- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Duronautról elég jókat írnak. Egyébként 5700 XT-m van nekem is és ennél a kártyánál ALAP az undervolt, mivel a gyári értékek nem igazán jól vannak beállítva. Túl sokat fogyaszt és túl sok hőt termel minimális plusz teljesítményért cserébe. Itt olvasgathatsz már kipróbált órajel/feszültség értékekről, amik működtek:
https://www.techpowerup.com/forums/threads/testing-undervolting-with-my-5700xt.258313/
Én is ez alapján csináltam a sajátomat.
-
DravenMoral
senior tag
Nem tudom hogy hogyan ennyire rossz nálatok, de elhiszem hogy nem a legjobb vga-ra.
Nekem 1+ éve van egy 1080ti-on, és nem sokkal rosszabb a mostani eredmény, mint akkor.
Betudható a mostani 30fokos szobahőnek..Én elkenni szoktam kicsit "vastagabban", ti hogyan raktátok rá?
-
Ébri
senior tag
Köszi, közben megnéztem, házventik maximumon mennek, proci automatán, de 60 fok felett már 100%-on pörög (és tényleg 1500 RPM HWMonitor szerint is). Egyéb hőmérsékletek szép alacsonyak, szóval ház nem akadályozza, hűtőnek még valamennyi OC-val is bírnia kéne, szóval remélem tényleg paszta lesz.
-
-
Kayn
csendes tag
Az a 4-5°C növekedés amit én tapasztaltam az kb. visszanyerhető egy undervolt-tal. RTX 40 szériával még nincs tapasztalatom, de én még nem találkoztam olyan kártyával ami ne bírt volna el -50 mV-t, alap órajeleken. Teljesítmény/órajel csökkenés nélkül, sőt...AMD kártyáknál amelyeknél nem a csillagos ég az alap Power Limit még több teljesítményt is jelenthet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO