- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
abridabri #3240 üzenetére
Remélem ezt nem kérdezted komolyan. Még linkeltem is, hogy miket használok. Abból is le kellett jönni, hogy nem csak veszem azokat a pasztákat. Nyilván szempont ajánlásnál is, hiszen ha valaki évente 1x használja, neki főleg nem fogom ezt ajánlani, mikor annyira nem kenhető. A többit leírták.
Sajnos ahogy ezt is leírtam korábban vmikor, hogy 2-3 paszta van, amit nem tudtam/tudok használni, ez lehet user error is. Viszont mivel nekem fontos mit adok ki a kezemből így amibe nem vok biztos, arra nem is tudnék (a munkámra) garanciát vállalni, és hiteles sem lenne az ajánlásom itt. Mivel te is megerősítetted hogy rosszul kenhető, így nem is értem min akadtál ki. Rengeteg pasztát vettem, próbáltam ki, csak azért hogy valóban lássam mi milyen. Nekem az apex felejtős. -
Raggie
őstag
válasz
abridabri #3242 üzenetére
A kolléga azt írta, hogy van ami ugyan olyan teljesítményű de cserébe kenhető is.
Így szempont. Még akkor is ha "csak" kevésszer használod.
Kevésszer is jobb kényelmesen használható dolgot használni, mint kényelmetlen változatot.Akkor ha már mondjuk jelentős árkülönbség is van, akkor már megfontolandó és van pro-kontra érv. De ameddig csak előnye van, addig igenis releváns. Valamint pont ilyen beszélgetéseknek készült a topik.
De ez csak az én gondolatmenetem...
Új hozzászólás Aktív témák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- eBay
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest