- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PK58
tag
válasz
garfield-r #6334 üzenetére
Köszönöm!
Közben letöltöttem a HP oldaláról a manual fájlokat és az egyikben rábukkantam! Végül is a dolog egyszerűnek tűnik, de asszem csinálok helyreállító lemezeket! -
adm
őstag
válasz
garfield-r #6323 üzenetére
ha alacsonynak nem is alacsony, de nem biztos, hogy magas. amíg csak a proci melegszik, és a gép burkolatán/billentyűzetén nem veszel észre túlzott melegedést addig nincs probléma. ez műanyag felületen kb 50fok fölött lehet.
a lényeg inkább, hogy a terhelés elmúlásával mp-ken belül csökkennie kell nagyjából 10 fokot. ezt követően fél-egy percen belül vissza kell hűlnie a normál értékre 45-50 fok alá.
mivel a hp-k fő alkatrészei általában az alaplap felső oldalán, a billentyűzet alatt vannak és a levegőt a ventilátorok átszívják a felső oldalra, a megemelés hatásosabb lehet, mint az aktív hűtés.
-
Sherman
tag
válasz
garfield-r #2424 üzenetére
Csak hogy legyen számadat is a vinyókról. A Hitachi és Seagate összehasonlítása.
A halk működésnek azért ára is van, a fejpozícionálás lelassul, romlik a sebesség.
Nekem megérte, mert nagyon zavart a kattogás. -
RedWing
aktív tag
válasz
garfield-r #2422 üzenetére
A remény hal meg utoljára!
-
Sherman
tag
válasz
garfield-r #2419 üzenetére
Nekem is ilyen Seagate HDD volt a HP-Compaq notimban (nx7300), de elég hangosan kattogott, és nem volt benne Acoustic Managment, ezért le is cseréltem egy Hitachira. Megérte.
A gyűrődést is jól bírja a gép. -
RedWing
aktív tag
válasz
garfield-r #2419 üzenetére
Üdv!
1: Egyémben anno Seagate volt. (60GB/4200/2MB) Az nagyon melegedett és elég hangos is volt. Mióta a mostanit használom (Samsung 80GB/5400/8MB) semmi ilyesmit nem észleltem. Tökéletes.
2: "sima" 2 csatornás. 5.1-hez külső kártya kell. Saját tapasztalatok alapján ezt ajánlanám: [link]
3: nekem még a régi nx6125 van, de az nagyon jól bírja a strapát!Masszív darab!
-
Maxiri
tag
válasz
garfield-r #2412 üzenetére
A döntés a Te kezedben van. Ha nem gond a drágább noti, akkor mindenképpen jobb választás, hiszen a későbbiekben egyre növekvő igényei lesznek az alkalmazásoknak processzor-igény és memória-sebesség szempontból. Annyival nem jobb a proci, amennyivel drágább.
Néhány másodperc (5-10) különbség van egy kb 2perces számításnál. Szóval, ha a drágábbat veszed, akkor a Vista miatt gondold meg. A gigaherzt nem minden. Ott van még a tranzisztorok száma, hő-emisszió, cache stb.
. Annyiban jobb a drágább, hogy 800 MHz-es az FBS-je, ami azt jelenti, hogy gyorsabb a memóriakezelése. Nem számottevő, de gyorsabb.
[sum]: A processzor számolási ideje nagyjából azonos, viszont a drágábbnak gyorsabb a memóriakezelése. -
Maxiri
tag
válasz
garfield-r #2409 üzenetére
Ha filmeket akarsz nézni, netezni akarsz, Office -t használni vagy ilyesmi, akkor a proci az elég lesz, viszont ramot vegyél bele még 1 gigát, mert a vista lassú lesz + még használni akarsz office-t vagy bármit, lassan váltana taskot.
Tehát a +1 giga ram erősen ajánlott.
-
Maxiri
tag
válasz
garfield-r #2404 üzenetére
Hát, mitismongyak. Nagy grafikai teljesítményre ne számíts => ~Radeon 9600 pro teljesítményét tudja, ha tápon van(vagy teljesen feltöltve...ha merül gyengébb lesz) -! Akkuról való üzemideje alacsony fényerőn max 3 óra (ahhoz képest, hogy 17"-s jó +). A proci jó, bár lehetne jobb is, ez afféle középkategória alsó fele. HP = megbízható +. Nem melegszik +. Mono hangszóró -. Nincs (beépített) kamera -. Teljes billentyűzet +. Nehéz -. Jó vinyó +. Naggyából ennyi
. Én 6720s-t akarok venni, ennek a kistestvérét, nekem tetszik a design is, bár ez szubjektív. Ha még érdekel valami, akkor írj és igyekszünk választ adni mihamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 840 G3 (Core i7-6600U / 8GB DDR4 / 256GB / 14" FHD / Windows 11) ÁFA-s számla
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest