- Milyen okostelefont vegyek?
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DravenMoral
senior tag
válasz
FoLey-v #3478 üzenetére
Megnéztem kíváncsiságból ezt a duronautot, hogy milyen ár/érték aránya van.
Hát leesett az állam az árától, az biztos.
4600ft 2g-ért? Meg ne haragudjatok, de mivel tud többet, mint egy mx-6 4g 2.000-ért?
Használtam Thermal Grizzly Kryonaut-ot kártyára és prpcira is annó elég sokat, de semmivel nem volt hűvösebb tőle, mint az mx 4-től. Talán 1 fok eltérés lehetett..
Pedig azért a thermal grizzlyért is 4x-es árat fizettem az artichoz képest.Írtátok múltkor hogy tartósabb a Thermal Grizzly sokkal, de hát nem tudom, több mint egy éve már az mx 4 rajta csücsül a 1080ti-on, de szinte ugyan azok a hőfokok még most is, mint akkor.
-
kocsiska15
tag
válasz
FoLey-v #3338 üzenetére
A tisztítás természetes, az gyakran megvan, már be is szereztem egy palack sűrített levegőt erre.
Közben lett egy kis szerencsém, havernak van "Be-quiet DC2" pasztája, így azt fogom használni. Bár nem értek hozzá, de nem tűnik rossznak, főleg ha azt nézem, hogy ilyet adtak a proci-hűtőjéhez.Köszönöm a segítséget és a tippeket!
-
StefoTech
csendes tag
válasz
FoLey-v #3289 üzenetére
Nekem is eddig jó tapasztalatom van az SYY-157-el, ami a hőmérsékleteket illeti, bár azt meg kell említsem, hogy eléggé nehezen kenhető, ha nem spatulával viszed fel, és gyenge a hűtő leszorító ereje, akkor el sem terül rajta rendesen.Tehát ezzel olyan hogy a mag közepére nyomsz egy pöttyöt, vagy egy X-et az nem játszik, nem fog elterülni. Eddig kicsit több, mint 1 hónapja használok ilyet, de már az álaga is azt mutatja, hogy valószínűleg nem fog pumpoutolni, eddig ugyanolyan, mint az első perctől.
-
Kayn
csendes tag
válasz
FoLey-v #3266 üzenetére
Lehet azok egyikét fogom én is megpróbálni következőre.
Azért furcsának tartom hogy ezek a népszerű, könnyedén hozzáférhető paszták mind ilyen szarok, rövidéletűek. Főleg az MX-4, amit 10-ből 9 ember ajánl, egy 200-250W GPU-n 1 hónap alatt takonnyá válik. Az MX-6, amire írták a neten hogy sokkal jobb direct-die alkalmazásra, mert jobb a viszkozitása meg mit tudom én pedig megkövül a hotspotnál.
Azt lehet tudni hogy a gyártók mit használnak? MSI, Asus, Powercolor, Sapphire stb. milyen pasztát tesznek gyárilag a kártyáikra? -
válasz
FoLey-v #3115 üzenetére
"Jelenleg Alphacool Subzero Thermal grease-t használok ez is gpu alatt kiszárad?"
Sajnos ezt nem tudom megmondani. Egy tesztet találtam róla, ott kiemelik, hogy a viszkozitása jó, mert sűrű, ezért várható, hogy nem fog egy hamar kiszáradni (legalábbis a bleed szót itt kiszáradásnak, esetleg kifáradásnak, szivárgásnak értelmezem): [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Milyen videókártyát?
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával