Hirdetés
- Yettel topik
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adhie
csendes tag
válasz
Mallarme
üzenetére
Ezt gépet vettem meg cirka egy hete, ugyanígy a notebokkstore tól. Elég sok negatívumot hallani róla, igazából eddig nekem nem volt problémám vele. Nem melegszik, akksija elég jól bírja (majdnem 4 órát kibírt játékkal), touchpadet és billentyűt is szidták, szerintem touchpad egészen jól sikerült, a billentyűvel nincs semmi bajom, sajnos numpad nincs rajta de ennyi.
Az anyaghasználat és minőség terén nem kell sokat várni, nem véletlenül ennyi az ára! de ettől függetlenül sztem az sem olyan vészes.
Viszont írogattam is ide, hogy a videokártya driver egy SZAR, ugyanis AMD-s drivert nem lehet feltenni hozzá csak a gyártóét, ami pedig nem tudja valamiért használtatni az ATI kártyát(ugye 2 kártya van benne? integrál Hd3000, Ati 6470). Nálam legalább is eddig még nem sikerült. Most rakom rá a GTA 4 et kíváncsi vagyok, hogy ahhoz használja-e.
Ha van esetleg kérdésed még a géppel kapcsolatban keress meg nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx