Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
Az a trükkje, hogy beírod a típusát, s akkor meg tudjuk mondani.

(Ui. néha más-más módon kell, általában F1 vagy F2 vagy F12, de lehet más is.) -
sid.:Rc211v
őstag
hi all. .. egy teljesen láma kérdésem van..hogy kell egy laptop bios-ába be menni ? ez elég lol kérdés tudom de már egy pár gombot megnyomtam de nem történik semmi..(del.f5,f7,) nemtom hogy kell
(nemtom lehet van vmi trükje?)
-
törölt tag
sziasztok.
szeretnék egy ilyen gépet venni:http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=cat3&product_code=344794&Pn=Pavilion_dv9207us_Notebook
tud vki vmit rola netalán használ vki ilyet ha igen mi a véleménye.
elöre is köszi.
ha meg lesz a cucc majd jövök gyakrabban is... -
Nand_i
tag
Hali!
Vista alatt ki mivel figyeli a gep termikus zonait?
Udv, Nandi -
peterm711
aktív tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
távirányitót azt adtak hozzá, nem kellett külön venni.
amugy meg:
AMD Sempron 3500+ 512 L2 Cache
15,4 '' WXGA High Definition BrightView Widedescreen Display
120GB 5400RPM HDD
1024MB DDR2
nVidia Geforce Go6150
stb.stb.
túlzott megedést nem vettem észre, cask hogy állandóan kapcsol ki-be a ventilátor. -
Kerio
őstag
nagyon gagyi ez a hangkártya ami a 6325-ben van.... Vistaval ugy akad a hangja...

Nem létezik rá valami használható driver? -
neduddki
nagyúr
HI!
NA en a levaltsaas oromere beszeretem meg 3dn mc6320-ast. 2db 883 meg 1db 368-ast. remem tovabb erositik a nc-k eddigi igencska pizitiv tapasztalatat:- )))
udv
neduddki -
용 Bob
senior tag
A problem még nem oldódott meg.A get data back for NTFS progit kipróbáltam amit ajánlottatok,csak a probléma az,hogy még mindíg nem tudom kiírni IMAGE fájlba a recovery discet.Illetve alapból HIDE-tipusunak minősíti a program,ezért nem tudom mit lehetne még csinálni.A progival csináltattam egy image fájlt elvileg a recovery partícióról,de azokat darabolva csinálta meg,és nem rendelt hozzá semmilyen progit.
Ötlet valaki??? -
Nantucket
tag
Nálam a lecsukás nem a biosból implementált OS független hibernálást takar (van egyáltalán ilyen, a hp notikban?), hanem a windows hibernálást hívja meg. Vagyis ugyanaz történik, mintha rákattintok a winben hogy hibernate. Valamint onnantól kezdve hogy le van tiltva biosban minden extra power up funkció, nem az OS felelősségge ha bekapcsol a gép. Továbbra sem jöttem rá a jelenség okára. Marad az a megoldás amit itt javasoltak (nemtom nekem miért nem jutott eszembe) hogy hibernálás után kiveszem az akksit. Ez így viszont kicsit favágás feeling, jó lenne rájönni, mi az igazi orvosság.
-
Adrián29
aktív tag
Sziasztok fórumtársak!
Valaki erről a tipusról tudna nekem tapasztalatot írni?:
HPQ nw9440 (EY612)
• 17''WUXGA (1920x1200pixel) anti-glare TFT • nVIDIA QuadroFX 1500M -512MB TCache
• Core2-Duo T7400 (2.16GHz/4MB/667)• 1024MB DDR • 100GB HDD • DVD+/-RW D-Lay.
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • (MgAl)fémház • Microsoft Windows XP Professional
notebook PC • new • 3év nemzetközi HP garancia
Mennyire megbízható ez a tipus,és a videókártya tipusáról sem találtam bővebb információt a neten.
Nagyon megköszönném,ha valaki leírást,tapasztalatot tudna nekem mondani.
Ez a videókártya a mostani játékok futtatására alkalmas?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv:mindenkinek! -
peterm711
aktív tag
sziasztok!
nekem sikerült beszereznem egy HP Pavilion dv6000-est. a gép szuper, csak nem tom hogy hogyan kell beállitani azt, hogy reagálljon a távvezérlöre. tudna nekem vki segiteni? -
nemcso
őstag
válasz
Nantucket
üzenetére
Akkor windowsból hibernálj : /Leállítás/hibernálás.
Én egy nx6400 -at használok, naponta többször hibernálom, viszem egyik városból a másikba magammal és 1000%, hogy nem akar magától bármilyen részegysége bekapcsolni. A windows-os hibernáláskor ténylegesen kikapcsol a gép, ahhoz, hogy újrainduljon, nekem kell a bekapcs. gombbal indítanom. -
Labrador
tag
DVD Nézésnél minek hajtanád le a kijelzőt?
Vagy külön monitorra van csatlakoztatva? Esetleg TV?
Addig fog menni a gép, ameddig az aksi bírja... Ha hálózatra van dugva (macska meg fel van mászva a fára), akkor így mehet bármeddig. Arra tessék figyelni, hogy a szellőző útja ne legyen elzárva. Akkor szellőzni is tud, és semmi probléma. -
Kerio
őstag
Ha beállítom, hogy a gép semmit ne csináljon, ha lehajtom a kijelzőt. Tehát ne kapcsoljon ki, és ne kapcsoljon készenléti állapotba... Így mehet-e a gép órákat? Pl.: DVD nézésnél. Persze a kijelző kikapcsol. De a gép ugyanugy megy...
-
Nantucket
tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Ja igen, ezt elfelejtettem leírni, hogy a jelenséget úgy produkálja, hogy minden ''extra'' power up lehetőség le van tiltva. A hibernálási lehetőségről meg nem szeretnék lemondani. A jelenség azért kellemetlen, mert így nem merem szállítani, hisz ha a táskába rakva bekapcsol, akkor a szivacsokkal szépen kibélelt, igen jól szigetelő, szűk helyen könnyedén elérhet olyan hőfokot amit nem kéne...
-
Nantucket
tag
Sziasztok!
AZ nx 7400-asom azt a jelenséget produkálja mostanában, hogy magától bekapcsol. A jelenség pontosan: ha nem rendesen leállítom, csak lecsukom a fedelet (ilyenkor hibernál), akkor a lecsukás után kb 20 perccel bekapcsol magától, ilyenkor a ventik mennek, a kijelző háttérvilágítása is kigyullad, de egyébként se kép se hang (tehát fekete képernyő és nem reagál semmire, de a windows bejelentkező hangot hallom) (ha újból lecsukom, megvárom amíg leáll és bekapcsolom, akkor folytatja a windowst).
Valakinek van ötlete a megoldásra? -
용 Bob
senior tag
Wow!
Meg van a prog,csak rá kéne jönnöm hogy kell használni
Remélem nem csinálok nagyobb kárt -
Meta
tag
Ez egy program, ami képes visszafejteni az adatokat a winyóról.Persze ennek feltétele hogy minél kevesebbet másolj rá (magára a diskre) mert felülírhatsz dolgokat rajta, és úgy már használhatatlan a visszanyert adat (ha egyáltalán képes visszahozni). Szóval kell hozzá egy progi (NTFS vagyFAT ) meg egy másik adathordozó amire lementheted az adatokat. Have fun & káve ropi ajnálott mert meglehetősen hosszadalmas művelet.
-
-
용 Bob
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Hy!
Nem particionáltam újra a recoveryt,sőt még ki is írja hogy hogy 6,..giga foglalt rajta,ebből gondolom hogy rajta van még a cucc,csak éppen előhívni nem tudom xp alól.belemegyek a recovery könyvtárba aztán nincs ott semmi,közben meg jelzi,hogy el van foglalva rajta 6,7 giga.
nem particionáltam újra,csak a 140 gigás-nem recovery-particiót formáztam és rakatam fel az xp-t.Szóval ezért látok némi reményt. -
parandroid
félisten
Gondolom újrapartícionáltad a HDD-t, vagy csak leformáztad a recovery partíciót. Ez az így járás tipikus esete. Magyarországon szerviz nemigen fogja ezt neked megcsinálni, főleg nem garanciában. Egybként nem igazán értem, hogy miért nem működnek az interneten lévő meghajtóprogramok, eddig ilyennel még nem találkoztam.

A Recovery partíció lényege a telepítőlemezzel szemben nem a spórolás, hanem az egyszerűsítés.
Viszont a user error ellen ez sem véd.
p -
yash
senior tag
válasz
fractoros
üzenetére
Hát, ez elég szarul hangzik... n a BIOS-ból futtatnám le a HDD self testet. HA az sikerrel lefutott, akkor nyugi van, nem a vinyod a rossz... ellenben lehet, hogy a kiirt telepitö DVD a nem jó... ugyanazzal kell próbálkoznod, mint a barkácsolós kollégának: Windows telepités eredeti lemezről, majd driverek összevadászása.
-
yash
senior tag
Úgy néz ki legyaktad a recovery particiót, ami szivacs, mert azon volt a gyári licenszes Vistád a gépeden matricáján levő kulccsal. Valószinüleg a gépeden levö kulccsal nem is fogod telepiteni az eredeti Vista DVD-t, XP-nél is ez volt a szitu... mert ezek valami spéci gyárilag barkácsolt rendszerek ám! Nem baj, a matrica azért megvan a gép hátoldalán, bár sokra nem mész vele valószinüleg, ami az autentikálást illeti. Hát ez van, előbb olvasni kellett volna

Egyébként, remélem XP-s driverekkel próbálkoztál XP alatt
F11 azért sipol, mert már nincs recovery particiod. Az addig működik csak, amig a gyárilag barkácsolt OS van fent, annak a boot procedurájába épitik be ugyanis szoftveresen az F11 funkciot.
Gondolom, nem követted a használati utasitást sem, amia géped dobozában volt nagy piros betükkel: első lépésként kérjük írja ki DVD-re a Recovery Manager programmal a gyári OS másolatát az előre telepitett program segitségével! Tehát, legelső körben neked saját magadnak ki kellett volna irnod a Vista telepitöt a Recovery particióról, amit te nyilván nem tettél meg.
Nyugi, az én gépem 525e volt, és ehhez sem volt telepitö DVD, söt még optikai meghajtó sem
A recovery particiodnak kapáltak, felejtsd el.
Megoldás: Windows telepitése, és honlapom található driverek felerőszakolása. Második lépésben, ha ez nem megy, megpróbálkozol a magyarországi HP szervizzel, pár ezer forintért adnak neked telepitö DVD-t a gépedhez, ha jófejek. -
fractoros
csendes tag
HP nx 5000 Business notebook eleinte jól ment, majd Win XP kék halál (ntoskernel hibával) Újratelepítés után (komplettan, gyári HP lemezről a driverek) folyamatosan úgy indul, hogy ''imminent faliure of HDD, run self test, or ignore - push F1) F1 után elindul gond nélkül, a self testet viszon 98%-nál abbahagyja, mondván: ''Reading error''. Windows gond nélkül formázta a vinyót, összes windowsos teszt szerint rendben van, nincs szektorhibája, de az induló imminent faliure nem tűnik el. 30Gb Toshiba winchester van benne.
Segítség!!!!!!! -
용 Bob
senior tag
Hali mindenki!
Nem rég lettem tulajdonosa egy HP Pavilion 6327ca típusú nooteboke-nak és a következő problémám lenne vele:
Alapból Vista volt rajta én meg reflexszerűen felraktam az xp sp2-őt.A probléma innentől kezdődött,mert naívan azt hittem,hogy majd töltök le drivereket a hp honlapról,aztán megy majd minden ahogy kell.De nem így lett,mert nem fogadtta el egyik drivert sem,ami a honlapon volt.Aztán (ezzel kellett volna kezdeni) elolvastam a használati utasítást.Akkor esett
le (ilyennel egyépként még nem találkoztam) hogy van egy recovery nevezetű meghajtóm,amin szépen minden driver, a vista telepítő,és egyébb kellékek vannak.De mint mondtam,ekkor már késő volt,mert az xp már ott figyelt a notin.Ezért most ott vagyok.hogy nem tudom visszanyerni az adatokat a recovery meghajtóról.
Egyébként nem értem hogy több százezres géphez miért nem lehet telepítő DVD-t adni???
Tán ezzel akarnak spórolni??
A hab a tortán,hogy ezt a gépet Canadából hozták,szóval szervíz nem túl esélyes.
Ha valakinek volt már ilyen problémája vagy tudja a megoldást,előre is köszönöm!
Ja az F11 nyomkodást bootnál már próbáltam,állítólag azzal bejön a rendszervisszaállító,de eredményképpen csak sípolt mint állat. -
Meta
tag
Hali
Van egy HP nc6220-as notim, és arra szeretnék matricát venni a tetejére hogy ne karcolódjon tovább (már lassan egy éves a lelkem
)
Viszont a gellért térnél lévő hp magyarország nem hallott róla (vagy csak az eladó csaj) sem a budafoki úton lévő notebookstore. Tehát kérdés: hol lehet ilyen hasznos kis kiegészítőt vásárolni?
Előre is köszi!
Üdv -
Kerio
őstag
ki lehet-e szedni a belső RAM-ot? vagy integrált?
-
Labrador
tag
Mekkora ez a kis pöcök? le tudnád fényképezni? Amit jó lenne tudni, az az, hogy ez a kis pöcök csak egy müanyag darab, vagy van-e benne valami létfontosságú alkatrész is. De gyanítom, hogy csak müanyag, így semmi jelentősége sincs, csak így megoldották, hogy más alkatrészt kelljen venni más géphez. Szerintem nem meri sinki se kimondani, hogy törd le nyugodtan...
Azt azért áruld már el kérlek, hogy mekkora. Egy fénykép sokat segítene. -
Gabe™
csendes tag
#222-re senki más nem tud valami okosat?
Köszi a HP battery check-et, kipróbálom otthon. Vista alatt megy, vagy felejtsem el? -
BluEyes
őstag
Hogy kicsit megnyugtassalak:
Everest: memória valós órajel 266Mhz, effektív 533Mhz
Right Mark: memory clock 222Mhz (no hogy ezt hogy kalkulálta ki?
)
Memtest86+ 1.7: memory clock 399Mhz (ddr800) DDR II (ez meg kicsit már sok
) chipset típusa g965 (ez se talált
)
Cpuz: proci típusa M420 (neeeeem hanem M410
)
Ennyit a tesztprogikról.
[Szerkesztve] -
Kerio
őstag
A HP nx6325-n (Sempron 3500) nagyon szépen fut a Vista Ultimate. 2,4 pontot kapott. De megy úgy mint az XP. Annyi, hogy tettem egy 512 memória modult a másik 512 mellé
-
Ateesz
tag
még nem de már töltöm le majd meglátjuk mi lesz. köszi
-
Ateesz
tag
Hello van egy hp pavilion ze5600-as laptop. vga drivert szeretnék hozzá szerválni aida32 ennyit ír a vgarol: ATI Radeon IGP-340M (RS200M) Videokártya
ATI Mobility Radeon 7000 IGP (RS250M) 3D gyorsító
Neten kerestem hozzá drivet szedtem is le de vagy nem installálja fel vagy nem jo hozzá help köszi! -
sghc_toma
senior tag
nekem is nc8430-am van, de azzal a problémával nem találkoztam, ami neked van az ujjlenyomat-olvasóval.. lassan kell lehúzni, meg kicsit rá kell nyomni az ujjamat, így mindig olvassa..
viszont ha hibernálásból jön vissza a gép, sokszor nem működik az olvasó.. meg néha előfordul, hogy leolvassa a csuklómat gépeléskor, ez egyrészt zavaró, másrészt meg van vele egy nagyobb gáz: hibás olvasás után néha az asghost.exe teljesen leterheli az egyik magot.. ezen csak az újraindítás segít.. -
Labrador
tag
[link]
Szerintem itt lesznek még értékcsökkenések az nx, nc, stb szériákban, mivel ezek az új modellek... -
Kerio
őstag
Nincs senkinek HP nx6325 -öse? EY343EA verzió... Tehát Sempron CPU-val.
Egyszerűen nem értem, hogy 533, vagy 667-es DDR-II van benne. Mindenhol 667-t írnak. De az enyém csal 333-n megy.. -
hoember 2
aktív tag
zv5000 nem 6000
![[kép] [kép]](http://www.laptopcloseout.com/hp_zv5000.jpg)
[Szerkesztve] -
Motaba78
addikt
szerencsére ismeri :
core duo t2300 1,66 667mhz 2mb l2 c
core2 duo t5500 1,66 667mhz 2mb l2c
core2duo t5600 1,83 667mhz 2mb l2c
én egy sima core duora gondoltam de most hogy mondtad az akksit nem rossz ötlet mivel melora van a gép, ram már 1 giga van benne és nem olyan lassu az 1,73 ghz mobil cerka
frontpage, számlázás, adatbázis kezelés, könyvelés szépen megy rajt komolyabb melora ott az asztali, ezt meg a kicsi suly kb 2,5 kg akárhova vihetem, kösz a segitséget.
[Szerkesztve] -
-
hoember 2
aktív tag
Segitsen nekem egy hp guru

Adott egy Hp pavilon P4 es noti, ami müködik rendesen egészn addig mig aksiról használom.
Namármost én dolgozni szeretnék vele otthon, természetesen hálózati adapter bedug, minka folyik, egyszercsak kiirja hogy az aksi lemerült töltsem fel. Hogy lehet ez? Hisz be van dugva a töltö .
Viszont ha a gép nem megy akkor jól megy a töltés. A másik hogy aksi nélkül is mennie kellene csak töltőről, namásmost ez nem megy
Mi lehet a gond? Akitől vettem azt mondja hogy a töltö vadiuj
köszi a segitséget
-
Omni
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Széép
Sürgősen rohanj a HP-hoz és vegyél új HP akksit
Ha rajtahagyod a csíkon a kurzort, azt hiszem kiirja százalékosan is. -
Omni
aktív tag
válasz
Motaba78
üzenetére
Ha nem konvertálsz videót, zenét képet; nem vágysz a Vista-ra, stb.. nincs sok értelme a cserének szerintem. Akkuidőben nyersz vele, azonban ha egy tartalék akksit veszel a Celeronhoz (pl a Core duo csere összegéből), már tovább bírja a Celeron..
Továbbá kétséges, hogy támogatja e az nx7300 alaplapi chipkészlete a speedstepet, dual core-t. (Ha nem támogatja, akkor csak egy mag menne a kettőből, max órajelen: ismét kapnál egy ''Celeront''
). -
Motaba78
addikt
sziasztok
érdeklödni szeretnék van-e értelme egy celeron m430 (1,73ghz) procit lecserélni egy core duo processzorra ?
azon kivül hogy gyorsabb lenne, illetve állithato a sebessége, akkuüzemidöben is jol járnék e vele ?
-
Gabe™
csendes tag
Milyen az a program, amiről itt beszéltek HP akku progi néven? Megnézném!
-
Gabe™
csendes tag
Az nc8220-as aksijának típusa: 372771-001 de olyan is van rajta, hogy HP Part Number: 361909-003.
[Szerkesztve] -
Gabe™
csendes tag
-
atosz
őstag
Jól tudod. A notik úgy átlagosan 92 és 96%-os töltöttségi szinbt alatt töltik csak az akkut. A Thinkpadoknál ez az érték bármennyire állítható, baromi hasznos funkció!
Alapvetően semmi baja nem lesz ezért az akkudnak. Egyedül akkor lehet hátrányos, ha ettől az akku melegszik, mert azt nem szereti. De ha nem is használod, akkor tök mindegy sztem, mert magától is ''fárad'', egy idő után így is úgy is tönkremegy. -
Labrador
tag
Nagyon nem ismerem ezeket az ujjlenyomatolvasós hp-kap, ellenben a soyal nevezetű termékeket annál inkább.
Amit tudok ajánlani:
próbáld meg kis háttérfénnyel elfogadtatni az ujjlenyomatod., és ügyelni arra, hogy amikor használod, akkor ne kapjon nagy fényt más forrásból. Az ujjlenyomatod is tud változni, elvileg az izzadtság is megváltoztatja (folyadék az olvasó és az ujjad között, ezért mást érzékel).
Én raknék rá egy nagy hatalmas matricát (pl windows genuine), és elfelejteném az egészet
-
Gabe™
csendes tag
Kis problémám van, pontosabban csak egy kérdést intéznék főleg tapasztaltabb hp-soknak:
Adott egy nx7300 a gyári aksijával. Kb. 2,5-3 órát bír. Van egy ismerősnek egy nc8220 notija, a 8 cellás gyári aksival, amivel az enyém több mint 4 órát bír. El is adná nekem a srác, csak az a gond, hogy az én aksim nem megy rá egy kis pöcök miatt az nc8220-ra. Szerintetek le szabad törni ezt a kis pöcköt, és menni fog, vagy felejtsem el? Merthogy ha az enyém megy az ő aksijával, és tölti is, akkor fordítva is mennie kéne, gondolom én...
Köszönöm a választ! -
MyCroft
tag
Sziasztok!
Van egy HP nc8430-as gépem, de az ujjlenyomat olvasóval nem igazán értjük meg egymást. Felraktam a fingerprint reader drivert, a HP protect toolst, meg az ujjlenyomatolvasóhoz tartozó modult. Első nap ment is szépen, regisztráltam az ujjlenyomatomat, elfogadta és utána be is tudtam vele lépni windowsba.
Aztán másnap elkezdett hülyén viselkedni, amikor be akartam lépni, állandóan azt írja, hogy beolvasta a képet, de a gyenge minőség miatt nem elfogadható (The image has scanned but it has poor quality to be accepted).
Na mondom sebaj, regisztrálom újra az ujjlenyomatot, ott ugye 4x kell egymás után leghúzni az ujjad, a röhej, hogy az első 3 csont nélkül átmegy, de az utolsónál újra a fenti üzenet. Legalább 20szor próbáltam (6 különböző ujjal
) és mindig ugyanaz a móka, az első 3 tökéletes a 4.re meg jön ez a hülyeség.
Gondoltam rá, hogy koszos lenne a scanner, de akkor miért fogadja el az első 3at??
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Jajj, még egy kérdés, erről már sokszor volt szó és nem akarok újabb vitát kirobbanatani
Szóval sokak szerint ha AC-ről megy a laptop, vegyük ki az aksit a gépből. Ha minden igaz az nc8430 addig nem tölti az aksit, amig az 95% felett van. Ezt alátámasztja az is, hogy pl most sem világit a töltést jelző led
Szóval elvielg - ha elfogadom azt, hogy ha hálózatról megy a gép, akkor ne legyen benne az aksi - tök mindegy, hogy kiveszem az aksit vagy nem, hiszen így sem tölti.
Előre is köszi a válaszokat!
Ha volt ezekről szó, bocsánat, jó pár oldalt elolvastam még vásárlás előtt, azokon nem találkoztam ezekkel a dolgokkal
Üdv,
MyCroft -
Labrador
tag
Re all, elég rég írtam.
A stroboszkópszerű monitor:
NHC nélkül azóta sincs.
Az aksi:
amikor megvettem a gépet, akkor bírt vagy 3,5 órát. Most tartok vagy 2,5 óránál. Kezdenek kijönni a problémák szééépen lassan.
Win 2000-et telepíteni a notira:
Ha lehet akkor inkább egy xp profot...
Bár a tapasztalatok is számítanak, és a főnököm megmondta: Mindent meg lehet magyarázni, szóval nem csodálkoznék el, ha 2 hónap múlva mindenki 2000-essel workölne.
Használt notebook értékei:
Ha HP, vagy compaq, akkor szívesen segítünk, ha nem, akkor tessék a megfelelő fórumot megkeresni.
Telefon aksi:
Nem ide tartozik, de azért a tapasztalatok:
Nokia 6310i: kb 10 nap napi 2 óra beszélgetéssel
SE 610i: kb 8 nap napi 3 óra beszélgetéssel
Nokia E50 (jelenlegi készülék, kapaszkodj!) napi 0,5 óra beszélgetés mellett max 4 nap...
Symbian szívja rendesen...
Kellemes hetet mindenkinek! -
kspbarebone
csendes tag
válasz
üzenetére
Már mind1, leszedtem a win 2kt, egyébként dma ban volt, és a szimulációkat is elrontotta, most felratam egy angol xp-t ott + a daemon tools SCSI meghajtóitól lett kék halál folyamatosan, úgyhogy most egy másik xp települ. egyszer csak jó lesz. win cdm van. áram van, időm nincs.

-
törölt tag
válasz
kspbarebone
üzenetére
dma módban van, vagy pio-ban? próbálj egy imgburn-öt interface-eket váltogatva... (aspi, stb).
-
Motaba78
addikt
sziasztok
érdeklödni szeretnék hogy van egy nx7300 notim és honnan tudom hogy milyen foglalatu benne a proci mert szeretném kicsit erösebbre cserélni jelenleg 1.73 cerka M van benne.
illetve jobban járok- e egy normál dothan procival azt tudja már a speedstepet is ez a cerka sajna nem.
Illetve mivel az tudja akkor elméletileg az akkum is jobban fogja birni mert visszaveszi a sebességét jol gondolom ? valamint a cpura másik hűtö is kell nem ? vagy elviszi ez ami most van benne ?
köszi elöre is
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
kspbarebone
üzenetére
többféle íróprogrammal próbáltad legalább?
-
yash
senior tag
Az én akku-m wear level-je 0%-os, pedig 8 hónapja fut szinte folyamatos üzemben akku-ról, egy héten kb 4/24-et.
Tölteni úgy töltöm, hogy töltőn csücsül, aztán ha megyek vhova, általában csutkára lemegy, ez olyan havi 4-5 alkalom.
Tehát nagy valószínűséggel kizárólag a töltés-kisütés ciklusok csökkentik csak az akkuéletet, a hálózaton tartás nem jár effektíve nagy kapacitásveszteséggel. Néha le kell meriteni azért szerintem. -
kspbarebone
csendes tag
Nagyon szép, hogy itt az akksikról beszélgettek, de nekem dvdt kellene írni win2k val az nx 7400-mon. Szóval pls help. Egyébként nekem kb fél éves, és még mindig simán bir 140-160 percet.
-
bubuka71
aktív tag
Lenne 1 p4 1.8 ghz 512 ram . 20 giga vinyó . dvd ram . 15 colos . mennyit ér ? Fujistsu . ill van 1 compaq is .
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
...ASUS A3H a tipusa...köszi ezeket majd amiket montál kipróbálom most megyek dolgozni 

Vagy külön monitorra van csatlakoztatva? Esetleg TV?

)

Pyttawrx