- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Nixon18 #32226 üzenetére
a gpu felszokott menni 78fokig is, teljesen normális hidd el. (ráadásul ilyen melegben, ez pedig szuper hőfok).
még azon csodálkozom, hogy a cpu magjai nem mentek 90 fölé.
most őszintén, ha van benne egy minimum Intel Core i5-2520M proci, nem is beszélve az i7-esekről és van mellette egy amd firepro mit tudom én milyen, akkor ez amit itt leírtál, nem hogy normális, hanem egyenesen tökéletes hőfok, az adott vashoz képest.
a másik meg az, hogy ez egy w szériás elitebook, az elitebookoknak nagyon jó a hűtésük, ráadásul nem is régi gépek, semmi bajuk nincsen.
én örülnék, ha 30fokos melegben ilyen értékeket kapnék egy ilyen kaliberű vasnál.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Nixon18 #32224 üzenetére
azt mondod játéknál 60 felett van egy picivel a hőfok, akkor tuti jó géped van, mert az az érték szuper, általában a mostani gépek elérik integráltan a 90fokot is és dedikáltan a 105-öt is.
úgyhogy örülj neki, jó hűtésű laptopod van.ha viszont alap hőfokra érted, amikor a gép nem csinál semmit, akkor már gáz a 60fok.
-
-
törölt tag
válasz
Nixon18 #30573 üzenetére
ezt igazából az AMD-s procisok tudnák megmondani, a Lenovom hűtése igen jól szabályozható volt, nálam soha nem volt melegedési probléma még emelt órajel mellett sem
az egy nagyon jó gép lett volna, ha AMD APU rendszere (CF-re gondolok) jobban támogatott lett volna, de nem volt, ezért eladtam, utána egy Samsung 3-as i5 proci + 520MX VGA, játékban jobbat teljesített, mint az AMD CF-ben...(HD 6650M volt benne) -
törölt tag
válasz
Nixon18 #30565 üzenetére
Ha ezen órajel mellett meghagytad a feszültséget, akkor egy próbáld ki, hogy minimális léptékkel, de csökkented a proci feszültségét nála, és/vagy ezen feszültség mellett, emelsz még rajta
alapvetően túl van feszelve a proci
igaz nekem A6-os proci volt, de nagyobb emelést is elbírt, bár nem emlékszem már, hogy mennyi volt amin járattam -
Siriusb
veterán
válasz
Nixon18 #30551 üzenetére
A filmnézés miatt gondoltam, hogy esetleg videokártya driver probléma (hardveres gyorsítás). Vagy lehet más is pl. nálam nvidia kártyánál volt olyan flash verzió, hogy ki kellett kapcsolnom a hardveres gyorsítást, mert kék árnyalatban jelenítette meg a videót.
Elég egy pendrive, legtöbb linux disztró telepítőjét livecd-ként ki lehet próbálni. -
Siriusb
veterán
válasz
Nixon18 #30544 üzenetére
Bár nincs tapasztalatom ezzel a processzorral, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy az általad vázoltakra kevés lenne. Nem lehet pl. driver probléma, tele merevlemez inkább? Vagy energiatakarékosra állítottad az üzemmódot és a proci nem tud teljes erőből dolgozni?
Gondolom windows-t használsz, kipróbálhatnál egy linux-ot is. -
-
törölt tag
válasz
Nixon18 #30545 üzenetére
nekem egy Lenovom volt A6-os procival és hát az is vérszegény volt. Ezért használtam a tuningot felfelé és lefelé is, annak ismeretében, hogy mihez kellett. Garit nem veszti el, ezek a procik szorzózár mentesek.
[link]
Ebben a topicban bőven találsz infót a használatáról, akár még segítenek is az A4-hez beállítási tanácsokkal, de utána magadnak kell kitapasztalni, hogy a Te géped mit szeret.
Tehát használható, jó, de nem ész nélkül. Apró lépésekben érdemes és figyelni kell hogyan viselkedik a proci, mennyire melegszik - nekem pl. nem volt észrevehető.
Az a baj az AMD ezen sorozatával, hogy alacsony órajelen mennek, így elég lassúak. De nem csak ezért. -
Dhampir
félisten
válasz
Nixon18 #26976 üzenetére
Nagyon szívesen!
Érdemes a HP SoftPaq Download Manager-rel lerántani a szükséges cuccost, és fel is telepíti.
-
Dhampir
félisten
válasz
Nixon18 #26974 üzenetére
A Hotkey Support fent van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest