- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Procira Thermal Grizzly Hydronaut-ot használok aránylag extrémnek számító 400-500w TDP-re EK blokkal és nem tapasztaltam kinyomódást. (i9-7980XE@4.6ghz, kupak alatt liquid metal van, de jó lenne kupak nélkül hajtani)
MX4 szokott menni nálam a nagyobb kártyákra (~200w) és nagyobb xeonokra (130-160w, power limit 200-350w között)
MX2 a low end kártyákra (~100w alattiakra) és kicsi xeon procikra ( kevesebb mint 120w, power limit 200w alatt)
MX5-öt pedig notira mert szerintem rohadt jól kezelhető és kenhető. (15~35w, kis felületen)Hozzáteszem mivel nagyobb a felület a xeonokon és nagy i9-eseken ezért ez nem összehasonlítható a kis felületű procikkal (AM4/AM5) vagy kicsi felületű de nagy TDP-s videókártyákkal. MX-5-el voltak bajok igen, de az nyilván nem az összes terméket érinti, nekem nem száradt be egyáltalán azaz egy évet biztos kibír szerintem. Nagyobb kártya nálam meg csak ilyen 200-250w körüli azokra meg jó az MX-4.
Amiben csalódtam az a HY510 kínai paszta igaz szerintem megromlott mert rosszabbat produkált mint a megszáradt nvidia gyári pasztája egy nagy tesla kártyán. Ennek ellenére használom nagyon low end cuccokhoz. (core2, korai i3-i5 stb procikhoz).
-
-
Nvidia referencia kártyáin (quadro, tesla stb, pny gyártmány) gyárilag mit használ pasztának?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- eBay
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest