- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DravenMoral #3480 üzenetére
Ilyet vettem abból. Thermal Grizzly Duronaut - 6 Gramm (TG-D-006-R) 6g 8e ft körül.
Tesztelem majd azt is. -
válasz
DravenMoral #3465 üzenetére
Szintén spatulás vagyok.
Nem túl vastagon, vékonyan, de nyilván elég mennyiséget teszek rá.
-
válasz
DravenMoral #3462 üzenetére
Bocsi hogy csak most írok.
Szóval a pump-out miatt. Az MX-4 is hajlamos rá. Még az MX-6 is de au kevésbé mint az MX-4 -
válasz
DravenMoral #3453 üzenetére
Szia
Vga-ra mx-4 nem jó, MX-5 alapból kuka bárhova is (saját tapasztalat), még mx-6-ot sem tennéj vga-ra
VGA szerintem a subzero ami nagyon jó, Durot-tal még nincs tapasztalatom. Ma jött meg. -
válasz
kocsiska15 #3328 üzenetére
Szia.
Pl:
- SYY-157 (Ezt itt hardverapron megtalálod)
- Noctua NT-H2 -
Szia. Annyit tehetsz még, mert oda kevés az mx-4, amit te is írtál.
- syy 157 - Ide haza nem találtam forgalmazót (Ti honnan rendelitek?)
Ez van itt a hardveraprón is én is onnan rendeltem, gyorsan megjött. A 2x 4g válztozatot rendeld, vagy marad a
-Alphacool Subzero - 1g kiszerelésben.
Értem hogy drágána találod, de ha ezzel jobbak lesznek az értékek, akkor már megérte. -
A lapkáról nincs tapasztalatom, én nem is szoktam használni vga és cpu esetén. Szvsz jobb egy jó paszta. Ennek lapnak sem túl acélos a specifikációja, de gyakorlati tapasztalatom nincs ezzel. (PTM7950). Ezért nem is reagáltam. Okoskodni nem szeretek.
Oda én subzero-t tennék minimum, vagy (ha te nem vagy tapasztalt ebben /én sem ebben/) folyékony fém paszta.
-
válasz
Zoli0137 #3261 üzenetére
Szia.
Ezek a hőfokok tökéletesek. Nem biztos hogy piszkálnám. Lehet még nincs kiszáradva sem.
Pont most pasztáztam újra subzeroval egy rx-580 4gb oc karit, furmark teszt 74 fok terhelve.
De ha mindenkép kell, akkor a cpu: arctic cooling mx-6 vagy noctua nt-h2, gpu alphacool subzero. -
válasz
macskajancsi #3248 üzenetére
Szia. Gaming noti topikba kérdezd meg, ott van szerintem ezzel több tapasztalat.
így kell csinálni: [link] -
válasz
abridabri #3240 üzenetére
Remélem ezt nem kérdezted komolyan. Még linkeltem is, hogy miket használok. Abból is le kellett jönni, hogy nem csak veszem azokat a pasztákat. Nyilván szempont ajánlásnál is, hiszen ha valaki évente 1x használja, neki főleg nem fogom ezt ajánlani, mikor annyira nem kenhető. A többit leírták.
Sajnos ahogy ezt is leírtam korábban vmikor, hogy 2-3 paszta van, amit nem tudtam/tudok használni, ez lehet user error is. Viszont mivel nekem fontos mit adok ki a kezemből így amibe nem vok biztos, arra nem is tudnék (a munkámra) garanciát vállalni, és hiteles sem lenne az ajánlásom itt. Mivel te is megerősítetted hogy rosszul kenhető, így nem is értem min akadtál ki. Rengeteg pasztát vettem, próbáltam ki, csak azért hogy valóban lássam mi milyen. Nekem az apex felejtős. -
válasz
Peetey91 #3230 üzenetére
Szia. Árajánlatot nem fogsz kapni. Nem rossz az MX-4, de jó lehet a Noctua NT-H2 is oda. Normális helyen, ahol értenek is hozzá 6-10k-tól indul az ára ennek a mesének. Ennél a típusnál figyelni kell a zsanérnál lévő csavarokra, mert a csavarfészek nem a legerősebb sajnos. Most volt nálam egy
Predator Ph315-51-es noti. 1 csavarfészek volt rottyon.
Ha te csinálod, akkor gondolom van is némi tapasztalat. Pl paszta mennyisége, megfelelő takarítása… stb. -
Szia.
4g-os kiszerelés bőven elég több használatra is, de hogy te milyen kiszerelést választasz azt te tudod. Bármelyik pasztával megcsinálhatod, mindkettő kiváló lesz.
Teszteket nézve, 1-4 fok különbség lehet a 2 paszta közt terhelés alatt a noctua javára.
Ami még fontos ugye a megfelelő környezet/ház hűtése.Ha új a hűtő a pure rock, azon szokott lenni vékony paszta réteg gyári. Előbb nézd meg azzal, hogy milyen értékek vannak terhelés alatt, ha gáz, akkor cseréld, amúgy az is maradhat.
-
válasz
sutyerák007 #3181 üzenetére
-
válasz
sutyerák007 #3179 üzenetére
Szia. Szerintem neked is jó az Alphacool Subzero, arctic cooling mx-4 vagy noctua nt-2 paszták egyike.
-
válasz
Motion_Blur #3177 üzenetére
MX-4 is tökéletes még mindig.
-
válasz
DravenMoral #3112 üzenetére
Az MX-4 az egyik legjobb paszta szerintem.
-
válasz
DravenMoral #3107 üzenetére
Igen így van, azért írtam a 4-et, mert a subzeroból, 3,5g, vagy 20g kiszerelés van, ebből veszem a 3,5g, az mx-4-ből, 8g, és az nt-h2 pedig a 10g kiszerelést. Nekem ezek beváltak
-
válasz
DravenMoral #3103 üzenetére
Bár én sokat használok, ezért is van kéznél általában 3-4 fajta is, most is rendeltem 2-t (subzero, nt-h2), 4-8-10gr kiszereléseket szoktam rendelni. Pont ezért, ha véletlen levegőt kapna…
-
válasz
Motion_Blur #3100 üzenetére
Szia. Igen van. Szerintem az már kuka.
-
-
-
Persze a kapton szalcsi. De nem értem ezt a magas hangnemet. Inkább írok olyat, amibe biztos vagyok, mint olyat amit nem csináltam.. A folyékony fém sem megoldás, azt is cserélni kell, plusz veszélyes is ha nincs meg a tudás hozzá.
ja és itt is jó eredmény született.Valahogy így kell ezt: [link]
én ezt így nem tudom megcsinálni -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Automobilista 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest