- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atmil
aktív tag
válasz
KRoy19 #67398 üzenetére
"El lehet helyezni a porszűrőt úgy is, hogy ne látszódjon. Pl a venillátorok és a radi közé, és akkor takarításkor csak a ventiket kell leszedni és a porszűrőt kipucolni."
Teljesen igazad van.
Próbáltál már úgy ventilátort leszedni, hogy előtte megy a cső?
A vége mindenképpen az lesz, hogy kb: 2-3 évente teljesen szét kell szedni a vízhűtéses gépet. Akkor már nem gond a radiátort vízzel elmosni.#67399) abridabri
Egy nyitott házban, Core p7. Hogy nézne ki a radiátor pull-ba? -
Atmil
aktív tag
válasz
KRoy19 #67391 üzenetére
" nem akkora gond a por nyitott házban épített vízzel"
Az a baj, hogy ott is gond, mert a por megtelepszik, hiába épített víz. A ventillátorok ráviszik a radiátor lamelláira. Ha meg porszűrőt teszel a ventilátorokra, akkor felesleges a nyitott ház. A nyitott házanak pont a látvány a lényege. A porszűrő sokat ront a látványon.Ha rendes takarítást akar az ember csinálni, mindenképpen meg kell bontani a vízhűtést.
Talán pont az ellenkezője igaz. Nagyobb gond a vízhűtést karba tartani a "por" miatt is.Egy időben azon gondolkodtam, hogy fehérre festek mindent amit lehet. A fizikát, kémiát sajnos nem lehet megváltoztatni. A fehéren is ugyanúgy megtelepszik, maximum később.
-
Atmil
aktív tag
válasz
KRoy19 #67388 üzenetére
Ez egyszerűen nem igaz!
Volt már teljesen nyitott házad? Ha lett volna, akkor ezt nem írod le.
A por sajnos olyan, hogy mindenhol megtelepszik egy idő után.
Az alaplapon a gépházon a ventilátorlapátokon a kábeleken stb.Nekem egy ilyen volt [Core p7]
Havi takarítással bőven megtelepedett rajta a por, pedig asztalon tartottam. Kénytelen voltam hetente takarítani. (áttörölgetni)Még egy másik dolog a megfelelő légáramlással is marad a gépházban por.
Igaz nem sok de a por megtelepszik.#Dealer95
Ha a jobb oldalon levő ventik alulra vanak rakva akkor máris megvan a megfelelő légáramlás.
Az egy más kérdés hogy akkor jobb oldalon üres marad.
Vagy betenni alulra plusz 3 ventit. Persze ez a megrendelőtől függ. -
Dealer95
őstag
válasz
KRoy19 #67380 üzenetére
Nekem nyitott In Win D-Frame 2.0 házban van a konfig [kép] , 2 éve nem lett takarítva, semmi por nincs rajta. Nem mindenhol gond ez annyira
Illetve nem az én dolgom lesz a takarítása(+ asztalon lesz, nem földön)
A kérés az volt, hogy legyen garis, hűvös és természetesen olcsó.
Jobban járt, mintha egy bolti kész gépet vásárolt volna ugyan ennyiért valahonnan. -
KRoy19
őstag
válasz
KRoy19 #67104 üzenetére
Na megjött a gép, sajna defektes a táp ventillátora (nincs rendesen a helyén, mert csak akkor tud forogni, ha felfelé áll a venti.
Szerencsére így ki tudom tesztelni a többi alkatrészt a hétvégén és jövőhéten megy is vissza.Eddig úgy tűnik, hogy a Viper rammal semmi gond Xmp profil aktiválva és gyönyörűen viszi.
Eddig driver problémák sincsenek (20.4.2). Toltam pár kör Warzonet. Semmi anomália, szépen fut.
-
mihione
őstag
válasz
KRoy19 #67132 üzenetére
1 eves gyerek mellett ez annyira nem jarhato ut,es labterben igy meg pont jol elferek ugy mar sztem kenyelmetlen lenne.A regi asztalom nekem is nagyobb volt szelteben es melysegre is viszont itt csak ennyi hely allt rendelkezesre.Az asztaltol jobbra egy ketajtos huto van,bekotom a radit a fagyoba aztan mehet az oc
-
KRoy19
őstag
válasz
KRoy19 #67119 üzenetére
Persze, ha tudnak nyujtózkodni a játékok akkor többet is kajálnak, de még mindíg bőven elvan minden játék 16gb rammal és szinte nulla előnye van a 32gb-nek a 16gb-vel szemben játék teljesítmény terén.
Ha szeretnék még a gépre költeni plusz 20-25 ezret azt biztos nem több memóriára költeném, de nem szeretnék, mert így is túlléptem a gépre szánt keretet egy 10-essel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged