Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
nandi17 #63137 üzenetére
Nekem is van egy 200-as kuckóm.Mondjuk évek óta félkész állapotban van,(elszabadult kábelek,nem egyforma színű venti rácsok),de hát melós gép a kicsike és inkább a nagy testvérét próbálom gatyába rázni
A fehér kábelek 2 év alatt szürkére fognak színeződni ha meg megpróbálod mosni őket,sanszosan bolyhosodnak. -
catalano
tag
-
Fleto93
tag
válasz
nandi17 #57473 üzenetére
Mennyi harisnyát használtál fel?
Az eredeti elképzelésem az, hogy nem harisnyázom végig a kábeleket, csak azt a részt ami az alaplap és az alaplapi tálca között kilóg, és ehhez 4-4m paracordot vettem, viszont a tiédet elnézve lehet, hogy én is inkább végighúzom az egészet.
Vagy van ez a megoldás, nem tudom élőben hogy mutat...
-
Fleto93
tag
válasz
nandi17 #57333 üzenetére
Köszi! Vágtam feketére festett csíkokat ilyenből, és beragasztgattam a winyó mellé, illetve a keret felfogatásához. Nem lett tökéletes, de most már nem a hang zavar hanem csak a tudat...
Aki habszivacsot használ a gép alján: ti rögzítitek ilyenkor a meghajtót valahogy, vagy csak "lóg"?
-
LLKobe
veterán
válasz
nandi17 #42936 üzenetére
Ahogy Razer kolléga mondta az alu lemez lenne a legjobb, de azt sima otthoni szerszámokkal nehéz szépen megmunkálni.
Nem tudom hogy gondolod, de a rétegelt lemezben nem tudom hogy tudnál kábeleket elvezetni.
Talán ha dupla falúra csinálod, hogy legen közte pár mm hely, akkor már tudsz belül kábeleket elvezetni. És mivel az úgyse látszik, tök mindegy hogy néznek ki, elég ha a kivezetett részeket harisnyázod.Egyébként pont valami hasonlón agyaltam én is a minap... Viszonylag egyszerű elkészíteni, és látványos is.
-
TomiLi
addikt
válasz
nandi17 #41449 üzenetére
Barkács áruházból lehet szerezni!
Felfogatás: szerintem az alaplap tartó csavarokkal van megoldva úgy, hogy egymásba vannak tekerve. (képen a bal oldali, mert az sima m3-as menet. )
Légy szíves nézd már át az irományaid mielőtt megosztod, mert a helyesírás kicsit odaba.....'
Szerk: hűtés: esetleg egy leszabályzott 60-70mm-es ventivel megmozgatni a levegőt felülről.... Mint a P67-es Asus Sabertooth-nál. Akkor maradhatna a plexi.
-
-
KAMELOT
titán
-
sketchifun
senior tag
válasz
nandi17 #40690 üzenetére
Ezzel nincs baj, avval van, hogy egyrészt nincs hozzá eszközöm, a másik meg, hogy akármennyire is műszaki beállítottságú vagyok, valószínüleg kókány munka lenne a vége, azt meg nem szeretném.
Van valami hasonló ház tipp?
Tehát a feltétek, hogy szálcsiszolt előlap legyen, ne fájjon 2x ezer forintba. -
KAMELOT
titán
válasz
nandi17 #40679 üzenetére
Ezen a képen a festés jobban néz ki. Szépen fújd le feketére az egészet. Hátra meg ha lehet egy 14-es LED ventit dobj és előre is. hdd-ket meg a venti mőgé. Valamint a tápot is fújjad le feketére.Vagy csinálj az egész oldalára bévülre egy takaró lemezt.
(#40672) hackeeeee: nekem pl. alig porosodik a házam. pedig eléggé nyitott oldalt. Elöl van egy porszűrő.
-
-
sketchifun
senior tag
válasz
nandi17 #40624 üzenetére
Mondjuk szerintem ez nem letisztult. Ha már egy fekete-fehér színvilágra építünk, akkor legyen minden fekete fehér.
Mondjuk megnéznék egy rézcsöves, vizes konfigot. Itt ugye nem takarja annyira a hűtő a lapot, a lap plate-jén meg valami frankó matrica, hogy legyen rajta valami minta. ÓÓó, ha egyszer sok pénzem lesz..
Más: Plexi oldallapos kuckó?
-
törölt tag
válasz
nandi17 #40599 üzenetére
Én azt ajánlom, hogy jobb alul már csak azért is mert én, anno mikor felső tápos házam volt, a procihűtő nagy bordájú volt, és a melege felfele is távozott, terheléskor meg a táp szívta be szépen, és fújta ki a proci melegét... Amióta meg alsó tápos házam van, terheléskor is hideg, nincs ami meleget beszívjon, és nem melegszik
Ergo a meleg felfele távozik a gép házból, no meg hátul -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
nandi17 #40333 üzenetére
Keress rá hardveraprón.
Ez a topic nem erre való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest