Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
hdanesz #73519 üzenetére
Sziasztok,
A kopogás elvileg orvosolva lett (kicserélték a stabpálcákat), viszont elért engem is az EGR cső repedés. (2.2 i-dtec Accord, 2009).
A szerelő azt tanácsolta, hogy AWI hegesztőhöz elviszi és hátha meg tudja oldani a dolgot. Én őszintén kicsit tartok tőle, hogy mennyire lesz tartós megoldás. Ráadásul itt olvastam, hogy ez típushiba...és a gyár előjött egy átdolgozott csővel, ami már elvileg jobban bírja a strapát.A szerelő is tudna rendelni új alkatrészt, bár nem tudom, hogy gyári/módosított lenne-e. Ha igen, akkor látszólag egyértelmű a dolog, mert én inkább arra bíznám a további 10-15 évet....mint valami tákolt cuccra. Ha nem gyárit tud rendelni, akkor gond van...mert hozott anyagból nem dolgozik, tehát az nem opció hogy én megrendelem a fenti oldalról és hajrá, ő beszereli.
Mennyire komplikált ezt cserélni? Mert azon gondolkozom, hogy inkább elhozom a kocsit tőle és elviszem a szomszéd utcában lévő autószerelőhöz, aki dolgozik hozott anyaggal is.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest