Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
válasz
sixpak #67895 üzenetére
Ezzel az asztalal már egy nagyon jó alapod van a későbbiekre
Nekem egy Solo 6c-m van 2.1-es logitechröl váltottam.. 2.0 -val elfogod felejteni a 2.1-eket,
Kettőt össze vetve, talán testesebb a Solo, de igy meg nenm mondom én átlagban 25-30 közt hallgatom pc-n és ami ott 45 az már nagyon hangos
[link]
Rosszul nem fogsz vele járni szerintem , csak elsőre majd fura lesz hogy hozzá szokj, majd úgy is keresni fogod a mély ládát ,hogy hova lett
-
Zοltta
senior tag
válasz
sixpak #67893 üzenetére
Eddig ikeát néztem mint asztal kinálat ,de itt is körbe nézek.
am nagyon jó kis konfigod van
A mélyládát át raknám a másik asztalba, a szekrény nem bontható meg az asztalban ? , kis barkácsolással ki venném középrő és egybe épiteném .Gondolom, mikor nem figyelsz pársz bele rúgsz
-
ULPIUS
őstag
válasz
sixpak #67787 üzenetére
Én ezt egy Vision Touch-al [link] oldottam meg, mert én is így szeretem. Aquasuite + HWinfo szoftverrel kb mindent ki lehet vele íratni, amit akarsz.
(Sajnos nálam már kicsit beégett a kijelzője 2 éve alatt [kép] , ez az egy baja van. Igaz ez is azért történt, mert az első pár hónapban nem kapcsoltam be, hogy X másodpercenként automatikusan váltson az oldalak között, így sajnos beleégtek a karakterek néhol)
-
Skynet258
veterán
válasz
sixpak #67745 üzenetére
Játékos most így hirtelen nincs, ezt dobtam fel. Rövidke, telefonos gagyi de nagyjából látszik milyen. Játék közben ugyanígy műkszik.
35-re tuti kevés lesz, mert ugye nem ér ki a szélekre ezért el fognak csúszni a színek... ami a jobb sarokba kellene, hogy látszódjon mondjuk, az jó pár centivel bentebb lesz, így a szín nem ott jelenik majd meg ahol kéne... -
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
sixpak #67627 üzenetére
Meghajlott a monitor a szállításkor waze.
Jó setup, tetszetős.
Edifier hangfalak? Ilyen van az irodámba, imádom őket. Szép setup amúgy!
-----------------------------------------
Asztalt nekem is kéne nézem, ha vannak jó ötleteitek ne tartsátok magatokban. 160-180 széleset kéne keressek, 70-80 mélységben. Viszont se fehér se fekete nem jó. Fenyő bútoraink vannak, valami hozzá közel állót kéne keressek, fenyőben ekkorát nem láttam még.
-
Grózi
veterán
válasz
sixpak #64872 üzenetére
Én is megfordítanám a tápot és az oldalsó ventiket elfelejteném-csak bekavar a légáramnak,helyette 3 egyforma előre.
Pár szép kábeltoldót vennék+csináltatnék egy táptakaró lemezt és az alaplapi tálca elején lévő nyílásokat lefedő lemezt.Pár ezer forint kivitelezni és feketére festve gyönyörűen eltakarja azt amit nem kéne látni. -
Navaren
aktív tag
válasz
sixpak #64872 üzenetére
Jól néz ki, bár nekem kicsit sok a szín; ugyanakkor azt is értem, minek, ekkora ablakhoz ez passzol.
Szerintem nem gáz, hogy üres a ház eleje, legalább semmi nem fogja vissza az intake légáramlatot.
A tápot én is mindenképp befordítanám.Remélem, nem laksz poros helyen, mert így, gyakorlatilag a leendő 3 intake ventivel és az 1 exhaust-tal elég komoly pozitív nyomás lehet ventiszabályzás nélkül.
Mindent összevetve nagyon pofás gép lett, leld örömed benne.
-
RobbyJr
addikt
válasz
sixpak #64839 üzenetére
Szia!
Nem értem hogy a 8700-es procid, ami szintén nálam is van, hogy lehet kazán? Mert eléri a 70-80°C-ot? Értél már hozzá a hűtődhöz ilyen hőmérsékletnél? Mert én megfogom a hűtőmet és egyáltalán nem érzem melegnek, attól hogy 70°C körül megy. Nem csapódik ki úgy belőle ez a meleg, mint pl egy 60°C-os GPU-nál...Tisztábban láss, az hogy felül van-e ventilátor ami kifele szív, vagy nincs, kemény 3 fokról beszélünk.
Ami házat linkeltél az abban bukik meg, hogy elől csak oldalt tudja a friss levegőt beszívni. Ami nem rácsos előlapú, az jóval kevesebb friss hideg levegőt tud bejuttatni a házadba, ergo nem lesz a ház hatékony hűtésű.
Szépnek szép, de ennyi.
Ami házat vettem Cooler Master H500PMesh-t, ott az egész előlapja rácsos, 2db 20cm-es venti szívja be a levegőt, és nagyon jó a ház szellőzése. Positive airflow-ra beállítva.
Az én házam meg a te kiszemelt házad között, van bő 7 fok különbség. Terhelt állapotban még több.
Nem rossz ház ezt aláírom, de én biztos nem vennék ilyet, ha már az ember több évre tervez egy új házzal.A másik te meg már jártál itt a Milyen házat vegyek? topikban, ahol le is beszéltek róla hogy ne vedd meg ezt, még is ezen gondolkodol.
Rengeteg ház van ami jó lenne számodra. -
freemanone
addikt
válasz
sixpak #64461 üzenetére
Na megint bomba.....
Ha rákeresel szóba jött ez már itt, igaz nem pont így, de néhányszor volt pro-kontra.
IMHO ezt ne nézegesd 2018-ban már. Főleg ne jövőbeli bővítős projectként. Corsair lightning node pro köröket ver rá. Kérdésedre válaszolva pedig, igen, software-es vezérlés van és ügyesen kell láncba kötni a dolgokat, egymás után felfűzve a ventiket, ledszalagokat.
______(#64455) arn: Tök király, én szivesen nézegetem ezeket is, amikor hozzáértő kezekből szépen rendezetten jönnek. A videoért meg külön pacsi, gyerekkorom "legszebb hangjai"!
-
Navaren
aktív tag
válasz
sixpak #64419 üzenetére
Ja, gondoltam, azért írtam kifejezetten, hogy később, most a cuccokat látva költöttél eleget
.
Mondjuk a CPU coolert picit lehet, alulméretezted - kupak alatti paszta ide vagy oda -, húzott 7600K-n és 1600X-en láttam ezt használni (én meg az egyventis verzióját raktam apumnak vett 2400g-jére), mondjuk azt megnézném, hogy szuperál egy jóval hűvösebbnek mondott 6700K-n. -
Navaren
aktív tag
válasz
sixpak #64414 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik, külön piros pont a fekete-fehér színvilágért (nekem is ilyen, szintén kis pirossal az MSI z270 piros ledjei miatt).
Ezek az intel i7-ek ilyenek, a 7700K két maggal lentebb is 63-65 fok körülig melegszik pl. FC5 alatt, pedig nekem Kraken X62 van rajta. Ettől függetlenül később esetleg próbálj fel egy Dark Rock Pro 4-et rá mondjuk (akár ezekkel a ventikkel). ezt az újat nagyon könnyű szerelni és alig 3-5 fokkal melegebb a rendszer a krakenhez képest, miközben lényegeseb olcsóbb.
-
hegegabi80
addikt
válasz
sixpak #64411 üzenetére
Szerintem is teljesen jól néz ki, szép letisztult, bár nekem egy kicsit furi a fekete.fehér között az a kis piros, de nem vészes.
A moncsi mögött gondolom ledszalag van. Hova van rögzítve? Lassan nekem is időszerű lenne valamit kezdeni a játszó sarkommal, de most sajna nincs rá időm, max ősszel ha bejön a rossz idő.
-
myckey
veterán
-
sixpak
nagyúr
válasz
sixpak #54189 üzenetére
Mondjuk én annyit csaltam, hogy az első a 2 db 20 centis venti mögé is tettem 2 ventit, a ház hossza miatt.
Itt részleteztem a dolgot. -
kisza25
félisten
válasz
sixpak #53967 üzenetére
pont ugyanilyen van a kis kuckón is
most 380rpm-re szabályozva feladta a cicergést
A "B"-terv
amúgy procin vacakolt a venti az eldeformálódás miatt, leszedtem és azt vettem észre nemigen melegszik venti nélkül sem, na mondom próbára teszem, elöl 20cm 380rpm, hátul 2db 8cm 380rpm és kis CPU stesszteszt, 66fok volt a plafon 5perc után -
-
spanglee001
addikt
válasz
sixpak #52888 üzenetére
viszont rendelésnél nézd meg, mert az egyik törött volt, csak a lustaságomnak hála 1 hónap volt mire kibontottam megnézni akkor már hiába reklamálnék. több fajta van, van amelyiken egy billenő kapcsoló van simán a vezetéken, van amelyiken egy slot helyre becsavarozós tolós kapcsoló van
egyszer kaptam kéket uv helyett, a csomagon is blue felirat volt kicserélték nem volt gond
én ajánlani tudom a revoltecet nekem bevált, és olcsó is.
-
spanglee001
addikt
válasz
sixpak #52886 üzenetére
jók azok a fénycsövek, nekem 2 pár uv s van, nincs vele baj. persze van 2x3méter távirányítós molexcsatis rgb ledszalagom de olyan lusta vagyok...meg felesleges szerintem az uv mellé még karácsonyfát csinálni.
az egyik képen látszik kicsit a cső is, a másik lekapcsolt villanynál a teljesítmény.
[link]
[link] -
Grózi
veterán
válasz
sixpak #52749 üzenetére
Ebben igazad van-én se vagyok Iphone rajongó és a 6-s akkora mint egy féltégla.Nekem telefon telefonálni kell(Galaxy mini),sőt örülök ha meg se szólal..
Csak az bosszant,hogy anno 80k-ért megvettem a Hero3-t és az csak 1080/30.De ezért nem adom el 35-40k-ért hogy utána vegyek egy Hero4-t 100+K-ért.Meg ez már le van tesztelve-párszor megnézte a kavicságyat közelről úgyis hogy a motor rajta volt mégse lett baja.Viszont tény hogy sokkal jobb a 1080/60.
-
FullGas
aktív tag
válasz
sixpak #52637 üzenetére
Szerintem ami még megéri a non K i5-ből az a 4590. Azt a plusz felárat nem éri meg a sima 4690. Én ha tehetném H97(megvan) + i7 4790-et vennék. Mivel a 4690K alá jobb fajta Z97 tuning képes lap kell, plusz egy normális hűtő is hogy tudjad húzni. Árban meg kb ugyan ott lennél mint az i7-el
Nagyon elszálltak most az árak, én a 4460-at 2 hete 48500 Ft-ért vettem most 54 ezer
-
kisza25
félisten
válasz
sixpak #52635 üzenetére
mondom már nem kell
mi lesz helyette? mert i7 alatt nem sok értelme lenne a cserének
én 117eFt-ot költöttem most a gépre és 180eFt jött be a laposból, tavasszal, ha hazamegyek, akkor veszek egy házat + tápot, vagy ezt, vagy pedig ezt, addig még megálmodom -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
sixpak #52622 üzenetére
Az alaplapi tálca mögött elég sok hely van, alapból a táp is oda kerül : Parvum Systems S1.0 Assembly Instructions
Gondolkodtam már a vételen, aprón van 2 db is, csak ugye ezekbe micro atx lapok mennek bele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest