- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Thunder
senior tag
-
laychi
veterán
Alaposan takarítsd le a procit és a hűtő talpát alkohollal, a proci közepére tegyél egy nagyobb borsnyi (nem borsónyi)pöttyöt, a hűtőt nyomd rá, félkörívesen mozgasd oda vissza,majd anélkül, hogy felemelnéd rögzítsd a hűtőt.
Ha nem lesz jó ezután sem, akkor próbálkozz friss pasztával, ha az sem hoz sikert, akkor a hűtő nem illeszkedik rendesen, ha új cseréltesd ki.
Én mx2-t használok, olcsóbb az mx 4-nél és kryonautnál, de kb ugyonolyan jó.
Kupakra semmiképp ne kenj clu-t vagy conductonautot, nem hoz semmit, viszont veszélyes.
Írtad, hogy lesz delid, talán már kiszáradt meg levegős lehet a kupak alatt is.Lehet az a baj, előbb az legyen meg, utana a többi. -
Blue Thunder
senior tag
Az nagyon sok a 87°C. Próbáld azt amit írtam is hogy sokkal kevesebb fesszel kezd. A kérdés ha már írtad hogy néha többet ad, biosban manual módot használsz vagy adaptive-ot? Manual-t használj, XMP nem kell nekem sincs bekapcsolva, alapból csak beálítottam 3200-ra (neked 2666). Vcore 1.15, CPU system agent illetve a VCCIO mindkettő 1.15, Dram meg ha jól láttam 1.2V
Illetve amit kollégák is írtak nézd meg a procihűtőt/pasztát...ennél azért sokkal jobbnak kéne lenni a grizzlynek. -
Blue Thunder
senior tag
Az hogy az aplikátorral ment együtt az nem gond. Kisebb a viszkozitása ergo picivel nehezebb kenni mint az mx4-et.
Ha gta5-nél azaz játék alatt ment ekkora hőfokot akkor ott valami nem kóser. Az egyik hogy kissé sokallom azt a feszt ekkora órajelhez, sokkal kevesebbel kéne mennie. Manuál módban kezd el 1.15-tel és lépkedj fel 0.05-el addig míg nem stabil. Ekkora hűtővel ibt alatt lehetne max 82-84 fokod. Nem hogy játéknál.... -
-
Blue Thunder
senior tag
Hosszú évek múltán igen, lehetséges.
A 80-90 fok az IBT alatt ér el ennyit? Illetve te állítottad be a feszeket vagy automatikusan amit a gép ad neki? Ha automatikusan adja a feszt akkor ne csodálkozz, akkor simán ez a hőfok, ha viszont te állítottad akkor ott valami nem jó, bár 4,3GHz-nek sokallom azt az 1.3V-t.
Delid a lelke, mindjárt nyersz vele 18-20 fok mínuszt. Illetve az én tapasztalatom hogy az MX4 jobban teljesít mint a thermal macid (igen próbáltam ezt is), kinek ez kinek a másik jön be. Nekem delidelt és 5Ghz-en megy ibt alatt max 80 fok
Új hozzászólás Aktív témák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- eBay
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest