden, de szeretném normálisan használni a gépet.
Zseniális módon a HP honlapján a specifikáció is rossz és nincs is driver a géphez, a driver menüpont egy másik modellhez dob át, aminek tök más a hardvere, így innen töltöttem le a legfölső graphics drivert, mivel ezt dobta még fel a honlap és ez nagyjából stimmelt hardverileg.
Itt a helyes specifikációval szerepel a gép.Hogy tudnám működésre bírni nem csökkentett módban a gépet lehetőleg úgy, hogy a videókártya is működjön?
Előre is köszönöm a segítséget
-
sz.j
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem volt betéve a CD ......

-
szabonagyur
félisten
Ne idegesíts fel....
Linkelted a képedet, azon átraktad arra amire mondtam? Ha átraktad akkor az alsó rész is módosítható volt ugye? Na a beállításokat elmentetted ugye? Akkor ne mond, hogy nem jön fel más is.... persze ha nincs benne pendrive vagy dvd akkor nem jelenik meg semmi... -
sz.j
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nálam a Boot Manager az alábbi:
Boot Options MenuOS Boot Manager
Boot from EFI File -
szabonagyur
félisten
Nem, csak egy jó ideje felesleges a BIOS-ban a boot sorrendet manuálisan állítgatni. Indítsd be a gépet, nyomogasd az F9-et majd feljön egy ablak ahol lesznek az eszközök amiről lehet bootolni. Ilyenkor arra rányomsz, bebootol, de következő indításkor már arról bootol ami be van állítva a BIOS-ban.
Tehát telepítesz Win7.et, megnyomod F9-et, USB kiválaszt.... telepít... gép újraindul és bootol a HDD_ről nem kell usb kihúz vagy akkor visszaállítani a bios-t.
Ilyesmi: [link]
-
sz.j
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
"...bár ez nem fontos mivel ha jól tudom indításkor ennél is felugró boot választó menü valamelyik gombra, talán F9"
Bocsi, de ezt hogy értsem? Minden egyes indításkor felugrik a boot választó menü és ki kell választani, hogy miről akarom indítani a gépet?
Amúgy köszi a segítséget.

-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ahogy nézem csak annyit kell tenned hozzá hogy amit mutattál képen a Legacy Supportot enabledre állítod, ezek után alatta a Legacy boot résznél beállítod a sorrendet, bár ez nem fontos mivel ha jól tudom indításkor ennél is felugró boot választó menü valamelyik gombra, talán F9
-
szabonagyur
félisten
Akkor miért nem ezzel kezded?
Kérdés megéri e ezzel szórakozni ilyen formában, hogy utána meg az egész beállítást majd visszaállítani.
Ha van egy normális kergetőd akkor az ilyen cuccok felesleges hülyeségek szerintem..Megnézem a gépet pontosan mit kell állítani és jövök...
-
sz.j
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szerencsére nincs szükség (még) a gyári rendszer helyreállítására, mindössze egy bootolható vírusirtó CD-t (Rescue Disk) akarok a notihoz is csinálni (például Kaspersky Rescue Disk vagy Avast, stb), ezért van szükségem arra, hogy bootolható CD is tudjon indulni. Ehhez kérném a segítségedet.
-
mrmft
senior tag
Probook 6560b-t szeretnék bőviteni express card slotba olyan kártyával amin van 2db USB 3.0 port. Merre felé nézelődjek? A gépen W8 fut.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Akkor ahogy írtam, valószínűleg 8 is ismerni fog mindent.
-
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Vistával volt

-
sz.j
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
A Win7 telepítőlemeze előtt egy ezzel a notival ISO-ból készített Avast Rescue Disk CD-ről sem indult, ezért próbálkoztam a win7 lemezével .....
Visszaállítottam az OS Boot Manager-t elsőnek (csak ennyi volt a változtatás)
Amúgy, hogy "ne barmoljam el", ha nem gond, akkor kérhetem a segítségedet?
A javasolt secure boot-ot megtaláltam, de a fast boot-t és EUFI-t hol találom, hogy átrakhassam legacyra? -
szabonagyur
félisten
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Nem tudom az a gép Win7el jött e ki, de ha a Win7 felismerte vagy van Win7 driver akkor nincs probléma. esetek 99%_ban fel fog ismerni vagy a gyártói oldalról le kell tölteni.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi. Menni fog, mivel a Win 7 is megy gond nélkül. Csak para, hogy lesz-e hozzá normálisan működő wi-fi, hangkártya meg egyéb driver, amit jó lenne, ha le is szedne magától

-
szabonagyur
félisten
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Az nem teljesen a intel vagy AMD sara, lényegében nem ismeri fel a TV-t így a tv nem küld adatokat mely alapján beutudná állítani ezeket a széless/magasság dolgokat. De ez meg volt nagyon régen a CRT-nél is amit ha csak dsubon küldtél a gépre ott is kellett szórakozni a monitoron, hogy ezt jobbra balra, trapéz stb ...
ha kikapcsoltad a hybrid módot akkor minek legyen váltható rendszer? Ez a kettő egy és ugyanaz...
-
sz.j
nagyúr
HP 250 G3 notim van és megpróbáltam egy eredeti win7 DVD-ről bebootolni, de nem sikerült, a gépen lévő win8.1 indult el.
A BIOS-ban átállítottam a boot-sorrendet, de ezt követően sem tudtam CD-ről bootolni.
Szerintetek hol rontottam el, mit nem állítottam jól be? Most így van beállítva. -
Ren Hoek
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Áh, köszi
jól kicentiztük, most olvastam
Szóval akkor marad a mm-erezgetés... Technikailag nem teljesen értem miért nem tud egy sz..ros 1080p-s képet kiküldeni 1:1-ben pixelmérettel egy ugyan ilyen felbontású kijelzőre. Amúgy asztali AMD kártyás több monitoros móddal is szopok jelenleg... Úgy látszik csak az nVidia driverek képesek normálisan kezelni egy ilyen triviális dolgot... elég szégyen.Amúgy amióta kikapcsoltam a hybrid módot, és vissza BIOS-ban, azóta eltűnt a Catalyst "Váltható grafikus beállítása" ... és a dVGA-nál sincsenek beállítások..
...de már előtte SEM engedte a High Performance-ot beállítani a lejátszónak. Lakat ikonnal volt lezárva...Szóval tipp: Ne piszkáljátok ezt a BIOS beállítást, mert most lehet újra kell raknom a drivert.

-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
Valakinek van tapasztalata, vagy biztos infója arról, hogy a HP Probook 450 G2 tud-e M.2 SATA-tól bootolni?
-
Ren Hoek
veterán
Üdv!
HP Probook 450G1 (Intel 4600 és AMD Radeon 8750 van benne Hybrid módban)
Win 8.1 64 bit
High Performance módHybrid mode biosban kikapcsoláskor pedig CSAK az Intelt használja.
Nem tudjátok véletlenül, hogy HD film lejátszásnál hogyan lehetne használni a Radeont? Külső HDMI-re kötve a képet, csak az Intelt használja, és a Catalyst-ben nem lehet állítani, hogy a Radeon menjen, mert "locked mode"-ban van kompatibilitási okokból. Azért akarom a Radeont használni, mert talán több a beállítás, és az Intelnél olyan böszmeség van, hogy 1920x1080-as képet lövök ki TV-re, akkor kicsit nagyobb, pl tálca le van vágva félig. Kézzel lehet állítgatni, de az nem teljesen pontos. Meg a színek is olyan furák (ezt lehet állítgatni persze)... de az fix, hogy nVidia asztali gépes kártyáról gond nélkül 1:1-ben átment a kép állítgatás nélkül 24 hz-en, gondoltam a dedikált AMD kártyával menne, csak nem lehet használni.
Illetve még egy kérdés: Nincs fizikai gomb a GPU váltásra,... és programot sem találtam rá. Más gépeken van ilyen, manuális váltási lehetőség... nincs erre valami külső program? Ez meg is oldaná az első gondot... meg jobb szeretném manuálisan állítgatni. Vagy arra mód, hogy az Intelt biosból kilőjem teljesen? (Én nem találtam ilyen beállítást)
-
szabonagyur
félisten
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Ha minden igaz a 32bites gond nélkül fog futni, természetesen nem várt, vagy nem ismert inkompatibilitás jelentkezhet, de az esély nagyon nagy, hogy megy.
-
Ununqatrium
aktív tag
Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy erre a régi HP-ra rá lehet-e pakolni a Win 8 vagy 8.1-et? Konkrétan a régi hardver miatti kompatibilitási problémáktól tartok. Ez a lapos specifikációja.
-
Szaszati
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Közben bepróbálkoztam egy Ubuntu Live USB-vel, és ott is megállás nélkül tekeri a vinyót. A rendszer feláll, HDD LED kikapcsol, és továbbra is folyamatosan repeszti a háttérben, jó hangosan. Néha nagyon rövid időre abbamarad, aztán megint kezdi. Van ötletetek, hogy ez mitől lehet?
-
Szaszati
tag
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Szívesen
Ha elakadsz, jelezd 
-
Szaszati
tag
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Ja, ok, akkor nézzük

Innen le tudod szedni az Ubuntut. Ha 64 bites a proci, akkor azt, hanem a 32 bitest. Ha nem tudod, akkor simán szedd a 32-est, az jó lesz.
Majd innen leszeded a Linux Live USB Creator nevű cuccot, amivel rá tudod pakolni az Ubuntut egy üres USB pendrivera. Elég egyszerű a használata, de ha elakadsz itt, majd szólj.
Ha ez is megvan, akkor beteszed a kész pendriveot a gép egyik USB portjába, újraindítod a gépet (induláskor lehet ha meg kell nyomnod egy billentyűt, hogy kiválaszthasd, honnan bootoljon a gép). Elindul a rendszer az USB-ről, és akkor linux alatt ki tudod próbálni a mikrofont.
Ez egy live, a pendriveról futó rendszer, nem módosít semmit a mostani operációs rendszereden.
-
Szaszati
tag
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Próbáld valamilyen linux live cd-ről indítani, akkor kiderül, hogy a szoftverrel van gond, vagy sem.
-
Szaszati
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi a választ!
Nincs third party víruskergető, Windows Defender van csak. Most amúgy épp a Windows Modules Installer Worker tekeri a vinyót, de változó, ezért gondoltam, hogy teszek egy alap wint, amiben nincs benne száz lenyomozhatatlan cucc.
Jól tudom, hogy ilyenkor engedélyezni kell a legacy BIOS-t?
-
Ununqatrium
aktív tag
Sziasztok!
Muteromnak van egy régi HP 530-as lapos. Újonnan semmilyen rácsatlakozott mikrofon nem akar működni. Azt szeretném kideríteni, hogy a Win vagy a csatlakozó sz@rakodik-e. Van ennél a laposnál valami gyorsteszt, amivel kideríthető, hogy hardveres-e a bibi?
-
-
SeatZola
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi a választ! Az lehetséges, hogy a heatpipe tönkremegy egy 1,5 éves gépen?
-
-
barnajoc01
csendes tag
Sziasztok.
Segítsègett kèrnèk. Adott egy hp 630-as gèp. Azon a particion amelyiken a Windos 7 van kevès volt a hely. Ezèrt töredezetsèg mentesítèst kínált fel a gèp, èn jóvá hagytam.
Ujraíndítás után ez fogad fekete kèpernyő melett: UEHCM is compressed. Press Ctrl+Alt+Del to restart.
Billentyükombináció lenyomása után ujraindul, bevillan a hp logo, ès megint ez fogad.
Valaki tud sègíteni? -
SeatZola
őstag
Srácok! Adott egy HP 8770w noti. Mi lehet az oka, hogy a hűtőventi állandóan megy rajta? Alaphelyzetben van a gép. Semmi nem fut, a CPU magok 45-49 fok között, a GPU sem meleg, de a venti pörög mint a fene. A Speedfan szerint a temp6 hőérzékelő 127fokot mutat. Ez lehetetlen! Ez mi lehet? Nagyon zavaró.....
-
Szedd le azt a mekafí sz*rt. Őrület, mit csinál a gépekkel bekapcsolás után, nem is értem hogy lehet ilyen programot piacra dobni. Képes a működésképtelenségig belassítani a rendszert. McAffee onacces Scanner, nézd csak meg az erőforrás-figyelőben, mit csinál. Miután leszedted, mehet fel az avast free, ez a legjobb és legális, ingyenes. Évek óta használom, vírusfertőzés nélkül.
-
válasz
Szaszati
üzenetére
Kapcsold ki az automatikus frissítéseket, hagyd a gépet 10-15 percig a neten. utána jó lesz, nem fog tekerni.
Ja, mindenekelőtt töröld le a f*s gyárilag feltett vírusírtót, pl. Norton vagy a megrosszabb McAfee...
De ha mindenképp újra akarod telepíteni, EZ a program kiolvassa a kulcsot.
-
ACAB95
tag
Üdv
Van egy HP EliteBook 6930p Win 8.1 64bit. Olyan problémám lenne, hogy nem ismerei fel az ujjlenyomatolvasót. Feltelepítettem a legfrisebb drivert, de csak az eszközkezelő találja meg. Előre is köszönöm! -
sz.j
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi az infót.

-
sz.j
nagyúr
Szrácok!
Az előretelepített win8.1 notim (HP 250 G3) védelmét a HP által telepített McAfee LiveSafe-Internet Securyty látja el.
1. Szerintetek ha ezt törlöm és mást teszek a helyére, egy akármilyen garanciális hibánál ez garanciavesztést von maga után?
2. Mennyi ideig érvényes ez a védelmi szoftvert?
3. Ha lehet törölni, akkor egy esetleges "recovery" visszaállításkor újra a McAfee fog visszakerülni? -
Szaszati
tag
Sziasztok!
Karácsonyra landolt a fa alá az adatlapomon is szereplő ProBook 430 G2, rajta win 8.1 pro-val. Sajnos a rendszer teljesítménye eléggé elmarad a várttól, tele van HP bloatware-rel, és a HDD megállás nélkül teker (ugyan a led nem mutatja, és a task manager sem jelzi, de jól hallható a folyamatos tekerés).
Arra gondoltam, hogy tennék rá szűz wint, amiben nincs ennyi fölös cucc, hátha javul a helyzet, de a gépen nincs matrica az OS kulcsával, elvileg UEFI-be van integrálva. Van módszer ezt kinyerni, illetve lehet egyáltalán legálisan bloatware nélküli wint tenni a laptopra? Vagy húzzak a win 8 topikba a kérdéssel?

-
CrckBoT
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
jó, kösz szépen.
-
szabonagyur
félisten
válasz
CrckBoT
üzenetére
Akkor ennek a gépnek a Wifi ennyit tud, venni kell egy külső USB sticket és le van tudva.... esetleg belső kártyát lehet cserélni de lehet akár más belső hiba is.
Kéztől ezért nem veszünk semmit, főleg ezer éves gépet, remélem úgy 30e Ft-tól többet nem adtak ki érte... De inkább 25e.
-
CrckBoT
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
ezen a gépen nem tudom, hogy működött-e a wi-fi rendesen, most lett vásárolva kéztől, más eszköszön rendesen megy minden, a windows update-eket mindet felraktam, volt hozzá frissítés, a broadcom modem eszközhöz, felrakta, ugyanúgy megy a letöltés mint előtte, nem javult.
-
CrckBoT
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
diginet 100/50 a csomag
-
CrckBoT
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
http://www.speedtest.net/result/4012151790.png
kábeles sebesség
-
-
CrckBoT
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
az a kép amit most küldtem wifin keresztül van és a speedtest is ugy hozott 5mbps sebességet
-
CrckBoT
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
ja bocs, nem tom pontosan milyen a net, nem otthon vagyok, valami digi, a router meg 1 tp-link - 150M Wireless Lite N Router
telefonon, másik laptopon szakít a net wi-fi-n keresztül....
-
CrckBoT
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
itt a kép, speedtest most 5,9-et hozott letöltésre, feltöltésre meg 1,89-et

-
CrckBoT
csendes tag
Szevasztok.
Adott 1 HP 550 notebook, windows 7-el fut, minden driver-t felraktam a hp oldaláról fut is minden szépen, csak a letöltési sebességgel van 1 kis gondom. A hálózat tulajdoságainál látom, hogy 44,7 mbps sebességű kapcsolat van beállítva, illetve minden oldal pikk-pakk beugrik, de ha valamit letöltök pl micro torrent-el, akkor a letöltési sebesség maximum 1.2mbps wi-fin keresztül, ha rádugom a net kábel-t akkor tökéletes, hozza 8al is. Próbáltam vista driver-eket win7 drivereket de semmi nem segít rajta, esetleg van valami ötletetek? -
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Kaptam egy hp 250 g3 notit és ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy a WIFI-t hogy tudom engedélyezni/bekapcsolni a notin?
Elnézést a láma kérdésért, de még sose volt notim és WIFI-t se használtam soha ....
Előre is köszi a választ
Ui.
Win 8.1 van a gépen -
PTomi92
aktív tag
Elnézést azt elfelejtettem írni, hogy ezt a programot még a windows telepítés után kipróbáltam, és azt írja, hogy 'This computer configuration has no available SoftPaqs. Ezt akkor is írta, amikor még a videókártya driver sem volt fent és fényerőt sem tudtam állítani. Miért lehet ez? Windows 7 Ultimate-en próbálkozom.
-
gerii
addikt
válasz
PTomi92
üzenetére
Ezt telepítsd fel: Szoftver - Megoldások: HP SoftPaq Download Manager
Itt mindent megcsinál helyetted a program. (Ajánlott még a Support Assistant is.)Az én kérdésem:
HP 8540p akksija (HSTNN-LB60 73Wh) haldoklik (4 éves), minden nap 1%-kal kevesebb a maximum töltése, most 48%-on áll. AC-n használtam a gépet évekig, szóval érthető a dolog. BIOS-merítést csináltam, de nem javult, szóval kell egy új akksi.
Ahogy néztem nem nagyon találok gyárit, csak utángyártottat. Van valakinek tapasztalata ilyen akksikkal? Honnan érdemes venni? Vagy esetleg cellákat cseréltessek valahol? -
kázi
csendes tag
Sziasztok
Adott egy hp pavilion dv 6-os laptop. 64 bites win7 van rajta.
Most raktam fel, és a fényerőt nem tudom szabályozni.
Sehol nem jelenik meg a lehetősége. se hp support assissantban , se widgetben, se asztali beállításokban, se amd vision cc-ben.
Mi a fenét csináljak? -
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy HP Probook 450 G1 laptopot. A HP oldalán megtaláltam a drivereket hozzá, viszont van egy rakat. Én csak a legszükségesebbeket tettem fel, úgy mint a videó driverek, sd kártya illesztő, stb. Van egy csomó driver pl a Wifihez, 'lapkakészlet driverek', biztonsági driverek. Ezeket mind egyesével érdemes felrakni, vagy csak ha valami úgy érzékelem, hogy nem működik?
Az említett driverek itt találhatóak: [link]Köszönöm a segítséget, Kellemes ünnepeket!
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
Egyáltalán nincs jó áron szerintem. Nagyon gyenge a vga benne. i5-tel és 8750-nel már bruttó 200-ért tudok ilyen gépet...
-
Epic79
tag
Sziasztok!
Van egy HP Mini 110-es netbookom. Nem tudjátok, hogy hogyan lehet vissza állítani a kijelző eredeti felbontását? 1024x768-ra van állítva, de már a bios is így jelenik meg. Eredeti felbontása viszont 1024x600.
Hogy az eredetiről 768-ra hogyan kell, azt mindenhol megtalálom. De visszafelé hogyan? -
djBaree
csendes tag
Valaki tapasztalt már olyat hogy akksiról 100%-on AIDA teszt 75 fok a max vagy még annyi sem... töltőről pedig már 100 fok fölé megy... Nem lenne jó a töltő vagy ez természetes? Túl sok feszkót adna neki?
-
szabonagyur
félisten
válasz
kabelmania27
üzenetére
Nekem mindegy mit veszel, de azt tudd, hogy a bolt nem minden esetben gyártói garanciával adja el a termékeit, tehát bármi bajod van hozzájuk kell eljuttatni, ők döntenek a sorsáról, HP elzavar vele. Ez a bolt az emagnak valamilyen szinten rokona, és az emaggal nagyon rossz a tapasztalat, ők konkrétan román billentyűs kiadást értékesítenek.
Ja és még annyit: jó gép de ennyit nem adnék érte, ha gép ajánlat kell gyere át a Milyen notit vegyünk témába és ott árnyaltabb képet fogsz kapni. Pl a VGA nagyon gyenge a procihoz képest stb stb.
-
kabelmania27
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Remélem stabil lesz.
-
szabonagyur
félisten
válasz
kabelmania27
üzenetére
Na még szerencse, hogy linkelted a boltot, A bolt nem ajánlott kategória, ezért is van jó árban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Milyen szoftver ajánlott még hozzá?

), úgyhogy a DDU "megmentett"

Pyttawrx