- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BE4GLE
aktív tag
válasz
Dark Archon #4 üzenetére
Miért a programozót? Ő csak teszi, amire a munkaszerződése és a munkaköri leírása kötelezi. Mondj nemet a főnöködnek és meglátod milyen hamar repülsz. Mellesleg a válasz tartalma nem a programozón múlik.
-
kilua
senior tag
Ja. Én csak úgy tudok hülye választ kicsikarni MI modelltől ha telepítem saját gépre a koboldAIt, letöltök uncensored vagy abliterated modellt hugging faceről esetleg használni az edit gombot. De akinek ez megy az már van olyan intelligens hogy tudja mi a különbség a hülyéskedés és a valóság között.
-
GodGamer5
addikt
Ez egy nevetséges kattintásvadász hír. Ez már túlzás.
-
Függetlenül a hír valódiságától, kíváncsi leszek, mikor tiltják be az összes ilyen sz*rt vagy teszik felelőssé a programozóit.
-
Pityu.
nagyúr
Hát nem tudom ezt,hogy kivitelezik de ha én olyat is találtam írni a chat gpt-nek ami esetleg életellenes dolog mindig csak annyit mondott,hogy ne maradj egyedül ezzel a dologgal ha kell kérj segítséget.Szóval én ezt nehezen hiszem el,hogy még segítene is öncsonkításban meg gyilkosságban.
-
E.Kaufmann
veterán
Kellene külön az ilyen kérések moderálásra tréningelt modell, amin először átfuttatja a ChatGPT a kérés, majd ha az leokézta, akkor folytatja.
-
cami][us
senior tag
Nem mindenki viselte jól a leállást.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest