Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Baggio04 #54373 üzenetére
Szerintem a legjobb választás ez a monitor az árkategóriájában. A talpa stabilabb mint a vele egy árban lévőké, a VA panel nekem totálisan bejött mind játékra, filmnézésre és netezésre. Teljesen Flicker Free még kis fényerőn is. Elvileg nem az de nekem kis fényerőn se vibrál.
A képe gyönyörű azonban sajnos jobb és bal oldalt picit van egy bevilágítás de engem nem zavar. Sokkal minimálisabb mint más IPS monitoroknál az IPS Glow.
Itt egy kép a kijelzőről.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Baggio04 #47888 üzenetére
Hali!
Nekem, ezelőtt egy nyitott házam volt, és voltak rajta ventik még pluszban, de szerintem ez halkabb sokkal.
Elől, felül, hátul és a két oldalában ami van, azok is mennek. Egyedül a gtx460 2 ventije nyomja el őket, ha játék közben rácsutkázom 100%-raA kábelek elrendezésén nem sokat agyaltam, csak bekötöttem és kész
De az új konfignál már szépen ellesz rendezve..
A noctua egy i5-4670K-t fog hűteni =))) -
HooK™
csendes tag
válasz
Baggio04 #47194 üzenetére
A kérdésedre a többség adott választ, de megerősítem, hogy egy Bitfenix Outlaw jobbos házikó.
-
-
regass777
csendes tag
válasz
Baggio04 #45944 üzenetére
Hát még jó h érdekel a kép!
köszi h felnyomtad. a 2. képen jót nevettem, szét van dobva
egyébként low profile-s memód van?
Jhorogh
Nyilván való én is kizártnak tartom ezt a jelenséget, majd megnézem biosban.Ui:. "jah de az északi híd 29 fokos ami viszont tuti korrekt eredmény, és én azzal megvagyok elégedve.
Megnéztem, 28 a valós CPU °C -
regass777
csendes tag
válasz
Baggio04 #45941 üzenetére
cserélnél úgy, hogy a te házad jelen pillanatban drágább?
igazából nem akarok megválni tőle
ahogy te is mondod az tetszik benne nekem is hogy nem egy alap fekete doboz, de nem is túl csicsa
a 11-ben nekem az nem tetszik hogy az eleje olyan mint 1 felfújt hörcsög pofazacskója
de am király az is
de az biztos, hogy ez a z9 hűs.
olyannyira hűs, hogy az fx-8320as proci jelen pillanatban is 12 °C-os. és az északi hidam is csak 30. szval bevált nagyon
bocs a sok "fejért"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest