- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kayn
csendes tag
válasz
StefoTech #3290 üzenetére
Véleményem szerint minden esetben szétkenni kell a pasztát, nem pötty/borsószem módszer. De fõleg direct-die esetében. Mert oké hogy szétterül a cucc, mikor a hűtő rászorul, de attól függően hogyan szorítja meg a csavarokat az illető, simán mehet az egész cucc csak egy irányba, a chip másik oldalára meg alig jut valami.
3 évvel ezelőtt került hozzám egy Colorful GTX 1660 "újonnan". 1-2 perc után 83-84 fok. Így nézett ki rajta a gyári paszta, ez az ami egy szétkenés esetén biztos nem fordulna elő: -
Kayn
csendes tag
válasz
StefoTech #3256 üzenetére
Én nekem is kb. ugyanez volt MX-4-el. Felkentem egy 5700 XT-re, alapból nagyon jó 70 alatti hõmérséklet. 1 hét után már bekukucskált 70 fölé is, majd ment felfelé egyre jobban. ~2 hónap után már 75 fok is megvolt, 100 fok körüli hotspot. Többször újrakentem, ugyanez. Azóta Thermal Grizzly Kyronaut és MX-6 volt amivel próbálkoztam, lényegesen jobbak voltak az MX-4nél de ezekkel is 4-5-6 hónap alatt felszökött a hõmérséklet 4-5 fokot.
Most egy jó ideje nem nyúltam hozzá, semmi értelme így ennek ha néhány havonta újrakenegetem, kb. fél éve van MX-6-al kenve most 72-73 fok a maximum Edge Temp és 88-90 maximum Hotspot Temp. MSI Gaming X RX 5700 XT.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- eBay
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest